Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok, tavsiye verir misiniz?

2 yaşında bir oğlum var, babası çocuğu istemiyor, sevmiyor. Bir gün annemlere kalmaya gitmiştim 1-2 günlüğüne tam döneceğim zaman "Gelmeyin siz, ben böyle rahatım." diye mesaj attı. Elimde para pul olmadan 2 yaşındaki çocukla kovdu gibi bir şey yani. Başka bir şehre arkadaşımın yanına geldim, mecbur 4-5 aydır onlarla kalıyorum. Para biriktiriyorum, ev bakınıyorum etrafta hemen gitmek için ama onlar da bıktı artık. Gitsin artık diye arkamdan etmedikleri küfürü, hakareti bırakmıyorlar. Her gün sabahın 7'sinde it gibi kalkıp akşamın saat 10'unda falan eve dönüyorum. Patron sabahtan akşama kadar şunu şuraya taşı, bunu buraya taşı diye yaptırıyor bir şeyler, canım çıkıyor. Çocuğa bakınca bile ne yapacağımı düşünüyorum artık. Adam nafaka da vermek istemiyor, 500 lira nafakayı bile çok görüyor yemin ederim. O parayı vermeyince bana da gına geldi gidip bırakacaktım çocuğu çok kolaysa sen bak diye adam çocuğundan kaçıyor resmen. Çocuk buna koşa koşa baba diye gidiyor bu kaçacak yer arıyor. Sinirlerime hakim bile olamıyorum artık, en ufak şeye bile sinirlenmeye başladım. Bezdim, ne yapacağımı bilmiyorum. Doğru düzgün uyuyamıyorum bile.
Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok, tavsiye verir misiniz?