Kötüyüm dertleşmek için yazdım?

2023 te biriyle sevgili oldum aynı işlerindeydik cinsel;ik istediği için ayrıldım sonra geri geldi özür diledi barıştık cinsel) ik dişi yakınlaşmamız oldu ama çok değil sonra bu işten ayrıldı cebinde parası yok diye 2000 tl verdim istedi sonra bana yine cin) ellik teklif etti ayrıldım paramı vermesini söyledim vermedi inşallah çıkar die beddua ettim. Sonra bende işyerinden ayrıldım aradan 1 yıl geçti 2 gün önce yazdı aradı Almanya’ya falan gitmiş ama bana çok tehditvari ve gaddar konuşuyordu numaranı ver vereceksin duş alırken görüntülü konuşçaz ben seni istiyorum kafaya taktım hayır diyorum sinir krizi geçiriyor böyle değiştiğini sandım hiç değişmemişsin dedim senin kararın bir önemi yok ben seni istiyorum die tehdit tarzı konuşup durdu erkeleri anlamak zor benim senle o yüzden ilişkim bitmiş sen hala bana öyle geliyorsun istediğini vermceğimi biliyorsun dedim ben seni istiyorum dedi falan sonra bende intikam almaya karar verdim zayıf noktasını biliyordum popo gibi kalmak ve başka bir erkek. Aradı açmadım işim var dedim sonra eskierkek arkadaşımla fotom vardı sarılırken buna tek görünümlük atıp işim bitti eve dönüyorum diyip güldüm sonra engeli bastım görüldü olunca herkes bana adam sana kafayı takmış böyle yaparak dahada kendine taktırdın bişey yapar dediler sizce yaptığım nasıl kudurmuşmudur

Güncellemeler
+1 yıl
Köçöçlşş
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce
Kötüyüm dertleşmek için yazdım?