Allah belasını versin ne istiyor benden?

Biz bu çocukla 3 senedir tanışıyoruz ve her seferinde flörtleşip bitirdik bu çocuk benim sevgilim olduğunda bile yazdı ama ben reddettim istemdim onu seçmedim daha sonra ben ona yazdım beni sevdiğini ilişki istemediğini yorgun olduğunu söyledi bende çekildim daha sonra 20 gün geçmeden o yazdı seni seviyorum sensiz yapamıyorum diye yine reddettim çünkü samimi gelmedi daha sonra hiç konuşmadık sonra bir yerde karşılaştık onu bahane edip yazdı bu sefer bir şans vereyim diye konuştum keşke konuşmasaydım tahmin etmişsinizdir ki yine ayrıldık (bu sefer sevgili olduk ama 1 hafta sürdü PKBUOKBTUEJRKCMFK) sürekli bana yorgun olduğunu söylüyor bana karşı bir öfkesi vardı ama asla arkadaş ortamında öyle değildi o öfkesi bana özeldi hissediyordum yani bu kişiyle ortak arkadaşlarımız vardı seni gerçekten çok seviyor önemsiyor diyorlar ama yok öyle hissetmiyorum öyle hissettirmiyor umursamaz davrandığının farkında gelip bana bu yüzden sinir oluyorsun dimi diye sordu ben eskiden umursardım ama şimdi değiştim diyordu siz düşünün artık bunu kasıtlı bir şekilde yapması çok ama çok saçma ne istiyor benden bilmiyorum ama beni kaybetti artık yüzümü bile görmeyecek her seferinde böyle mi olacaz ne hali varsa görsün artık umurumda bile değil intikam mı almaya çalıştı o küçük beyniyle ne yapmaya çalıştı anlamadım (bu süre zarfında yakınlaşma amaçlı bir şey olmadı) ama tek anladığım bir daha onun yüzüne bile bakmamak.(yalanlarını da yakaladım) dün yazdığım hiçbir şeye cevap vermedi bende bugün ayrıldım
Allah belasını versin ne istiyor benden?