Buradan birine 3 ay öncesi küfür etmiştim salak gibi...
Bir konuda tartisiyoduk, o hiçbir hakaret etmeden düşüncelerini söylüyordu bende çocuk gibi adama sovdum ( annesine sovmustum, anneside yakın zamanda vefat etmiş ) bundan dolayı sana dava açacağım demişti ama inanmadım blöf atıyor sandım :( bugün evime mahkeme kağıdı geldi ayın 22 sinde mahkeme varmış. Of ya ben ne yapacağım şimdi.
Bir konuda tartisiyoduk, o hiçbir hakaret etmeden düşüncelerini söylüyordu bende çocuk gibi adama sovdum ( annesine sovmustum, anneside yakın zamanda vefat etmiş ) bundan dolayı sana dava açacağım demişti ama inanmadım blöf atıyor sandım :( bugün evime mahkeme kağıdı geldi ayın 22 sinde mahkeme varmış. Of ya ben ne yapacağım şimdi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sağda solda ona buna sallarsanız olacağı o adamı bulup özür dilemeye bak bence biran önce ailenin yüzüne nasıl bakcaksın elbet bugün yarın öğrenirler
Para cezası alırsın adamın kanıt delilleri muhakkak ki elinde her türlü hakaret lerini kanıtlar yapcak çok birşey yok gidecek sin mahkeme ye sen parayı hazır la şimdi den
Hicbirsey olmaz adalet mi var ülkede paraya çevirirler seni soyarlar bir şekilde kapanır konu menfahat dünyası sonuçta bu devirde para varsa gerisi önemsiz herşeyi halledersin
En fazla 2000 TL para cezası yersin 😀
Cebimde 1 TL yok nasıl öderim
Taksit yaparlar onu oyle alırlar alırsalar oda korkma bu kadar bundan birşey çıkmaz 😀😀😀😀
Aynısı benim başıma da geldi para cezası yedim onuda almadılar kapandı gitti 4 sene oldu 😀😀😀😀😀😀😀
Kime sovdun
Kadının birine 😀😀😀
O kadın da polis yakını çıktı yoksa kimse ciddiye bile almazdı böyle gereksiz şeyleri 😀
kardeşim tazminat hayırlı olsun parayı hazırla küfürden hapis yatmazsın zaten.
Diyeceğin şu :Hakim Amca o gün 2 büyük 3 küçük devirmiştim ben bende değildim (ağzınıda hafif yamult) şu an huzurunuzda özür dileyip bu davanın uzlaşılmasını talep ederim insanlık hali
Ya dalga geçmeyin lütfen
Bence cezana razı ol kendi düşen ağlamaz sen de ağlama...
Ne cezası kanka bu 🤔🤣🤣🤣
Ne verirlerse artık...
Sonuç ne oldu acaba
bence cezanı cekip ders almalısın
Ceza alırsın artık kodesmi olur belli değil
Adresini ismini biliyor muydu neye göre dava açtı?
siteden nickiyle bulunur öyle şeyler yani sen gizli üye olarak mesaj attın bir savcılığa Şu an versem bilişim seni sıran gelince buluyor :D kolay yani kimse sanmasın ben bulunmam
@AxeSinS bana biri hakaret yazarsa ama ne ismini bilirim ne de adresini , nasıl dava açabilirim?
print sc ile ekran görüntüsü alacaksın tarih saati gözükcek şekilde dilekçende o siteyi o domani vs fotolarla vericeksin. sonra onlar bulur zaten o saatte orda hangi ipden yazılmış site yöneticilerine kadar ulaşıyorlar öyle durumlarda merak etme ^^ sen bilmene gerek yok onlar bilir :D
@AxeSinS eyvallah kardeş
rica ederim ^^
ciddimisin sen yaaa
Birşey olmaz kanka 😀
Maalesef ya çok korkuyorum
Neyden korkuyon el alem neler yapıyo senin kadar korkmuyo kanka 😀
İfade almadan mahkememi olur
Arabuluculuk yok mu yaa özür dile
Sonuc noldu dostum? Yardımcı olayim