Sevgilimin annesi yüzünden ayrıldık?

Öncelikle merhaba
5 aydir suren bir iliskim vardı kendisi daha önce 2 defa denk geldiğim biriydi ailesi ile sık sık görüşüruz ailemle tanışıyorlar ama kendisi ile aramız pek yoktu birgun instagramdan yazdı ve konuşmaya başladık
İliskimizi 5 ay sonunda ailelerimize anlattık benim ailem hoş karşıladı ve mutluysak konuşabileceğimizi söylediler
Onun annesi duyduğu an erkek arkadaşımı azarlamaya başlamış kızmış ona karşı çıkmış bekar 2 abisi var ve yurt dışındalar evlilik önceliginin onların hakkı olduğunu söylemiş abileri birdaha Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorlar ve sorun şu ki annesi bir anda bana ve annemede soguk davranmaya başladı annesi beni cok severdi kızım derdi hatta..
Erkek arkadaşıma annesinin neden böyle davrandığını Sorunca bilmiyorum bende kanser etti benide dedi askerden gelince bu konuyu yüz yüze halledebileceğini söyledi bu seferde benim ailem istenmiyorsun diye söylenmeye başladılar üzerime geldiler bende iliskiyi bitirdim erkek arkadaşım ise sözde fikrime saygı duyduğunu böylesi hayırlıdır belkide diyip bitirdi konusmayi
Ben ise hala seviyorum onun ne düşündüğünü bilmiyorum sevseydi eğer bu kadar çabuk vazgeçermiydi çabalamazmiydi kafayı yemek üzereyim unutmusmudur sizce?🥹
Sevgilimin annesi yüzünden ayrıldık?