Bir arkadaşlar geçenlerde whatsapptan futbol muhabbeti yüzünden tartıştık ve bana küfür etti sonrada engelledi bu şahısa nasıl hakaret davası açabilirim daha önce hiç mahkemelik olmadım ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAvukat varsa avukat aracılıgı ile açarsan cok kolay olur senin için ama avukat yoksa savcıya git bir ifade ver delilleri ver şahıs hakkında bilgileri felan anlat savcı duruma bakar adamı cagırır ifadeye baktı böyle bişe var davayı açar bildigim kadarıyla ama buna emin ol baya bir mevla para ödemen gerekebilir dava için mahkeme sucu %50 verirse avukat masrafları sonra mahkeme masrafları felan baya bir olur bide 1 yıl sürme ihtimali dahi var ugraşma git agzını burnunu kır daha kolay senden şikayetci olursa yazışmları gösterirsin dayanamadım dövdüm dersin en temiz ve hızlısı
01 Yorumla
Soran+1 yıl8 Ay geçti olayın üstünden bu süre zarfında bir sürü güncelleme yaptım
En İyi Cevaplar
Karokola gidip suç duyurusunda bulunman lazım gerisi kamu davası akışına bırak.. Birde cocuk varsa evde. O almış okumuş dersen daha etkili olur ruh sinir gelişimi felan filan..
00 Yorumla
Diğer konusunda 448 cevap paylaştı. bnce ugrasmaya degmez :D ama arkadasin varsa avukat onun icin bir tecrube olur ona ver bu isi:D
14 Yorumla
Soran+1 yılLiseden bir arkadaş beraber mezun olduk geçen Ocak ayı ben buna ve arkadaşına bedava bir otelde tatil yaptırmıştım aradan 1 ay sonra benim takımımın bir Avrupa maçı vardı orada yenildik sonra bu çocuk durduk yere bana sataşmaya benle uğraşmaya başladı ben arkadaştır diye cevap yazmadım en sonunda dayanamadım sosyal medyadan engelledim sonra iki ay sonra benim takımım bunları yendi bende misilleme yaptım çocuk anneme küfretti sonra beni engelledi Nisan ayında oluyor bu küfür olayı sonra benim derslerim çok iyi giderken moralim bozuldu ve birden notlarım düştü ve yaz eğitimine kaldım bu itin yüzünden hem tatilim mahvoldu hemde ailecek maddi manevi yıprandık işte bu yüzden intikam almak istiyorum yanına kalsın istemiyorum
- +1 yıl
Nisandan beri mi o küfür olayını kafana taktın 😮
Soran+1 yıl@Asdfghjkl33 Psikiyatriste gidiyorum ona anlattım geçmişe dayandığını söyledi ben liseye yeni başladığımda ortama alışamadınız için içime kapanmıştım ve yaklaşık 1.5 yıl hiçkimseyle konuşmadım bizim sınıftada 4 tane çocuk vardı ilkokuldan beri okuyan bunlardan ikisi çok fenaydı benide sessiz buldukları için baya uğraştılar bunlardan ikisi 9. sınıfta bir kızın dolabına işemekten okuldan atıldılar sonra diğe ikiside bunlar atılınca uysallaştı bende açıldım ve konuşmaya başladım onlarla arkadaş oldum ve mezun olduk tatil yaptırdığım bu iki çocuktu doktorum olayın bu kadar uzamasının sebebinin geçmişte yaşadığım travmalar olduğunu söyledi 9. sınıftayken bu çocukla atılan iki çocuk tarafından karşılıklı küfürleştirilmiştik şimdi tekrar böyle bir olay yaşayınca doktorum geçmişteki olayın tetikleyici olduğunu ve bende travma bıraktığını söyledi
Bilişim suçlarına bildireceksin. şu an hala davam sürüyor :)
04 Yorumla
Soran+1 yılSende sosyal medya üzerinden hakaretemi uğradın?
