Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. 165-170 boyları arasında kilosu boyuna göre orantılı olsun hafif ayva göbek olabilir sevince aşırı sahiplenen ve kıskanç olan aşırı dar, kısa ve vucut hatlarını belli eden kıyafetleri giymeyen aşırı makyaj yapmayan doğal olmayı tercih eden vucut bakımına önem veren, tırnak uzatmayan sağlıklı beslenen, sigara ve alkol kullanmayan kötü alışkanlıkları olmayan temizliğe önem veren özelliklede yemek yaparken aşırı titiz olan erkeklerle mesafesi olan sevgilisi olan erkek dışında hiçbir erkeğe sıcak davranmayan erkeklerle kanka ya da arkadaş ayağına samimi muhabbetler kurmayan gece dışarı çıkmaya meraklı olmayan bara gitmemiş olan romantizmi seven ilgiye ilgiyle karşılık veren duygusal olan sessiz sakin olan boş konuşmayan, konuştuğunda anlamlı konuşan sevdiğine karşı aşırı utangaç olmayan saçlarını sevgilisine taratmaktan hoşlanan sevildiğini hissettiğinde bunu anlayan ve önemseyen
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBugün cin. sel saldırı riski yüksek bir hasta için medroksiprogesteron asetat veya siproteron asetat hangisi daha uygun olurdu? medroksiprogesteron asetat kullanmaya başladım 2 aydır. Sizce hangisi uygun olurdu?
018 Yorumla- +1 yıl
Psikiyatri öyle bir teşhis koydu.
- +1 yıl
Ise gidecektim p*rno izledim
Sonra Bir kızı tramvayda gördüm kot pantolon görünce boşaldim kıpkırmızı oldum. Kız bunu anladı. Doktora gittim. Sonrası hormon alıyorum - +1 yıl
Sor kadinlaştım
- +1 yıl
Abla erkek değilim ben şimdi
- +1 yıl
Soru neydi göremedim ki? Ilac nedeni ile kafamı tiplayamadom
- +1 yıl
Aynı sınıfta bir çocuk ve bir kız var. Çocuk kıza bakıyor, sınıfta gozgoze gelirlerse yanlışlıkla bile olsa günlerce ısrarla bakiyor ama konusmuyor. Mezuniyette bile kıza bakıyor dikkatini çekmeye çalışıyor ama konusmyr. Sonra kız onun utangaç olduğunu düşünüp instadan istek atıyor çocuk reddediyor sonra kız mesaj atıyor ekler misin diye ve çocuk görmezden gelip yine reddediyor. Bunun sebebi nedir?
- +1 yıl
Sen çok açsın. Önümde herkes et balık döner pirzola... yiyor ama sen bakıyorsun. Yıllarca baktın... artık inandın imkansiz. Vazgeçersin ve yemek sana iğrenç gelir. Çocuğun yaşadığı şey budur.
- +1 yıl
Düşünsene bu
- +1 yıl
Etti bem 37 senedir ettim. Hep kaybettim. Ya yemek için parası yoktu ya da karşılık yoktu. Mücadele etse ne yazar ki? 4 sene diye düşünüyorum üniversiteyi son anda kız ona dönüyor. 4 sene boşlukta bomboş yapayalnız mücadele edilmiş. Ben 27 yaşından beri mücadele ettim hiç bir kadın anladı
Lanet olsun o kadın bedenine. Bir gün o kadının evladı yaşamayacak mi? O yemeğe gözü bakan insanın bir ahı tutmayacak mi ki? - +1 yıl
ciddi konu mu? kızım anlamıyorsunuz siz burayı. lanet olsun ki anlamıyorsunuz. kızdığım için değil kalbimden geçeni söylüyorum.
ne gerek var ya? mezun olmuş. 4 sene onun peşinden koşmuş bir kere sarılmamış. eee ümit vadediyor. ben anadolu ünivesitesinde yalnızlığımı agaçlara anlatırken kaç kadın geçti gitti. hiç birisi kabul etmedi. sonra okul bitmişte. saçmalık bence.
