Sürekli sinyal verip yanaşan bir kadın kişisi var idi bulusma ayarlayınca tamam diyip yan çizdi üzerinden 1 ay gecti ve ben saldım şimdi toxiclik yapıyor sonra da üzgün üzgün bakıyor
Simdi bu neden kafayı sıyırdı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli sinyal verip yanaşan bir kadın kişisi var idi bulusma ayarlayınca tamam diyip yan çizdi üzerinden 1 ay gecti ve ben saldım şimdi toxiclik yapıyor sonra da üzgün üzgün bakıyor
Simdi bu neden kafayı sıyırdı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok sorgulayıp dengeyi bozma. Sesin geldiği yere ateş et.
Yani ne yapmalıyım
Eğlen
Eglen joş hayat boş
Çocuk işte abisi, boş ver
Naz yapmaya çalıştı bence
ters tepti işte kanka klasik kadınlar, boş boş hareketler
E nolcak simdi
istiyorsan, biraz süründür, sonra şans verirsin de ben olsam yapmam. Uğraşmam yani, korkak, taktik uygulamaya çalışan kızlara hiç gelemiyorum
Taktik uyguluyor dimi aslında hoslaniyor benden
Yeapp keenks
De sen itiraf ettiğinde zktir çekme ihtimali var "ne alaka" falan gibi bahanelerle, o yüzden emin olmadan asla yapma imajını zedelersin, hatta bana kalırsa hiç yapma lkjhdasfldsafsaddsafa
Bencede onun gelmesi gerekiyor ben adım attım nasil olsa kendi bilir
aynnn kankam
Tesekkur ederim geri gelcek muhtemelen
Rica keenks gelsin gelmesin sen kendine odaklan yeter
Kanka pesinden kosayim diye yapiyo sonra iliski olsa dahi güçlü konumda olsun ipler elinde olsun sonra sıkılınca salsın beni olmaz boyle bir sey ben sordum kendi gelmesi gerekiyor yoksa iliski vermem
E bi zahmet zaten kanka gidip sen acilmayacaksin herhalde aw
Yok allah korusun ne acilmasi oyle bir sey yok zaten sadece tanisalim kafasındaydım
Simdi soguk falan atiyor tip tip bakiyor uzuluyor kendince kiskandirmaya calisiyor ama cok bariz ben takmiyorum kendi isimde gucumdeyim
Aynnen devam kankam
Tesekkur ederim
Rica ederim
Peşinden koşman hoşuna gitmiş yine koş istiyor
Pesinden koşmadım sadece bulusma ayarladım
O yetmiş iste
E bulusmayı kendisi istedi sjsj
Her zaman bu boyle olur
Sacma sapan hareketler ya
Salla boş ver
Naz mı yapmaya çalıştı şimdi bu
Hayir egosal gormezden gel sadece seninle egosunu tatmin ediyordu ilgi gidince yine ilgini cekmeye calisiyor
Sadece bana yapıyor bu hareketleri
Eee zaten ona ilgiyi sen vermedin mi zaten baskasina niye yapsin
He ilgi verdin şımardı diyosun
Tamam ama o bana ilk ilgi gosterdi ben karsilik verdim
Oyleyse sana geri gelir zaten anlarsin ama baya hoslaniyorsun sanirim
Başta beğeniyordum hoslanti diyemem ama bu hareketleri açıkçası rahatsiz etti
Tam ne oldu
Bu kadar iste baska anlatabileceğim detay yok
Toksik olarak ne yaptı
Laf atıyor kızgın kızgın bakmalar falan kiskandirmaya çalışmalar
Kaçan kovalanır bu kez sen kaçmışsın
Kovalamadim da kacmadim da kendi çalıp kendi oynuyor
Hayır sen bırakmışsın ya o muhtemelen peşinden kosacagini düşünüyordu ama sen koşmayinca bu kez o kosmaya basladi
Peki bu hareketinin amacı ne naz yapmak mı
Senin yine dikkatini çekmek istiyor bence
Bana aşık falan mı böyle garip davranıyor
şu an aşık olabilir ama yinede tamamlanmamistir. Senin onun peşinden koşmani istiyor sen koşmadikca sana daha çok aşık olcak ve baglancak cok gecikmeden zamanini yakalarsan kiz teklifini kabul eder ama gec kalirsan her şey biter
Oha hic boyle dusunmedim yani dogru zamani diyosun ama nerden bilicem ki ya kendini geri cekerse ve ben zaten adim atmisim onun adim atmasi gerekmez mi
Kaç yaşındasın ona göre söyleyeceğim bu kızla ciddi düşünüyor musun
27 ve ciddi dusunurdum boyle seyler yapmasaydi
Kızlar genelde adim atmaz bence kizla olmak istiyorsan adım atar gibi yap baktın kız da adım atıyor ışık görürsen hemen git teklif et kabul etmezse bunun son olduğunu bir daha olmayacağını ona göre karar vermesini söyle bence ama ciddi bi şekilde söyle tabi senin içinde sonsa. Kız seni bir kez daha kaçırmak istemeyecek ve kabul edecektir.
Sorduktan sonra düşünmesi için zaman verebilirsin. Cevabını yarın söyle hemen cevaplamak zorunda değilsin vs gibi
Yok ipleri eline vermem casual olarak sordugum zaman gelseydi boyle ezik duruma düşerim
Ya adin at diyorumda belki değil karda yürü izini belli etme iste olta at gelecek mi bak
Anladim tesekkur ederim
Bu arada benim söylediklerimi yapma sakın olur mu
Yok tamam tesekkur ettim haha
Rica sjjs