Soran+1 yılLiseden bir arkadaş beraber mezun olduk geçen Ocak ayı ben buna ve arkadaşına bedava bir otelde tatil yaptırmıştım aradan 1 ay sonra benim takımımın bir Avrupa maçı vardı orada yenildik sonra bu çocuk durduk yere bana sataşmaya benle uğraşmaya başladı ben arkadaştır diye cevap yazmadım en sonunda dayanamadım sosyal medyadan engelledim sonra iki ay sonra benim takımım bunları yendi bende misilleme yaptım çocuk anneme küfretti sonra beni engelledi Nisan ayında oluyor bu küfür olayı sonra benim derslerim çok iyi giderken moralim bozuldu ve birden notlarım düştü ve yaz eğitimine kaldım bu itin yüzünden hem tatilim mahvoldu hemde ailecek maddi manevi yıprandık işte bu yüzden intikam almak istiyorum yanına kalsın istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
+1 yılOhoo her kifure dava acilsa herkesin avukat olmasi gerekirdi. Ceza meza vermezler
218 Yorumla
Soran+1 yılLiseden bir arkadaş beraber mezun olduk geçen Ocak ayı ben buna ve arkadaşına bedava bir otelde tatil yaptırmıştım aradan 1 ay sonra benim takımımın bir Avrupa maçı vardı orada yenildik sonra bu çocuk durduk yere bana sataşmaya benle uğraşmaya başladı ben arkadaştır diye cevap yazmadım en sonunda dayanamadım sosyal medyadan engelledim sonra iki ay sonra benim takımım bunları yendi bende misilleme yaptım çocuk anneme küfretti sonra beni engelledi Nisan ayında oluyor bu küfür olayı sonra benim derslerim çok iyi giderken moralim bozuldu ve birden notlarım düştü ve yaz eğitimine kaldım bu itin yüzünden hem tatilim mahvoldu hemde ailecek maddi manevi yıprandık işte bu yüzden intikam almak istiyorum yanına kalsın istemiyorum anladınmı?
- +1 yıl
Sen de bir itin lafiyla hayatini mahvedeceksen isin var yani. Bence mahkemaye harcayacagin parayi kisisel ve ruhsal gelisimine harca ki ayakta durmayi ogren. Alt tarafi bir kufur etmis hayatin sarsilmis.
Soran+1 yılPsikiyatriste gidiyorum ona anlattım geçmişe dayandığını söyledi ben liseye yeni başladığımda ortama alışamadınız için içime kapanmıştım ve yaklaşık 1.5 yıl hiçkimseyle konuşmadım bizim sınıftada 4 tane çocuk vardı ilkokuldan beri okuyan bunlardan ikisi çok fenaydı benide sessiz buldukları için baya uğraştılar bunlardan ikisi 9. sınıfta bir kızın dolabına işemekten okuldan atıldılar sonra diğe ikiside bunlar atılınca uysallaştı bende açıldım ve konuşmaya başladım onlarla arkadaş oldum ve mezun olduk tatil yaptırdığım bu iki çocuktu doktorum olayın bu kadar uzamasının sebebinin geçmişte yaşadığım travmalar olduğunu söyledi 9. sınıftayken bu çocukla atılan iki çocuk tarafından karşılıklı küfürleştirilmiştik şimdi tekrar böyle bir olay yaşayınca doktorum geçmişteki olayın tetikleyici olduğunu ve bende travma bıraktığını söyledi
- +1 yıl
Vay be. Bunlar bile travma konusuysa doktor beni gorunce aglar.
Soran+1 yılBu küfür sadece tek başına bir olay değil artık birikti ben insanların şerefsizliklerinden yoruldum artık artık bana karşı yapılacak en ufak yanlışa tahammülüm yok
- +1 yıl
Kısacası kabul et cok kırılgansın. Sadece lisedeki 4 çocuk değil karşına daha nice nefret edeceğin insan çıkacaktır. Sen böyle kendini ezdirmeye devam edersen herkes ezmek ister. Hayattan iyice nefret edersin tek bir umudun bile kalmaz. Bu yüzden çocuğa istersen davanı aç beni ilgilendirmez ama sana tavsiye sana bir laf edene lafı ağzına tıka ki bir daha bulaşamasın. Ha tıkayamıyorsan onları ciddiye almayacaksın küçük görecesin önemsiz olduklarını hatırlatacaksın onlara. Ama ikinci seçeneği tercih edersen işin uzar. Sen biraz konuş konuştukça açılırsın ama seni dinlemeyen bencil uyuzlarla değil adam gibi insanlarla arkadaşlık kur onlarla konuş. Farklı olucam diye kendini kastığına inandım. Sebep de şu ki : gidip o insanlarla yakın dostluk kurmuşsun.
