Sadece dertleşmek için yazıyorum?

Arkadaşlar şu mübarek Ramazan Bayramında bile canım yandı gerçekten... İnsanların yüzünü görmek istemiyorum.. hele baba tarafını hiç... Babaannemlerde her bayram toplanır, ilk kahvaltımızı yaparız. Yemekten sonra da bayramlaşma başlar paralar dağıtılır... Bu arada babaannem ve amcamlar çok ayrımcıdır. bizim ailemize düşmanlar resmen... Neyse babaannem çocuklara para vermeye başladı ben en büyük torunum 18 yaşındayım... Gerisi en fazla 4,5... Hepsi girdi sıraya babaannem düşüncesiz ne ayıp... Hepsine 100 100 dağıttı bizim ailenin çocuklarına gelince para bitti dedi.. 6 aylık bebeğe bile 100 verdi, istiyodu ki 18 yaşındaki kıza da 100 versin🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️alsın da onu bi taraflarına... Neyse dedim ben 200 olmadan bayramlaşmam... Çünkü bebeğe bile 100 lira verdiler sanki kendisi harcicakmış gibi... Bana da mı aynı para? Okuyan bi kızım.. sonra bi amcam var Allah belasını versin onun,200 olmadan bayramlaşmam dediğim için diyo benim kızıma 50 ver, dedim ben para mı kazanıyorum veriyim, o da diyo 200 olmadan bayramlaşmam diyosun ama...🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️sonra bana bi sinir bastı... Gülüp geçtim, gülüşümü de çok çirkin bi şekilde taklit etti.. bi söz de söyleyemiyorum kendimi de savunamıyorum... Çünkü bizi eziklediği gibi babamı da ezikleyip azarlıyo ve babam ondan yaşça büyük olmasına rağmen susuyo korkak... Babam arkamızda durmuyo.. o kadar sinirliyim ki uyuyamıyorum... Alsınlar bi taraflarına soksunlar paralarını.. derdim para değildi, yapılan haksızlık...
Sadece dertleşmek için yazıyorum?