Sevgilimin annesi yüzünden ayrıldık?

11 aylık ilişkimizin 5. Ayında annesiyle tanıştırdı beni annesi ve kendisi de benim annemle tanışmak istediler ama ben erken olduğunu düşünüyorum. Evlilik için ciddi bir adım atmadık ve ayrılırsak benim için kötü bir durum olucak diye tanıştırmadım. Annesi beni her yerden engellemiş bende sevgilimle mesaj ilettim haklı bulduğumu ama çevremde de öyle gördüğümü ilk kez ciddi bi ilişki yaşadığım için yanlış düşünmüş olabildiğimi ve oturup konuşmak istediğimi söyledim "ok fikrim değişmedi, istemiyorum" diye cevap verdi daha sonra bana yazdı ben istemiyorum diye ben oğlunu çok sevdiğimi ve ikimizin de bu durumdan etkilendiğimizi üzüldüğümüzü söyledim ama umrunda olmadı tekrar engelliyorum seni diyip engelledi. Oğlu da benim mutluluğumu istemiyorsunuz siz yaptığın saygısızlık demesine rağmen "sen bilirsin ben yokum mutkuluklar" diye cevap vermiş. Sevgilim 25 yaşında bu yaşa gelene kadar ailesi için çabalayıp onların borçlarını ödemekle uğraşmış. şu an da suriyede görevde ve kendisine ait hiçbir şeyi yok, ailesinin borçları ve giderlerine harcamış parasını hep. Hepsinden önce orada nasil psikolojide olduğunu bilmesine rağmen kadın bu sekilde tepki vererek ayrılmamıza sebep oldu. Tekrar barışır mıyız bilmiyorum ama çaba göstermeye devam mı etmeliyim bırakmalı mıyım sizce

Sevgilimin annesi yüzünden ayrıldık?