Soran+1 yılBugüne kadar benle uğraşan ne kadar insan varsa hepsi karakter olarak zavallı insanlar ben kendimi ezdirmiyorum eskiden ezdiriyordum bu doğru ama artık kendimi ezdirmiyorum ben çocuğun nerede oturduğunu bilmiyorum fakat çocuk benim nerede oturduğumu biliyor geçen yıl aymı kampüste değildim şimdi aynı kampüsteyim ve ilk defa geçen ay gördüm kampüste çocuğu beni görmemezlikten geldi ve doğruca gözden uzaklaştı ben yakın dostluk kurmadım arkadaşları atılınca bizle aynı sınıfta olduğu için ister istemez muhabbetimiz oldu liseden ayrıca çok samimi iki dostum var
Soran+1 yılBana küfreden çocukta antisosyal kişilik bozukluğu var rica etsem uzmantvden bakabilirmisin sonra konuşuruz bu konuyla ilgili
- +1 yıl
Bakicam sonra. İzleyince yazarim
Soran+1 yılİzleyebildinmi?
- +1 yıl
Şimdi anladım izleyince. Benim de böyle psikopat bir tanıdığım vardı. Durumuna hak verdim. Onlarla baş etmek çok çok çokzor hatta imkansız bence. Tamamen bağını koparıp kurtulman gerek. Benim öyle salak bir kız arkadaşım vardı başka şehire defolup gidince rahatladım bayağı. Sürekli benim hakkımda yalanlar uyduruyordu. Başkalarına da yapıyordu ama ben o dönemler fazla ezik bir tiptim saçını başını yolmuyorum diye yüz buluyordu. Çok şükür kurtuldum. Bence eğer maddi durumun yerindeyse ve hala ona yakındaysan dava aç hapse tıktır derim ama böyle bir şey mümkün değilse onu hiç başına sarma. Çünkü onda unutulmaz bir kişi olursan başına daha çok bela açar. Bunlar tımarhanelik ama maalesef ülkemizde hiçbir konuda önlem olmadığı gibi bu konuda da yok. O kız da çeşitli tedaviler görmüştü ama hiçbiri fayda etmemiş. Tam bir psikopattı.
- +1 yıl
Ne kadar uzak kalirsan ondan o kadar rahat edersin bence. Cunku sadece cevrende onu gormek bile psikolojini altust edebilir. Su an daha iyi anladim seni. Bas etmesi imkansiz. Bir zeka engelliden cok cok daha zor tipler cunku cok kurnazca oyunlar oynayip cesitli kiliklara rahatca burunbiliyorlar. Kisaca baş belaları.
Soran+1 yılÖzellikle bu bahsettiğim lisede atılan iki çocukta çok vardı bu bana şimdi küfür eden çocuktada onlara göre azda olsa var bence zaten genel olarak başkalarına sataşmayı seviyor bende bu küfür olayından sonra daha geçen ay gördüm bu iti ben ona baktım bana bakamadı arkadaşını baktırdı geçende telefonla aradı ben cevap vermedim bunun arkadaşınıda engelledim geçenlerde tanımadığım bir çocuk işte bunun aracılığıyla yazıyorum seni çok övüyorlar şu gün halı saha maçımız var gelirmesin falan diye yazdı bende cevap vermedim engelledim aslında yaklaşık 1 yıla yakın çocuğu görmüyorum ama onu görme ihtimalim bile sinirlerimi bozuyor böyle yani
Soran+1 yıl1 yıla yakın bir iletişimimiz yok
- +1 yıl
Bir yildir pesini biraktiysa ortak arkadasiniz cevreniz falan da yoksa bosver gitsin. Nasil olsa hapise falan girmeyecek iyice basina bela olacak dalga gececekler falan bos yere ugrasma derim ama bir kez daha rahatsiz ederse ben onun su arkadasiyim bilmem ne ayagiyla elindeki mesajlari da silme dursun direk davani acarsin.
