Bu kızın kesin sevgilisi var diye düşünüp açılmaktan vazgeçtiğiniz, çekindiğiniz zamanlar oldu mu?
Yoksa bu durumu hiç umursamaz mısınız :)
Yoksa bu durumu hiç umursamaz mısınız :)
Güzel Bir kızdan hoşlanıyorsam ya da aşık olursam asla Teklif etmem... benim olmayacak birisi için mücadele etmem... kız güzel zaten elini sallasa elli tanesi gelir.. bana neden baksın? işte bu yüzden aşık olsam bile unuturum yine teklif etmem
genel olarak kocaman bir ''HAYIR'' sözünü duyduğum için olmuş olmamış pek önemi yok :(
Toplumda güzel olarak nitelendirilen kızların da zaten en büyük sorunlarından birisi erkeklerin yaklaşmaktan kaçınması oluyor yani sevgilisi olmasa bile ona bakanlar sevgilisi vardır bana bakmaz diye düşünüyor.. ;)
Cevap
21Cevap
Tek bir kızla ilgili böyle düşünceler içine girdim 2 yıl boyunca kafamda senaryo kurdum her türlü ihtimali düşündüm 2 yıl sonunda o bana mesaj attı :D
İşte okulda baya teklif falan alan bir çocuktum ama kimseyi istemiyordum bu benim sevdiğimi öğrenmiş bana mesaj attı aylarca konuştuk sonra bir gün eski sevgilisi çıktı geldi ona gitti terkedildim ya :D güldüğüme bakma cidden hala kendime gelemedim oysa ben cidden çok aşıktım ona :D
Yaa işte seven üzülüyor bu kural değişmez :D hala düzelemedim umarım dediğin gibi toparlarım ama gün geçtikçe daha kötü oluyorum :D
Umarım öyle olur teşekkürler :)
çok oldu ya adını bile sormadan vazgeçtiğim çok kız oldu defalarca karşılaşmamıza rağmen falan hemde
Sevgili olayi önemlidir buna iyice emin olmadan asla hamle yapilmaz.
+ olum cok tatlı lan
- sana bakar mı o karı mal
+ tamam siktr et o zaman
muhabbet bu sekılde olur genelde
Zaten ya oluyor, ya unutamadığı oluyor, ya eski sevgilisi oluyor anlayacağın çok sebep var.
Yaşımı geçmiştir geri dönüp vazgeçtiklerimin sayısı 😀
Evet hem de çok oldu ve sonrasında pişman olduğumuzda oldu
korkan varsa açılsın ısırmam ama parçalarım
Çocukları niye korkutuyorsun? 😃
@__NoName__ ben ayzıt görünümlü alkarısıydım unuttun mu :D
Hatirliyorum tabi o muhabbeti alkarisinida ben bulmustum harbidende doğru bak. 😃 artik nasil korkuyorlarsa herkese yaziliyorlar ama sana cesaret edemiyorlar. 😃👍
@__NoName__ bak bende şimdi fark ettim yazmıyorlar hakikaten asd
Neyse bu korkuyu devam ettir :)) bu arada edebiyat öğretmeni ikliim mi neydi nick i o senin ablan mi?
@__NoName__ evet ne oldu
Bir şey olmadi merak ettim sadece sordum. (Alkarisi karakterine geçme:)) neyse ben yatiyorum hadi iyi geceler ya da iyi sabahlar.
çok defa ama bunu düşündüren kızın görünümü değil tavırları oluyor.
Sevgilisi olan birine açılınmaz :D
Oldu olmazmı hatta bende sıklıkla oluyor.
bilmem hatırlamıyorum
Vazgeçmem istiyorsam er geç benim olur:)
sevgilisi olanla işim olmaz
KORKAKLAR TARİH YAZAMAZ
Öyle bir neden mi varmış:))
yok acamazsam acarlar :D
evet oldu
yok olmadı
olmustur
Oldu
oldu
Oldu ewet
Evet oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?