Sanal ortamda hakaret tazminat davası açmak istiyorum nasıl tazminat davası isteyebilirim?

Az önce şahsıma hakaret edildi ve alaylı bir dille tekrar tekrar hakaret edilmiştir. Uyardıktan sonra bu alaylı hakaret şahsıma söylenmiştir hapis cezası + tazminat isticem.
Görüntü aldım link filan her şey içinde. Tazminat davasında ne kadar para istemem makul olabilir? Parayı kendim için kullanmıcam o parayı bağış yapıcam fakat maksadım hakaret eden kişinin aklı başına gelmesi ve gereken cezayı almasıdır.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar tazminatı kendim için istemiyorum Kızılay'a bağışlıcam o tazminattan aldığım parayı zaten. Üstüne ben yol masrafını vs. kendi cebimden çekicem sırf o kişiye en ağır cezayı verdirebilmek için.
Güncellemeler
+1 yıl
Tekrar tekrar belirtiyorum parayı kendi adıma istemiyorum karşı tarafa en ağır cezayı verdirebilmek için istiyorum. Parayı kesinlikle kullanmayacağım ve KızılAy'a göndericem direk bu işten sevap kazanmayacağım sevap için de yapmayacağım zaten en azından yardıma muhtaç olanlar değerlendirsin istiyorum.

Amacım karşı tarafı en ağır hapis cezası ve tazminat cezasını verdirmek ve siciline kötü bir suç yansıtmaktır.
Sanal ortamda hakaret tazminat davası açmak istiyorum nasıl tazminat davası isteyebilirim?