Ne yapacağımı bilmiyorum bana tavsiye verebilir misiniz?

23 yaşındayım, lise mezunuyum uzun süredir depresyon hissi yaşıyorum. Annem babam işsiz, üniversite okumayı çok istedim ama mental olarak toparlanamadım bir türlü. Yıl olmuş 2025 babamdan para istesem şaka gibi 15 tl veriyor elime, birde bana diyorki "sana para vermek aşırı zoruma gidiyor" bunu diyen adam beni sokakta param yok tranvaya binemiyorum, arkadaşlarım yemek sipariş ediyor ben yanlarında öylece kalıyorum diye defalarca ağlatan bir adam lisedeyken bile herkes eğlenirdi ben kafamı sıraya koyar ağlardım, uyurdum sebebi ise ailemin ilgisiz, sevgisi davranması beni hiç aramaması babamın bir kere bile saçımı sevmemiş olmasıydı. Evde sürekli susuyorlar tek amaçları namaz kılmak, yemek yemek, ve 15 saat uyumak. Onlardan nefret ediyorum keşke ölseler evde tek kalmayı isterdim, annem kapalı hatta elinden gelse carşaf giyip gözüne tül çekecek bir zihniyete sahip babamında ondan farkı yok
Benim hayatımı baştan aşağı değiştirmem gerekiyor tek başıma olduğumu biliyorum fikirlerinize açığım..
Ne yapacağımı bilmiyorum bana tavsiye verebilir misiniz?