Nişanlımla annesi yüzünden ayrıldık?

Eski nişanlımla çok güzel giden bir ilişkimiz vardı resmen ikimiz için yaratıldıgımızı dusunurduk. Aramızda mesafe vardı. Bu yüzden erken davranıp adını koymak istedi nisanlandık. Ailesi geldi doğululardı bizim tarafımızda açıktı. Nişanımız oldu. Sözü geçmesede bazı konularda ters oldugumuz belliydi ama ikimiz bunu aşmıştık. Bu süreçte annesi hep bana soğuk gelmişti. Yani 8 ay nisanlı kaldık hep ben arardım aradıgımdada soğuk soğuk konusurdu bana. Bunu bi kaç kez dile getirdiğimde nisanlım saçmalama seni seviyorlar derlerdi. Farklı sehırlerdeydık görusemıyorduk hiç ailesiyle. İşler ciddiye binip evlenmeye adım adım giderken ailesi coğu seye mudahale olmaya basladı. Benim tek isteğim beyaz esyada gri istiyorum dedim. Baskada isteğim olmadı full borçla girecektik borcları kendimiz ödeyecektik bu yüzden belirli konularda isteğim olsun istiyordum sonucta evimi ben kurucam. IBeyaz esyayı annem babam alıp gelse ne yapıcaksın dedi bana bende benim kullanacağım eşyayı neden bırlıkte secmiyoruz dedim. İşte mobilya seçerkende falan böyle soyle olsa iyi olur diye fikirimi sundum hiçbi zaman diretmedim. Ama içten içe ailesi destek cıkmadıgı ıcın sınırlenıyodum cunku ailesnin durumu kötü değildi. Bizde kız tarafı olarak duğun yapıcaktım ayrı yerde yatak odası alıcaktık ama ailesi bi kez olsun bizde destek olalım ya da nasıl yapıcaksınız nasıl gidiyor diye sormadı. Ne beni ne ailemi aramadılar. Evliliğimize 2 ay kalmıştı dusunun yani. Herşeyi bizim yapmamıza rağmen annesi babası gidip kendi kafalarına göre bize eşya, bana gelinlik bakıyolardı. Dusunsenıze bana gelinlik bakmaya gıdıyolar ne gelin var ne damat. normalde aramayan kaynanam Bi gün beni arayıp bana kuzenının giydiği gelinliği teklif etti nasıl olsa kiralıcan buda kiralık dedi bide kınalık. Yani baskasına lutuf özel dikim gelinlik, kendi gelinlerine bi gelinlik bile almak istemiyoşr. Ciddi anlamda maddiyatları olmasa gene tamam derim anlarım ama bu bildiğin cimrilik geldi. Kınalığa gene tamam dedim giyerim zorlanmasınlar ayıp olur dedm. Ama gelinliğe güzel bi dille istemediğimi söyledim. Nisanlımada kızdım neden önceden sen bana söylemiyosun beni arada bırakıyosjn diye. Oda nolcak ayıp diye bısey yok dedi. Ailesinin huyunu bildiği için bana alel acele gelinlik aldırdı senın istediğin gelinlik olsun diye. Göruntulu konusarak gösterdim. Kendi telefonu aldı anlastı. Sonra transparan yeri oldugunu söyledim sen beni düşünmeden iş yapıyosun nası böyle bişey yapıyosun dedi. Bende dedim ki orayı kapatıırırım sıkıntı yapma. Bi gün ailesiyle 2 saat konustu. Ortadan kayboldu ne konustun dediğimde ailesel dedi. Israr ettim söylemedi. O güne kadar bana ölen biten herşeyi karısı olarak gören insan o günden sonra beni ailesinden görmediğini eskisi gibi hissetmediğibi söyledi. Tartısmalarımız oldu. Bana cok ağır seyler söyledi. Gene barıştım onla telafi ederim dedi. Sonraki tartısmamızda direkt ayrıldı benden. Sonra annesi aradı annemi bunlar ayrılmıs yapcak bısı yok dedi, cabalamadı bile. Sonra altınları istedler.
Nişanlımla annesi yüzünden ayrıldık?