3 yılı aşkın ilişkimiz var seviyorum onu ama parasız ve çalışmıyor da. Kendi sevdiği şeyleri yapıyor ama para kazancak iş yapmıyor hiç. Strese giriyor bazen evlensek nolcak falan diye. Her şey para olmasa da çoğu zaman maddi anlamda benim daha çok para harcamış olmam rahatsız ediyor. Parayla iki kez falan almıştır bana hediye daha şu ana kadar. Onu geçtim buluşsak bile kırk yılda bir o da parası olmuyor sonuna kadar harcasa da cimrilikten değil hiç yok diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim bir tanıdık sevdiğini okul zamanı sevdi baya bir çıktılar eşi olacak insanın işi yoktu bekledi kendi de çalışıyor sonra gitti dedi ben ayrılmak istiyorum o kabul etmedi zaten kız dedi ki böyle insanı nerede bulcam çok iyi biri evlendiler çünkü ailesi bir ad koyalım dedi bayadır evliler ikisi de çalışıyor sevdikten sonra her şey olur
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirken de mi yoktu cocuğun işi
- +1 yıl
Vardı
En İyi Cevaplar
Üzgünüm ama artık her şey para oldu çünkü paran yoksa barınacagın evin olmaz onu bulsan faturalar yeme içme var mecburi olan şeyler yani keyfe gelsek ilk zamanlar belki seni etkilemez onun aşkı ama zaman ilerledikçe sorgulamaya başlayacaksın buda seni ya yıpratacak ya da ondan nefret etmeni sağlayacak onunla ciddi şekilde konuşmalısın ya düzenli bir işe girdin hayatını düzene soksun ya da yol yakınken bitsin tembel insanlar sadece ömrünü yer
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle en iyi cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılParasız olması sorun değil çalışmaması büyük sorun eğer parası yoksa gider çalışır her şey zamanla yapar gerekirse ikiniz birlikte çalışır kendinize bir hayat kurabilirsiniz isteyince her şey olur ama erkek arkadaşın tembel ve sorunsuz bir insan ilerde evlenirseniz pişman olabilirsin çünkü evlilik çok büyük bir sorumluluk
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyin para olmadığını savunan birisiyim özellikle ilişkilerde ama birisi kendi hayatını bile idare edecek şekilde çalışmıyor ve uzun süreli ilişkisi olmasına rağmen kendisine çeki düzen vermiyorsa olmaz ondan yani hiç birimiz bayıldığımız işler yapmıyoruz
020 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum. Tamam ekonomi çok kötü mesleklerimzi hayal ettiğimiz gibi yapamıyoruz ama ben en azından ilerde iyi olması için çabalıyorum ailemin desteğiyle bile olsa o çok saldı her şeyi. Para da benim içib 1. Sırada değil de işte meselq evleniriz diyoruz ailesi de öyle zengin değil yani kira ödemeseler de kendilerine kadar. Yani kendi sevdiği şeyleri bi rafa bi süre kaldırıp para kazanabilir en azından bi evlilik teklifi edecek başlangıç yapacak kadar. Öyle olunca ben zaten az çok bakmam ama düşünmüyor sadece laflıyoruz gibi evliliği çok istese de böyle yapınca sanki çok umursamıyor
- +1 yıl
İşte öyle olmuyor aslıda şu an sana evlilik teklifi edip ev kuracak kadar kazansa ne olur ki? İleride yine kendi zevklerine dönecek nasılsa evlendik kafası ile. Senin için bir şey yapmayı bırak kendisi içinde yapmıyor ki farkında değil misin? Tatile çıkmak istesen yok yani ya da bir şeyler yapma ihtimaliniz yok şu an yaşlar kaç?
Soran+1 yılEvet maalesef öyle. 24 yaşımızdayız
- +1 yıl
Ne yapıyor mesela şu an? Ve seninle neler yapıyor bir şeyler yapabiliyor musunuz
Soran+1 yılYani okulu bıraktı kaydı olsa da gitmiyor şu an sevdiği kendi zevklerini yapıyor bi gün para kazanacağına inansa da bu çok düşük ihtimal olduğu halde inadına devam ediyo ama su an evlenmek istiyo ailemin sorun yapcağını düşünğyo ama para kazanmıyor az bile olsa. Üç kuruş kazansa hemen kazanıyorum falan diyor
- +1 yıl
Hala çocuk yani? Ve evlenmeyi mi istiyor cidden. Senin ona bakacağına senin çalışıp eve bakacağını düşündüğünü biliyorsun değil mi?