şu noktayı anlamıyorsunuz. biz doyduğumuzda sizi istemiyoruz. doymuşuz düşün. - +1 yıl
kadınsızlığıa da kadına da doyuyoruz insan.
bak şeker kullanan bir insanı düşün. yaşı 30 oldu mu? atıyor şekeri kullanmıyor.1 sene bocalar sonrası şekersiz çay lezzetli gelir. anladın mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılaşık olduğum kadındır.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılİyi geceler...
Ahlaklı uyumlu Hanım hanımcık bir HATUN çıkarsa karşıma vazgeçilmezim olur...
He ne kadar seversem seveyim beni de o hatun istemeli... Beni isteyeni ben bin kere beni istemeyeni ben hiç mi hiç istemem... Bu kadar da NET im.10 Yorumla Kimse kendini vazgeçilmez sanmasın illa ki vazgeçilecek özelliği vardır
02 YorumlaKimse vazgeçilmez değil aslında ama nezaketli, güleryüzlü ve biraz da yüzü tatlı kadın ömürlük gelir bana..
00 YorumlaNeşeli sadık ve hakikaten arkamdaysa vazgeçemeyeceğim biridir lakin denk gelmedi
05 YorumlaKimse vazgeçilmez değildir, lakin vazgeçmemiz gerektiren durumlar olmazsa kolay kolay vazgeçmem
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılVazgeçilmez olmak yerine sevgi ve uyum derim
00 Yorumla
+1 yılHer insandan vazgeçilir, yeter ki çıkarları çakışsın ya da saygısızlık yapsın
07 Yorumla- +1 yıl
Çıkar?
- +1 yıl
@AlmanPrens evet çıkar için kuruluyor çoğu bağ. İster dost ister sevgi bağı olsun fark etmiyor
- +1 yıl
Bu sevgi değil ama … !
- +1 yıl
@AlmanPrens sevgi kalmadı zaten 😏
- +1 yıl
Ya istisnalar varsa 😏 ya yüreğiyle sevecek iki insan varsa? Bahaneler kaçışlarla çıkar sevgisi dolu hayatımı, yoksa o istisnai sevgi sevdayı seçmeli 😕
- +1 yıl
@AlmanPrens istisnalar her zaman vardır. Çıkar olan bi yerde sevgiden bahsedilemez zaten, isteyen istediğini seçsin. Beni ilgilendirmiyor nasıl olsa
- +1 yıl
Seni ne ilgilendiriyor?
+1 yılErkolar genelde oturmasını kalkmasını bilen hanım hanimcik kapalı giyinen erko çevresi olmayanbkre olan kızlardan vaz gecemio
114 Yorumla- +1 yıl
Hayır tabiki adım atan kızlari ister istemez ksr modunda görüyorlar
- +1 yıl
Dalga geçiyordur icinden
- +1 yıl
Erkolar böyledir icinden fanteziler kurup gülüyordur
- +1 yıl
Seni s’ asko
- +1 yıl
Bunlardır hoşlandıysa gelir konuşur
- +1 yıl
@brainmess ne alaka
+1 yılVazgeçilmiycek kimse yok.🙄
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç kimse vazgeçilmez degildir
021 Yorumla- +1 yıl
Şimdi ben gozlemlerim kadarıyla size sınıftaki br cocugun niyetini anlatayım o istiyordu ki kiz beni arkadaşı olarak görsün yakınlık gostersin böylece ben de ilgimi belli edebileyim ama sanki işler doğal akışında ilerlemiş gibi olsun açıkçası ilk adımı atma riskini almak istemiyor bu yüzden ilk konuşmayı benim baslatmami istiyor ben de niyetini anladım inat ettim falan neyse mezuniyet yaptık bu mezuniyette arkamdan bakmış hatta yakinlarima bile bakmış
- +1 yıl
Sonra ben bunu görünce utangaç falan diye acıdım ve bu ay Instagram'da istek gönderdim ilkinde reddetti sonra Instagram ve WhatsApptan mesaj gönderdim dedim ki tüm sınıfı ekliyorum eklersen sevinirim diye iki platformdan da cevap yazmadı ve yine beni reddetti bu nasıl bir kafa sizcee
