Selam KS ahalisi! Şimdi sizden hayatınızda yalnız geçirdiğiniz dönemleri hatırlamanızı istiyorum. Yalnız olduğunuz dönemlerde, çiftleri görüp usul usul iç çektiniz mi? Benim neden sevgilim yok moduna girdiniz mi? Ya da giriyor musunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam KS ahalisi! Şimdi sizden hayatınızda yalnız geçirdiğiniz dönemleri hatırlamanızı istiyorum. Yalnız olduğunuz dönemlerde, çiftleri görüp usul usul iç çektiniz mi? Benim neden sevgilim yok moduna girdiniz mi? Ya da giriyor musunuz?

Daha iyi olduğu kanaatine vardım. Meğer ne kadar değerli bir şeymiş bu sevgilisiz hayat. Kafan rahat bir kez. Daha ne olsun? Rahat batan biri sevgili yapabilir. Saygım var. 😂😂
Evet benim için en azından öyle. çünkü insan her zaman sevmek ver sevilmek değer görmek ister.. bunu da tabi ki de aşk ile yapar.. ama bu olmadıkça yalnız hisseder ne kadar zengin olursa olsun
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim..
Manitalar değil gerçekten değer verdiğimiz ve o insan tarafından sevilmediğimizi anlayınca. Dünya'nın çok boş olduğunu hissediyorsun bu daha kötü
Her halükarda zevk almıyorum zaten. O yüzden bir farkı yok
Cevap
5Cevap
Hayır yanlız olmak bazen birileri ile olmaktan çok daha keyifli..
Yoo bazen gayet rahat...
Tribi, kiskancligi, dusuncesi, hediyesi, kaprisi, deli deli dusuncesi, kafandaki 5n 1 k sorulari ya da yok anasi danasi derdi yok.
Ne denir bir oldu pir oldu?
Ondan...
Biras biras.
Saolasin. Bu arada soruna diger cevap.. Hayir azaltmiyor. Tamam belki arttirmiyor da ama bazen kafamin gercekten rahat oldugu kanisindayim.
Dogru insan = mutluluk diyorsun.
Insallah 🙏 ama zannetmiyorum.
Because trust is everything ; )
Hayatımda birinin olması keyfimi arttırabilir ama olmaması aldığım zevki azaltmaz.. Daha paralel bir çizgide olur..
Manitam olunca depresyona giriyom ben, çok sıkıntılı zor işler
Amaaaann, nerde kimle napıyo ne haltlar yiyo düşün falan çok zor
Kafamız karışık 😅
7 yıl geçse de değişmez 😅
Manitasızlık insanı kendisini tanımasına yardımcı oluyor fakat hayat sıkıcı. Manitayla hayat çok dah güzel ve akıcı.
Yaaa tabii maniti olanları cok kıskanıyorum
Siyaset kadar değil.
Yoo aksine daha çok keyif alıyorum
Tam aksine arttırıyor
evet hayat monotonlaşıyor.
Aksine daha çok zevk alırsın
Kısmen evet insanın hayatını paylaşacağı eş olmalı
Azaltmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?