Soran+1 yılİşte evlenince yurtdısında kazanmak daha mantıklı diye borçlanıp evlenip yurtdısında kazanır kapatırız kafasında. Yani çalışsam da biriktiremicem zaten tr de diyor
- +1 yıl
Kolaymiymis öyle yurtdisina gidip çalışmak
- +1 yıl
Bu kişiden hiç bir şey olmayacağını bir gelecek kurulmayacagini biliyorsun sadece bizden bunu duymak istediğini farkında mısın
Soran+1 yılBenim üstümden ben taşındım da okul için hem çalışıyorum hem okuyorum ben vatandaşım
Soran+1 yılBiliyorum zaten sadece sevgi ve mantık yarışıyor ve nasıl dicem yani ayrılmak istediğimi
- +1 yıl
Peki hiç kullanıldığını düşünmedin mi yurtdusindasin ve vatandaşısin o planını yapmış bile istediklerimi yapayım kaybetsem bile yurttidisinda çalışır öderiz sana kendi borçlarını ödetecek. Sordu mu sana sen nerde yaşamak istiyorsun diye hiç
Soran+1 yılSoruyor tabi o zaten çıkmak istemiyor ki ben burdayım diye ben dönmek istemiyorum en azından bi süre çünkü
- +1 yıl
Ben çok güvenemedim bu tipe senin anlattığın kadarı ile en azından. Ne sıklıkla buluşuyorsunuz?
Soran+1 yılBen geçen sene yurtdısına gidince senede iki kez görüşebildik anca ama iletişimimiz iyi telde
- +1 yıl
Bi zahmet telde iletişim iyi olsun ya adam iş yapmıyor keyfinden hiç bir çaba yok. Eminim en ona harçlık yolluyorsundur
Soran+1 yılYok yav yollamıyorum üç beş iki kuruş kazanmaya çalışıyor yetmeyince annesinden alıyor kirada değiller diye aldığı para cebine kalıyor işte ama para da 2 bin falan max o da her ay bile değil
- +1 yıl
Ya dediğim gibi maddiyat ilk planda olmamalı ama insanın hayatını ve hayatında ki kişinin hayatını sürdürmesi için bir şeyler yapmalı en azından çabalamali olmazsa olmaz ama en azından çaba harcamali ama bu kişide yok ve ondan aslında bunu görmediğin için bitirmek istiyorsun
- +1 yıl
Kanka fiziken falan kötü birisi misin niye bu kişide takılisin böyle?
- +1 yıl
Başkasını bulamam diye mi bu korku ya da geçmiş bir zaman var 3 buçuk yıllık falan diye
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,6b cevap paylaştı.
u +1 yılo zaman ayrıl
00 Yorumla
+1 yılPara düşkünü bı insan değilim, ama sorumluluk sahibi bı insan çalışır.. Zoru görmeyen adamla olmuyor maalesef..
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla şaşırdım lan. Ben işsizim diye, kızlara yürümüyorum bile. Benden hoşlananlar var, istesem, bir mesajıma bakar, sevgili olmak, ama param yok diye, çalışmıyorum diye, geri çekiyorum kendimi. Onlar çalışıyor zannediyor tabii.. Peki siz ilk tanıştığınızda, çalışıyor muydu?
01 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorduk
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi durumunun kötü olmasını anlarım ama hiç çalışmaması büyük sıkıntı. Tembel ve erkeğin tembeli asla çekilmez. Demek ki evlenseniz evine de bakmayacak hep sen çabalayan taraf olacaksın.. kötü bir tercih
00 Yorumla
+1 yılErkek dediğin hırslı olur. ”Onun var, benim niye olmasın?” der. Mücadele eder. ”Kadınım” dediği kişiyi başkasına muhtaç etmez.
