Nişanlımla annesi yüzünden ayrıldık?

Merhaba arkadaşlar size danışmak istiyorum bir denilanlımın ailesi anbiyane tabirle mağarada yaşayan cahil insanlar asla yargılamıyorum ama nişanlımı öyle yetiştirmişler ki özgüvensiz pasif biri haline getirmişler çocuk yaşadığı şehirden başka şehire gidince ağlayan bi tip nasıl ayrılıcam bu şehirden gibi neyse nişanlanmadan önce çocuğun işi olmadan zorla çocuğa artık nişanlanın falan diye sıkıştırıyor 7 yıllık ilişkimiz neyse o da beni sıkıştırıyor tabi bu arada evlilik teklifi etti o da ayrı konu neyse dedim ki müsait değiliz taşınma işlerimiz var başka şehire babamın işinden dolayı kaldı ki ciddi anlamda iş yüzünden maddiyatta sıkıntı anası demesin mi 2 saatte olsa gelip nişanı yapalım Kış günü he neyse kadına diyorum ki babam şehir dışında taşıncaz falan babam olmadan nasıl olsun yok kadın anlayışsız sonra nişanlım olucak kişiyi meğersem bu sıkıştırıyomuş anası bizim her konuşmamızda nişan ne zaman olcak siz oyalıyosunjz demeler iki konuşmamızdan biri bu aylarca cehennem oldu konuşamadık sonra taşındık nişanı yazın çok iyi bir mekanda kendim organize ederek a dan z ye kadar yaptım canlı çiçekler falan organizasyoncular halt etmiş neyse nişan oldu etti güzelce mobilya bakcaz kadın bende gelcem çocuklar indirim yapamaz dedi iyi gel dedik ama yine tartışma falan yani başbaşa bakmak istiyodum koca adam indirim falan yapar ki zaten beyaz eşyada yaptırdı indirim neyse geldi bu demesin mi her yerde aynı mobilya var çok bakmaya gerek yok karar ver artık neyse aldım sıfır moralle sonrasında eve geldik beli ağrımaya başladı karının sanki zorla getirttik gelmeseydin manipulasyon yapıyor bildiğin neyse bi de aile apartmanıydı he sonrasında biz nişandan sonra sürekli kavga eder olduk ama annesi üstünden cahil kadın bana eski televizyonunu vermeyi teklif etti kendisi yeni alcakmış terbiyesiz neyse sonra biz nişanlımla başka bi konudan kavga ediyorduk her yerden engelledim annesinden aradı bi kaç kere konuştuk yine konuları halledemedik neyse bi daha aradı ben o diye açmadım annesinin telefonundan aradığından neyse meğersem aramış dün yine aradı 10 gündür engelliymişsiniz birbirinizde dedi ben açınca bana hesap sorar gibide neden telefonuma bakmadın dedi neyse sonra dedim ki bakın bu onunla benim aramda anneler karışmasın bu bizim ilişkimiz kadın demesin mi sizden çıktı babasına söylicem artık anlaşamıyolar dicem dedi canım niye beni aradın o zaman bu kadın bi de beni nişandan önce arayıp bak kızım emin misin ben oğlumla 2 aydır konuşmuyorum bize çok çektirdi nişanlanmakta emin misin demişti kendi öz oğlunu kadın bana kötüledibneyse bugünde seni tanıyamamışız falan dedi sonra benimkide pasif agrasif gibi bu olanları sessizce dinledi sonea konuşma sırasında üslubunuza dikkat edin dedim konuşmayı sonlandırcam yoksa çirkefleşiyosunuz dedim tansiyonum düştü diyip oğlu kapattı dinliyormuş arkadan neyse pasif agrasif iştw sonra bana mesaj attıyo anneme nasıl çirkefleşme dersin annemle babamla konuştum bitti bizim için altınları ver diyo sizce ben mi abarttım bu yaşadıklarım ne hala şoktayım

Güncellemeler
1 yıl
Kızım bu arada
Nişanlımla annesi yüzünden ayrıldık?