Vazgeçemeyeceğim kız diye biri yok
01 YorumlaBenim olandan asla vazgeçmezdim 🙂
030 Yorumla- +1 yıl
Etkileşim önce dış görünüşle başlar dışını beğenmediğin birisinin içini merak etmezsin bundan dolayı dış görünüşümü beğendiyse en azından bakar etkilendiğini belli eder ki ben öyle yapardım o da en azından etkilenmediyse bile gelip ne bakıyorsun sapık mısın der iletişimi keser 😃
- +1 yıl
Şimdi ben gozlemlerim kadarıyla size niyetini anlatayım o istiyor ki kiz beni arkadaşı olarak görsün yakınlık gostersin böylece ben de ilgimi belli edebileyim ama sanki işler doğal akışında ilerlemiş gibi olsun açıkçası ilk adımı atma riskini almak istemiyor bu yüzden ilk konuşmayı benim baslatmami istiyor ben de niyetini anladım inat ettim falan neyse mezuniyet yaptık bu mezuniyette arkamdan bakmış hatta yakinlarima bile bakmış
- +1 yıl
Sonra ben bunu görünce utangaç falan diye acıdım ve bu ay Instagram'da istek gönderdim ilkinde reddetti sonra Instagram ve WhatsApptan mesaj gönderdim dedim ki tüm sınıfı ekliyorum eklersen sevinirim diye iki platformdan da cevap yazmadı ve yine beni reddetti bu nasıl bir kafa sizcee
- Kişilik & Karakter konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılVazgeçilmez kimse yoktur
07 Yorumla- +1 yıl
Nedeni yok kimseden bir tane yok
- +1 yıl
Ben kızlara adım atmıyorum bir sefer cevabımı aldım artık dünya güzeli olsa da fark etmez bana
- +1 yıl
Ben direk adım atmıyorum kızdan bir adım gelsin diye bekliyorum ama diğer erkekler hoşlanırsa açılır
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. (bkz: Alina Mtsn)
05 Yorumlaöyle bir kız yoktur
00 Yorumla
+1 yılGüzel gulen içi temiz uff
00 Yorumla
+1 yılKimseyi vazgeçilmez olarak görmez insanoğlu.
00 Yorumla
+1 yılKimse vazgeçilmez değil.
00 YorumlaHiç kimse vazgeçilmez değildir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimse vazgeçilmez değil.
00 YorumlaSaygılı, anlayışlı ve sadıksa asla vazgeçmem..
00 Yorumla
+1 yılEğer olgunsa asla vazgeçemem
00 YorumlaYok öyle biri kimse vazgeçilmez değil
00 Yorumla
+1 yılMaskulen ve aklı başında olması
00 Yorumla
+1 yılYok öyle biri
02 Yorumla- +1 yıl
Kimse vazgeçilmez değildir. Yeri geldi mi kendinden bile vazgeçer insan.
Öyle bir kız yok
09 YorumlaYok öyle biri
04 Yorumla
+1 yılÖyle biri yok
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılMelek gibidir
00 Yorumla Enerjik
00 Yorumla
+1 yılBana sadık olsun gerisi gelir
00 YorumlaBenim gibi bir kadın
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm send ne varki
Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. No trip np dırdır.
00 YorumlaÖyle bir kız yok
04 Yorumlagracie abrams💋
04 Yorumla- +1 yıl
Abartma
- +1 yıl
O kadar güzel değil sıradan hatta
- +1 yıl
SS aldım bekle sen
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılJsbdbd
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!