Kısaca, ondan bir halt olmaz. Bırak!10 Yorumla
+1 yılSorumsuz olduğunu biliyorsun sende devam ediyorsun evlenip boşanmak istiyorsan devam et hayatına
117 Yorumla
Soran+1 yılKişiliğini seviyorum insan olarak ama yoruyor bu da artık
- +1 yıl
Kişilik mi kişilik karakter sahibi insan çalışır kendi hayatları üstünde durur güven verir sen bi kendine gel istersen yazık etme kendine
Soran+1 yılTr şartlarında çalışsam tüm gün tükencem kendi işlerimi yapamicam diyor
- +1 yıl
O kadar insan var çalışan bi aklılı o sende bunu mantıklı buldun. Ne kadar safsın ya
- +1 yıl
Sana bi yemek ısmarlayamaz. Lakin havalar 1500 güzel düşünce uyan sende bi zahmet
Soran+1 yılNapıcam nasıl arıncam bu duygudan bilmiyorum gerçekten de mantığımla duygum yarışıyor
- +1 yıl
Ondan olmayacağını biliyorsun sende düzgün insan çalışır az çok demez para kazanır daha iyisini bulur zamanla ona geçer hayatınızı mahvedecek insanlar değil güzellik size değer veren mutlu huzurlu eden insan seçin
Soran+1 yılYa yemek ısmarladığı oluyor ama benim param daha çok olduğu için ben 5 harcıyorsam o 2 yapıyor en fazla
- +1 yıl
Bi kadın güçlü adam sever güven duyacağı her konuda sen aslında yapman gerekeni biliyorsun. Olmayacağını da
Soran+1 yılSevmem ve kafamızın uyması az çok tutuyor zaten ilişkiyi. Bunlar rahatsız ediyor beni de
- +1 yıl
Karar senin hayat senin
Soran+1 yılİşte duyguyu çıkartınca ve verilen emekleri zaten mantıklısını söylüyorsunuz.
- +1 yıl
Haklısın sende lakin sen kadınsın erken bi şekilde hayatına bakar kadın öyle mi sence zorlanırsın emin ol evlenip boşanmak istiyorsun sanırım
Soran+1 yılSen de haklısın işte insan uzun bi ilişki de yaşayınca sanırım körleşiyor alışkanlık oluyor
- +1 yıl
İnsan hatta yaptığını dahi anlamıyor emin ol üzme kendini bu kadar
Soran+1 yılKeske mantık önde biri olsam
- +1 yıl
İyi geceler tatlı rüyalar 😴
O erkek le sakın ha evlenme aşk karın doyurmuyor boşanıp gelecegın garantı kendıne bı iyılık yap ve onu terket
11 Yorumla- +1 yıl
O kdar
+1 yılKendisini geçindirmekten aciz ve bu durumdan da hiç rahatsız olup değiştirmek için çaba göstermeyen insanla hayat geçmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Parası olup olmaması sevince bi sorun olmamalı ama evlilik ve ileri hayatı için kendison çalışması lazım çalışmak istemiyor demekk8 kötü bisey yanin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Parasız erkeği yalnızca anası sever. İşini gücünü tutturmazsa uzaklaş usulca maalesef hayatın gerçekleri bu
00 Yorumlakadınlar parasız erkekleri sevmez sen nerden buldun o fukarayı?
03 Yorumla
Soran+1 yılKişiliğini seviyorum
Soran+1 yılAçmıyorum zaten ona da demiyorum ayrılmalı mıyım?
+1 yılVaktini, gençliğini harcama. Adam olan çalışır birikim yapar evlenmek için
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılBöyle ilişkiler yürümüyor. Üzüldüm ama söylemek istedim.
00 YorumlaSöyle bir ise girsin hayatını düzene soksun yoksa konuşmayı kesebilirsin isteyerek böyle yapıyorsa ondan birsey olmaz
00 Yorumla
+1 yılÇalismayan erkekten adam olmaz soyliyim bosuna issiz adama kız vermiyolar
04 Yorumla
Soran+1 yıl:((( tr de kasansam da ne biriktircem ki diyor
- +1 yıl
Bu nasıl kafa ya iyi ozaman hic calismasın baba parasi yesin
Soran+1 yılEvet işte bize de o ters ya ama sevgimle mantığım yarışıyor nasıl dicem ayrılmak istediğimi yani
- +1 yıl
Acık acık soylicen is bul calis dicen zaten oyle olmazssa nasil ileriyi dusunebiliyosunuz kimse size durduk yere para verip ev kurmaz hayat zor kusira bakma ama acik acik oturup konuscan kendini toparla diycen
Benim var bana gelebilirsin ahhaha şaka bir yana biraz sorumsuz ve tembel geldi bana
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCebinde para olmayan erkektende kadindan da hayır gelmez.
