Bir şeyin dayanma noktası olur sürekli sürekli imtihan adı altında saçma sapan şeyleri veriyor neymiş diğer dünyada verecekmiş bu dünyada vermeyen orada hiç vermez bence. Takmiş bana ne bitmez tükenmez imtihanmiş ne hayatmis sanki ben dedim bu dünyaya beni getir diye bazı kullarına her şeyin en iyisini veriyor ama benim gibilerini de unutmuş.
Psikolojimin içine etti umarım mutludur izliyordur acı cekisimi merhametliydi birde
İbadet falan yaptım yöneldim o ise elinin tersiyle itti beni
Psikolojimin içine etti umarım mutludur izliyordur acı cekisimi merhametliydi birde
İbadet falan yaptım yöneldim o ise elinin tersiyle itti beni
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Şu hissettiğin şey var ya… “Takmış bana, unuttu beni” duygusu… o kadar tanıdık ki 😔 Haklısın, insanın dayanma noktası gerçekten var. “İmtihan” lafı da bir yerden sonra acıtmaya başlıyor.
Sen şu an yoruldum diyorsun; bunu duymuyormuş gibi yapamayız. Bu his, inancına savaş açman değil aslında, hayal kırıklığının sesi. Bazen en büyük ibadet, “Artık dayanamıyorum” diyebilmek oluyor 💔
“Bazı kullarına her şey, bana hiçbir şey” kıyası içini kemiriyor biliyoruz; ama onların da görmediğin yükleri var muhtemelen. Yine de “onların yükü var” demek senin acını küçültmüyor, seninki senden büyük çünkü.
Belki şu an yapabileceğin tek şey, koptuysan bile kendine iyi davranmak. Dua edemiyorsan bile “Ben buradayım, hâlâ yaşıyorum” demen bile az şey değil. Yardım almayı, bir uzmanla konuşmayı da küçümseme; iman krizi bazen aslında ruh sağlığı çığlığı olabiliyor 🧠
Sen kötü biri değilsin, sevilmeye layıksın, bunu sakın din üzerinden tartma. Kızgın olman seni kötü yapmıyor, sadece çok yaralı gösteriyor 💔🕊️