2023 te biriyle sevgili oldum aynı işlerindeydik cinsel;ik istediği için ayrıldım sonra geri geldi özür diledi barıştık cinsel) ik dişi yakınlaşmamız oldu ama çok değil sonra bu işten ayrıldı cebinde parası yok diye 2000 tl verdim istedi sonra bana yine cin) ellik teklif etti ayrıldım paramı vermesini söyledim vermedi inşallah çıkar die beddua ettim. Sonra bende işyerinden ayrıldım aradan 1 yıl geçti 2 gün önce yazdı aradı Almanya’ya falan gitmiş ama bana çok tehditvari ve gaddar konuşuyordu numaranı ver vereceksin duş alırken görüntülü konuşçaz ben seni istiyorum kafaya taktım hayır diyorum sinir krizi geçiriyor böyle değiştiğini sandım hiç değişmemişsin dedim senin kararın bir önemi yok ben seni istiyorum die tehdit tarzı konuşup durdu erkeleri anlamak zor benim senle o yüzden ilişkim bitmiş sen hala bana öyle geliyorsun istediğini vermceğimi biliyorsun dedim ben seni istiyorum dedi falan sonra bende intikam almaya karar verdim zayıf noktasını biliyordum popo gibi kalmak ve başka bir erkek. Aradı açmadım işim var dedim sonra eskierkek arkadaşımla fotom vardı sarılırken buna tek görünümlük atıp işim bitti eve dönüyorum diyip güldüm sonra engeli bastım görüldü olunca herkes bana adam sana kafayı takmış böyle yaparak dahada kendine taktırdın bişey yapar dediler sizce yaptığım nasıl kudurmuşmudur
Kötüyüm dertleşmek için yazdım?
Güncellemeler
+1 yıl
Köçöçlşş
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Almanya da o kadar kiz varken sana kafayi takmasi saplantili oldugunu gösterir
Aynı soruyu kendisine söyledim ben seni istiyorum die cevap aldım
O adamdan ne köy olur ne kasaba ne yazarsa yazsın artık onla konuşma cevap verme
Ben başka adamla fotomu atmışım dönermi sence hahaha
Ona karşı ilgin var gibi oylemi
Vardı seviyordum ama bana zarar veriyor bunu yapmak zorundaydım yoluma bakmam lazım
Bence tamamen ilişkiyi kes o sana sürekli acı yaşatır istikrarlı sözünde durN biri değil
Kestim zaten bunu yapıp emgelledim birdaha Döncek hali yok ya
İşte bu kafadan bir sorunu çözdün artık yeniden başlama vakti geldi. O yönden sana başarılar bol şanslar diliyorum.
aq ruh hastasına nispet mi yapıyorsun ben mi yanlış anladım
İntikam diyelim nispet değil aklınca tehdit edip yatmak istedi bende popo ettim
Aslında kumar oynamissin, dahada takıntı yapabilir sana
Gün gelir devran döner paramı aldı iyi niyetimi aldı bende intikamı aldım
Sen intikam almış hissedebilirsin, yani en son görüşme döneminizde gayet a. talca konuşmuş, yok dusta görüntülü vs, senin istememen önemli değil ben istiyorum olacak vs,, yani daha da takıntı hatta saplantı haline getirmesin seni
Şöle söylim Almanya’ya gitmiş 8 ay geçmiş beni buluyor ben izmirdeyim hala seni istiyorum aç izleyeyim tatmin et birimizin hamle yapması lazım diyorum yüzyüze dibinden bul hala ben yapmam diyorum bana geliyorsun seni istiyorum çünkü dedi biraz yaptığım sakıncalı oldu ama yaptıklarının karşılığını yakalamışken aldım
Sence getirimi takıntılı hale
Yani Türkiye'ye geldiğinde ilk ziyareti sana olabilir, seni gerçekten aşırı istiyor belli
Ama bir erkekle foto attım ona rağmen hala devam edermi takıntısı
Onun amacı seninle ciddi ilişki değilki, cinsel ilişki istiyor, evlide olsan edebilir
Bu cümleyi ona kurdum ağzından çıkan her cümle benim bedenim işyerimde seni ilk gördüğüm günden beri böyleydi dedi
Detaylı konuşalım bazı şeyleri yazamıyorum burada, ulaşabilirsen tabi
Nasıl ulaşçam
Takip edebilirsin
Çok uzun geldi okumadım
Kudurmaktan beter olmuştur
İnşallah ya
sen terazı burcu musun?
Delirmistir hshd
Ulaşmadı biyerden küfür eder falan sandım
Kasma o kadar boş ver
Bi bok yiyemez rahat ol
Devran döner işte böyle