Ayrıldığımızda bana kötü laflar ve hakaret içeren şeyler söyledi açıkcası ağrıma gidecek şeyler hani az buz insanın kaldıracağı şeyler değil ki ayrılmamızda suçlu olan tarafta kendisi olduğu halde ben ona hakaret suçundan dava açmak istiyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
6 ay geçmişse hiç bir şey yapamazsın şikayet süresi 6 aydır
geçmedi
Delilerin varsa yardımcı olabilirim
Hakaret ettiğine dair ne gibi delil sunabilirsin
Boşanırken nafaka maddi bir şey talep etmedin mi
ne bosanması amca bence sen yat uyu beynın bulanmıs ex ne onu da bilmiyorsun
Tam okumadım ben amaca değilim 22 yaşındayım sen ne sana hakaret ettiğine dair elinde kanıt var ispatlayabilirmisin sana yardımcı olmaya çalışıyorum senin yaptığına bak
sen önce kitap oku
Hukuki bilgim var ki sana yardımcı olmak isterim diyorum sen bilirsin bence sen git oku biraz sarhoş olabilirim olamaz mı
burada anonim olarak eski sevgilisiyle ilgili soru soran kızla yardım ayağı konuşmaya çalışacak kadar yalnızlık çekmek nedir abicim ya hahhahhah üzücü
İnek yardımcı olacam derken ne yapman gerektiğini söyleyecektim şikayet ile ilgili diğer konular beni ilgilendirmez ben yanlızlık çekmiyorum saat 3 ondan çekiyor olabilirim şu an herkes yatıyor canım sıkıldı konuşmak istedim sadece sen galiba yanlış anladın burdan hayatta bir kıza asılmam
ya sen ne anlıcan dava işlerinden sırf konuşmak için yol yapıyorsun anlamadığın daha okuduğunu anlamamandan bellli hadi boş yapma başka sorularda avlanmaya çalış
Sebep? Kazanırım para alır yolumu bulurum mu olay?
sana ne knk sebepten sana mı hesap verecem aw
Başına bela açma kurtulduysan
ben neden açayım suçlu o
Böyle birisi ile neden sevgili olursun ki?
sevgiliyken ya da olmadan önce böyle mi davranıyordu sanıyorsun
bütün güzel sözleri söyleyip iyi manipüle ediyor böyleleri çıkarına uymayınca hakaret ediyor
Birak allah asina. Boyle oldugunu buyuk ihtimal basindan beri biriyordun. Belli eder boyle kisiler kendilerini. Gercekten seven, nazik erkekleri itekler, boylelerinin pesinde kosarsiniz.
ya abicim anlaşılan flört veya sevgilin olmamış arkadaş çevrende yok bana ilgili davranmayan erkekle neden sevgili olayım hiç mi arkadşaın yok sevgiliyken erkekler göklere çıkarıyor tabi sen anlamazsın hiç flörtün olmamış muhtemelen bu taktikçi tayfa böyle yapıyor attığı mesjaları görseydin bu mu yazdı bunları dersdin o yüzden boş yapma
sevgili olmak için peşimde 3 ay koştu söyle güzelsin böyle iyisin hastayken yanıma geldi ilaç aldı dertlerimi dinledi vs vs işte bak sana taktik veriyorum belli ki hiç sevgili yapamadığın için düzgün erkekleri sevmiyorsunuz yaftasına takılmış kafan ama düzgün erkekler işte böyle ilgi alaka yapamıyor genel de ağızları laf yapmadığı için ve m@l ve odun oldukları için kızlar ilgili ve taktikçiyi gerçek seviyor sanıyor yapacak bir şey yok düzgün çocuksan az çevre edin ağzın laf yapsın
ya gerçi senin gibi sessizler daha beter sinsi oluyor böyle sosyal medyada yaşayanlar burada her edepsizliği yapıp sizin gibi dışardan efendi duranlar sosyal medyada sapıkklık salçalık yapıyolar elin karısına kızına
Yo sevgilim var. Ustelik beni cok seviyor. Aslinda ben baslangicta ona bir sey hissetmiyordum. Fakat bir şans verdim ve tanidikca onu cok sevdim. Simdide cok mutluyum. O yuzden soyledim bunuda. Karakter ve kisilik her zaman diger niteliklerden daha onemlidir.
kesin öyledir vardır knk aynen
nicki böyle olan birinin sevgilisi olacağını sanmam burada da takılıyorsa yalnızlıktan kafayı yemiş biridir
Nickimde ne varmış? Ayrıca taktik yapmak ne demek? Bir kızdan veya erkekten hoslanan birisi önce ilgisini belli eder. Sonra bu ilgiye karsilik bulursa duygularini aciklar ve teklifini yapar. Karsi taraf kabul ederse sevgili olurlar. Reddederse özür dileyip iletisimini keser. Ben hayatım boyunca boyle yaptım. Kimisi olumlu, kimisi olumsuz sonuclandi
Şahitin var mı?
mesajlar var ya hani
Mesajlar yeterli delil.. Dava açabilirsin
biliyorum yeterli olduğunu
Resmi olarak boşandınız mı
ya siz kimseyle konusup muhattap olmuyor musunuz ex eski sevgili demek ne kocası bunu da bilirsin ya
Pardon dikkatli okumamışım
he he ondan biliyordun kesin
Tamam sensin.. Sayın gizli üye
Evtt
uğraşmaya değmez
ben intikam severim uğraşırım bana bulaşamaz kimse
maalesef bi animasyonda yaşamıyoruz artık kendini ne sanıyorsan, o dava işleri o kadar kolay değil kim bilir daha nasıl dava açılcağını bilmiyosun.
merak etme teyzem dahaa önce 2 haciz davası kazandım hakaret suçundan ilk kez açıcam o yüzden sordum senin gibi hakkını aramayıp exinden hakaret yiyip üstüne dönmesi için yalvaracak kadar düşük tayfadan değilim
bencede oyledir ablam
evet
yo ㅤㅤㅤㅤ