Ne yapacağımı bilmiyorum? tavsiye verir misiniz?

benim 1 yıllık sevgilim vardı ondan ayrıldım çünkü her kavga ettiğimizde bana o. r*os. pu falan diyordu 1. yıkımıza girmiştik onun küçüklük fotoğraflarını buldum ve ona attım. sinirlendi. dedi ki bunları nerden buldun dedi. bende söylemedim söylemezsen sana çok pis söverim dedi hadi sövsene dedim sövdü. o. r. os*pu dölü dedi çok ağır konuştu benle sana asla acımayacağım dedi kaşar dedi hiç bilmediğim ve daha önce duymadığım küfürler etti bana. bende affettim sonra yine kavga ettik yine etti ayrıldım. ayrıldıktan sonra başka bir çocukla konuşmaya başladım çok pişmanım. çocuktan hoşlandım beni öptü. şimdi de eski sevgilimle buluşacağım (bana küfür eden çocukla) çok vicdan azabı çekiyorum başka bir çocukla flört ettiğim için. çünkü eski sevgilime ayrılsak bile flört ya da sevgili yapmayacağıma söz vermiştim. çocuk öğrenirse mahvolur. o da çok pişman bana küfür etti diye barışmak istiyor gibi. bende istiyorum onsuz gerçekten yapamıyorum yani şu 1 yılda neler yaşadık onla çok güzel analarımız var tek sorun her kavga ettiğimizde bana bağırıyor ve küfür ediyor çok ağır konuşuyor benle. şimdi çocukla buluşacağım sizce barışmalı mıyım? bu arada flört yaptığımı öğrenirse benle asla barışmaz diye düşünüyorum ama çok pişmanım içim hiç rahat değil. ne yapmalıyım tavsiyeye verir misiniz
Ne yapacağımı bilmiyorum? tavsiye verir misiniz?