Sizce hayattan zevk alamamak bir kader midir?

Selamünaleyküm kardeşlerim hayırlı günler! İçimdeki mutsuzluğu, hayattan zevk alamayışımı buraya nasıl aktaracağım kelimeler kifayetsiz olacak ben onu biliyorum.
Yaşadıklarımdan dolayı, çevremde beni kimsenin anlamıyor olmasından dolayı, Türkiye'de yaşam şartlarının zorluğundan dolayı, çevremdekilerin anlayışsız, patavatsız, cahil, önyargılı olmasından dolayı hayattan hiçbir zevk alamıyorum ve aklımda hep bunlar var anı yaşayamıyorum.
Üniversiteden yeni mezun oldum bölümüm başarı ile bitti ama işsizim ve onca işe başvurmama rağmen hiç iş bulamıyorum. İşe girsem de bile kimse maaş olarak 3000 tl'den yukarı veremeyeceği için ve hayallerimi de gelecekteki hedeflerimi de gerçekleştiremeyeceğim için yine de boşa çalışmış olacağım ve daha mutsuz olacağım.
Evimiz var ve evimiz tabiri caizse başımıza bela oldu. Komşularımız yabani gibi hepimiz birbirimizin sesini duyuyoruz ve mutfağımızda böcekler cirit atıyor. O kadar temizlik yapmamıza rağmen hiçbir sonuç alamıyoruz. Üstümüzdeki komşudan da tavanımıza su geliyor. Evimizi satsak da evin parasıyla kendimize sıfır güzel bir ev alamıyoruz. Bu durum da benim üzüntümü ikiye katlıyor.
Ne yapacağım bilemiyorum bu yaşadıklarımdan dolayı kendimi çok yaşlı hissediyorum.
Bir yere gittiğim zaman hep bunlar aklımda olduğundan sanki orada değilim.
Lütfen Allah rızası için yardım edin!!!
Ne yapmam lazım?
Siz de benim gibi misiniz?
Sizce de hayattan zevk alamamak bir kader midir?
#gündüzüngüneşisoruyor
#kizlarsoruyor
Sizce hayattan zevk alamamak bir kader midir?