Soran+1 yılYok küfür yazmadı işte beni bunların bir arkadaşı halı sahaya maça davet etti bende cevap yazmadım engelledim ama silindi davet mesajı
Soran+1 yılBana küfrettiğinde bizim sınıftan başka bir çocuk var yakın bir arkadaşım buna sen bu çocukla bu kadar uğraştın sesini çıkarmadı şimdi o sana yapınca kaldıracaksın kaldıramıyorsanda bir daha bu çocukla böyle muhabbetlere girmeyeceksin dedi onada sana noluyor l*n yavşak gibisinden bir şeyler dedi bu tarz bir tip yani
Soran+1 yılŞimdi mesela bu ve bunun gibi tipleri dayanamayıp gebertsen sen suçlu oluyorsun senin hayatın kayıyor buda çok kötü bir durum
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSize en yakın bilişim suclarının tel numarasını ara ama bosversene s.. et takma kafana :D
018 Yorumla- +1 yıl
Sende ona küfür et :D
Soran+1 yılO bana hepiniz... Sınız falan dedi bende sizsiniz... Dedim ettiğin küfürü sana iade ediyorum dedim sonra özelden yazdım ben sana küfrettimmi niye sövüyon diye engelledi it
- +1 yıl
Boşver onu sende ona küfür et vaktini ve paranı gezmeye harca güzel şeylere harca daha yaşın genç böyle işlerle uğrasma bu yaşta :D hemde onla bir olma manyak psikopat belliki onun zeka seviyesine düşme
- +1 yıl
Oha Fake hesap aç Allah ne verdiyse söv kufur et aynılarını yap sende onun anasına küfür etengelle görsün anyayı konyayı şerefsiz it oğlu it terbiyesiz öyle şey mi olur be
Soran+1 yılÇocuğun nerede oturduğunu bilmiyorum fakat o benim nerede oturduğumu biliyor çocuğa geçen yıl farklı kampüsteydim ama sürekli kafama takıldı ağzını burnunu kırma hayalleri kurdum hep bu olaydan sonra onun arkadaşı beni iki defa aradı bende açmadım sonra geçenlerde bu aradı açmadım kampüste iki ay önce gördüm uzakta baktım çocuk bana bakamadı arkadaşına baktırdı şimdi gitsen gebertsen bu iti hapse girersin içine atsanda başka tür dert
- +1 yıl
İçine atsan psikolojin bozulur ruh hastası olursun sen beni dinle fake hesap aç küfür et o domuza
Soran+1 yılDoktorum bana çocukta antisosyal kişilik bozukluğu olduğunu söyledi
- +1 yıl
O ne demekki
Soran+1 yılRica etsem uzmantvden bakabilirmisin sonra senle beraber konuşalım bu konuyu videoyu izle çocuğun ne olduğunu anlayacaksın
- +1 yıl
Tamam ama kendini üzme böyle şeyler için sende ona küfür et olsun bitsin yaaa benimde hastalıgım var öğrenme güçlüğüm var öğrenme güçlüğü yani okumakta yazmakta zorlanıyorum o yüzden sınavlardan falan anlamıyom ne yazdıgım da anlaşılmıyo saçma sapan cümleler kuruyom konuşmaktada zorlanıyom hastalıgım gecmicek benim
- +1 yıl
Geçmiş olsun bu arada benim kadar olmasada durumun zor
Soran+1 yılBaktınmı videoya bana küfreden çocukta anti sosyal kişilik bozukluğu var
- +1 yıl
Evet baktım ve vaz geçtim durumu benden daha zor :o aman dikkat et ona polis bisey yapmaz çünkü akıl dengesi yokki bence küfürde etme hiç bulaşma hasta çocuk sen akıllı birine benziyon deliyle deli olma boşver
Soran+1 yılBen liseye ilk başladığımda sessiz sakin kendi halinde bir çocuktum yaklaşık 1.5 sene kimseyle konuşmadım bunu fırsat bilen ilkokuldan beri o okulda okuyan 4 tane çocuk vardı benimle uğraştılar bunlardan ikisi çok fenaydı sonra 9. sınıfta bir kızın dolabına işemekten okuldan atıldılar diğer ikiside arkadaşları atılınca uysallaştı bende onlarla arkadaş oldum aynı sınıfta olduğumuz için sonra beraber mezun olduk ve geçen yıl bu olayı yaşadım bu atılan iki çocuk 9. sınıftayken bu çocukla karşılıklı beni küfürleştirmişlerdi onun travmatik etkisi olmuş bende doktorum öyle söyledi
- +1 yıl
Senin neyin var peki sanada geçmiş olsun
Soran+1 yılBenim bir şeyim yok bana bunu yapan çocukta var
- +1 yıl
Yanlış okuyom demiştim gene yanlış okumuşum kusura bakma boşver onu yaaa çocuk hasta zaten yaptığının kendide farkında değildir ki
+1 yılKüfür yedin diye moralin bozulup notların mı düşmeye başladı ahskjajsj olm saf mısın bu kadar kafaya takılır mı
11 Yorumla
Soran+1 yılIntikam almak istedim o yüzden
- Diğer konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılavukatını ara hallediyo yoksada dilekçe ver baro atar ödemen gereken dosya masrafları felan vat
00 Yorumla Bırak ya o onun ayıbı böyle şeyler ile güzel vakitlerinizi ziyan etmeyin 😄
32 Yorumla- +1 yıl
Bencede he de geç öyle gereksiz seylere ne vakit harcıyonuz onun yerine daha güzel şeyler yap :D
Soran+1 yıl@Şirinbebekk Liseden bir arkadaş beraber mezun olduk geçen Ocak ayı ben buna ve arkadaşına bedava bir otelde tatil yaptırmıştım aradan 1 ay sonra benim takımımın bir Avrupa maçı vardı orada yenildik sonra bu çocuk durduk yere bana sataşmaya benle uğraşmaya başladı ben arkadaştır diye cevap yazmadım en sonunda dayanamadım sosyal medyadan engelledim sonra iki ay sonra benim takımım bunları yendi bende misilleme yaptım çocuk anneme küfretti sonra beni engelledi Nisan ayında oluyor bu küfür olayı sonra benim derslerim çok iyi giderken moralim bozuldu ve birden notlarım düştü ve yaz eğitimine kaldım bu itin yüzünden hem tatilim mahvoldu hemde ailecek maddi manevi yıprandık işte bu yüzden intikam almak istiyorum yanına kalsın istemiyorum
işin gücün yok mu alt tarafı bişey için mahkeme ile ugrascan mahkeme bunu dikkate bile almaz
11 Yorumla
+1 yılkonuşmayı silmediysen ekran fotoğrafı al polise başvur bu kişi bana hakaret etti diye.