113 Yorumla
Soran+1 yılYa evet işte tamam türkiye şartları çok zor ama bi yemek alırken bile düşünmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHaklısın cokta sevmiyorsan ayrilbilirsin bence. Sorumluluk sahibi degil bir kere iliskiye devam etmek gereksiz gibi geldi
Soran+1 yılSeviyorum aslında saygılı beni sevdiğini de biliyorum aldatcak biri de değil ama yordu artık
Cevap sahibi+1 yılKonusmayi dene istersen adam kac yasinda bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez
Soran+1 yıl24 yaşımızdayız. Aslında kendi de stresleniyor zaten sadece tc de ekonomi anlamında çalışıp yine bi şey yqpamicam kafasında kendi sevdiği şeyleri yapıyor ama para kazanmıyor bunla da
Cevap sahibi+1 yılTamam tc ekonomisi hakli ama ölene kadar anne babasinin ya da artik nasil geciniyorsa o sekilde yasayamaz ki
Soran+1 yılYurtdısı düşünüyor işte ben ingiltereye taşındım o da evlenince gelir çalışır gibi ama ben isteksizim biraz
Cevap sahibi+1 yılYurtdisina neyle gidicekmis beyfendi? Fikir güzelde, uygulanabilirse
Soran+1 yılBenim üstümden işte evlenip
Cevap sahibi+1 yılHaa ben cumleyi yanlis anladim. Ay bırak ingiltirede adam mi kalmadi. 3 yil cekmissin bu adamin kahrini git oralarin sefasini sur bacim
Soran+1 yılHahah güldürdün gece gece
Cevap sahibi+1 yılSen dusun bu dediklerimi valla
- +1 yıl
24 yaşına kadar iş güç bulamamış sıkıntı
+1 yılSenin para var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
O zaman zengin erkek bul. Davul dengi dengine
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen vermen gerekır seviyorsan bakmak gerek benımde sevgilim öleydi sevıyordum gizli sugar dadıyy buldum ondan para alıp sevgilime verdim 10 bın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmıyor ne demek aklım almıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmıyor kendi hedeflerine odaklı ama onlar da para kazandırmıyor
- +1 yıl
Böyle 1 tane bile arkadaşım olmadı yemişim hedefini gönder gitsin
Soran+1 yılİşte değersiz zaten tr parası asgariye evlilik için yine birikmicek falan diyor
- +1 yıl
Sorumsuz tembel
+1 yılAcı ama gerçek olan şu ki parasızda saadet olmuyo
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılondan hiçbir hat olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılsen neyse saygisilik yapmaya gerek yok ya
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. e sevmek zorunda misin.
00 Yorumla
+1 yılKaç bin alması lazım sence aylık
00 YorumlaÖyle biriyle zaman kaybetme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zor bir ürünün parcasi
00 Yorumla
+1 yılParası için sevmiyorsun güzel birsey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Ondan ne köy olur ne kasaba
04 Yorumla
Soran+1 yıl:( öyle mi dersin? Boş bi insan değil ya sadece böyle şeylerde cidden iyi değil
Soran+1 yılNasıl ayrılcam ne dicem ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaat gec oldu saat zibar
11 Yorumla- +1 yıl
Nerelisin sen kız
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakma kendini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek ask para gerektirmez
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Parasi yoksa yapacak bir şey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmalı mıyım
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aşk karın doyurmuyor
00 YorumlaAyrılll
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCevap yazmaya elim gitmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmaci cinsellik anlamadin mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılUzak ilişkimiz 3 yılı aşkın beraberiz zaten yani
Cevap sahibi+1 yılİliski yasiyor musunuz
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılNasil
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 para ver ona
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kişiyle nasıl ilerisini düşüneceksin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAwq kadere bak
00 YorumlaAyrıl ondan
10 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?