Kaynanama iftira ve hakaret davası açsam kazanır mıyım?

Evlendiğim günden beri (6 aydır evliyim) benim ve aileme yapmadığı hakaret ve iftira kalmadı. Dava açsam kazanır mıyım kanıt istenir mi? Ses kaydı alsam bu durum yeter mi? ve mesajlardaki yazılı iftiralar ve hakaretlerini..
Bana bicakta çekmişti kaynım bunu da ses kaydına alsam kanitlasam davayı kazanir mıyım? İçeriye girerler mi oğluyla beraber. Çünkü ağır iftiralara maruz kaldık kaç aydır annem ablam ben.
Annemle kayinbabamin arası bir gibi yaymiş kendi sulalesine. Bıçak çektikleri gün bacimin kız olmadığına dair tecavuze uğradığına dair iftira attilar annem köyden o*ruspuluktan sürülmüş öyle iftira attılar.
Bu sefer de benim b*akire olmadiğimi diyormuş kaynanam çar*şafimi gormesine rağmen ki eşim biliyor b*akire olduğumu
Naparsam ceza alırlar bu durumda?
Eşim b*akire değil dediğini henüz bilmiyor duysa annesinin bu dediğini eli belaya girer
Kaç aydır konuşmuyorum geçen benle konuşmaya calisti konuşmadım sonra böyle hakkımda konuşmuş
Güncellemeler
1 yıl
Bana kısır ve kanserlide diyormuş napsam ceza alır bu kadın
Güncellemeler
1 yıl
Eşimin bu aralar psikolojisi çok bozuldu. Dün başka sebepten beni dövdü burnumla ağzımdan kan geldi, sonra intihar etti ama hastaneye yetiştirdik
Kaynanama iftira ve hakaret davası açsam kazanır mıyım?