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 ay geçti olayın üstünden bu süre zarfında baya güncelleme yapmışımdır
- +1 yıl
ağa o kadar süre geçtiyse sen unut onu :D
+1 yılIlk okuyunca trol gibi geldi :) neyse davacı ol ve kurtul o kadar etkilemis seni
00 Yorumla
+1 yılBoşuna açma yol parasıdır avukat parasıdır derken senin paran gider.
00 Yorumla- Diğer konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe adamlarsınız ya :)
01 Yorumla
Soran+1 yılLiseden bir arkadaş beraber mezun olduk geçen Ocak ayı ben buna ve arkadaşına bedava bir otelde tatil yaptırmıştım aradan 1 ay sonra benim takımımın bir Avrupa maçı vardı orada yenildik sonra bu çocuk durduk yere bana sataşmaya benle uğraşmaya başladı ben arkadaştır diye cevap yazmadım en sonunda dayanamadım sosyal medyadan engelledim sonra iki ay sonra benim takımım bunları yendi bende misilleme yaptım çocuk anneme küfretti sonra beni engelledi Nisan ayında oluyor bu küfür olayı sonra benim derslerim çok iyi giderken moralim bozuldu ve birden notlarım düştü ve yaz eğitimine kaldım bu itin yüzünden hem tatilim mahvoldu hemde ailecek maddi manevi yıprandık işte bu yüzden intikam almak istiyorum yanına kalsın istemiyorum anladınmı?
+1 yıl:D ne kadar basit dava acmayı istemek :D
17 Yorumla
- +1 yıl
Seninde moralin amma dibi delik poşetmiş bir küfüre o kadar hemen dağılmışsın hiç bir cacık cıkmaz davadan
Soran+1 yılÇocuk Gsli ben Tsli geçen yıl biz Avrupada Napoli'yi yenince durduk yere uğraşmaya başladı benle sonra biz gsyi yenince bende bunla uğraştım küfür etti hadi fbli olsa anlayacağım çünkü ts-fb taraftarları 2011 den beri tartışıyor gene de bu hiç kimseye birine küfür etme hakkı vermez ama bu gsli çocukla işim gücümde yok durduk yere sataştı bana aynısını ben yapıncada küfretti olay bu yani
Soran+1 yılNapoli'ye yenilince
Soran+1 yılYani durduk yere bir insanın kendisine zararı dokunmayan arkadaş olarak görüp ona tatil yaptıran birine küfretmesi akıl alır gibi değil çünkü ortada sebep yok
- +1 yıl
ooooo biz nelerle karşılasıyoruz ne kavgalar ne küfürler ailevi sorunlar bu mu seni cokerttı sen ondan once git bir psikkolojik destek al
Soran+1 yılPsikolojik destek genel anlamda zaten 4-5 yıldır alıyorum
Konuşma dökümünü çıkar git şikayetçi ol.
00 Yorumlasen de ona söv smsle ödeşin :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy ben yaptim hic bulasma ugrasmak cok zor
10 Yorumla
+1 yılbu ülkede adalet var sanki güldürme :)
00 YorumlaEkran goruntusunu mahkemeye ver asdf
00 YorumlaEkran fotosunu al bir avukartla gorus
00 Yorumla
+1 yılAçamazsın
00 Yorumla100 lira alırsın :)
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi