Başlangıç kilona bağlı olarak verilen kilo değişebilir. Fakat hızlı kilo vermek seni iyi hissettirirken vücudunu o kadar da iyi hissettirmeyecektir. Küçük kalp sorunlarına mahal verebilir. Bol bol yürümeye devam et; en iyi spor düzenli yürümektir. Ben kebabımı ağzımdan eksik etmememe rağmen 40 kilo verdim. Hızlı kilo verdiğim dönemde ise arada bir kalp ritmimde birkaç saniyelik bazen ve en fazla da bir iki dakikalık bozukluklar meydana geldiğini de belirteyim. Hatta manyak mıyım bilmem ama kalbimin dub-step misali atmasından hoşnut bile olmuştum. (:D)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bende aynı şekilde 1,5 ayda 12 kilo vermiştim artık doğru düzgün yemek yiyemiyorum, şuan denge evresindeyim işte kilo almadn aynen gitmeye devam,
hızlı kilo vermek vücudun dengesini bozuyor ve otomatik olarak vücut ben zamanında bu kadar kilo verdim depolamalıyım diye şartlnıyor, bence 1 ay falan dengeli beslendikden sonra 1 ayda verilebilir 5 kilo.01 Yorumla- +1 yıl
ama elimde olmadan kilo verdim
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. önceden kaçtı 90 mı ? bol keseden nasıl veriyorsun .Neyse bol sıvı tüket . Tavsiyem bu.
02 Yorumla- +1 yıl
90 değil canım obez değilim dedim ..:)) çok kilom yok zaten
- +1 yıl
herşey adam gibi adam için mi beyb ;)
111 Yorumla- +1 yıl
:d hhaha önce kendim sonra onun için :)
- +1 yıl
so sexy girl ;)
- +1 yıl
neden alcanmı beyb ?
- +1 yıl
ben puç yo henz up biliyorum o olmazmı :)
- +1 yıl
sould kabul et beny
- +1 yıl
kime ne verdim robin alla sen :))
deflon bekle beyb :) - +1 yıl
aldım baby:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı. kilo vermek marifet değil kilo almak zor olan.aylardır kilo alcağım ramazan olmasına rağmen günde en az 1 buçuk ekmek yiyorumhala 60 kiloyum ki onun yanında da türlü türlü şeyler yiyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
:D
- +1 yıl
eh bencede yapmalısın 8 değil 18 vermelisin,sen 60san 60 kilo ne demek merak ediyorum gayet kilolu biriydin.
dipnot:seni görmüş biriyim02 Yorumla- +1 yıl
sanmıyorum gördüğünü
- +1 yıl
tarif edeyim?omuzlarında saçı olan msnsine düz saçlı resmini koyan,hatta erkek arkadaşıyla buz pateni yaparken resmi olan siyah hırkalı,beyazlı siyahlı ucu pileli elbiseli,gayet kısa ve kilolu kızsın.şoka girme sağlam dur
dengesizsin:) sıkıntı olabilir bu kadar hızlı kilo vermen
12 Yorumla- +1 yıl
ne gibi sıkıntı_?
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. istediğin kiloya ulaştıktan sonra yemeye çalış mide küçüldüğü için kilo vermeye devam edebilirsin yiyemediğinden..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. şuanki boyun ve kilon kaç bilmeden nasıl öneride bulunabiliriz ki :S
04 Yorumla- +1 yıl
boyum 159 k
- +1 yıl
60 küsür
dombili kalacaksın hafızalarda unutma..
normal beybi, 1 ay daha çalıştın mı miranda kerr..03 Yorumla- +1 yıl
dombilimi kalmak istemiyorum :(
keske bir ay da verebilseydi daha guzel olurdu
vakit nakittir :)00 Yorumla- +1 yıl
güzel güzell bide diyet yapsan düzenli egzersiz yapsan nolcan kız .. süper valla
00 Yorumla aa ben de 8 kilo verdim 1.5 aya yakın sürede ama ben yemeği kısmadım çok sadece her gün yüzdüm egzersiz yaptım. Yüzmeye başlayabilirsin kanks
00 Yorumla- +1 yıl
Boy ve kilon kaç bunu bilmek lazım.
Ben en son askerdeyken 1 ayda 12 kilo vermiştim:D00 Yorumla yook ben 2.5 ayda 20 kilo verdim, hayatımda hasta olduğumu bilmezken geçirdiğimiz kış başım gripten, nezleden kurtulmadı... en iyisi yavaş yavaş hatta uzman tavsiyesinde işe başlamak
00 Yorumla- +1 yıl
diyet yapmıorum deyip yapıosun işte.1.5 ayda 8 kilo normal hem.
00 Yorumla - +1 yıl
kac kıloydun su an kac kılosun.bıtkı cayı ne zamandır ıcıyosun hala fazlan varmı
00 Yorumla - +1 yıl
Kaç kilodan indiğin önemli?
05 Yorumla- +1 yıl
kilomu yazmıyorum sadece kaç kilo verdiğimi söylerim.
- +1 yıl
Sonuçta onu bilmeden de yorum yapmak zor.Neyse söylemek istemediğin birşeyi sorduğum için kusura bakma.
- +1 yıl
estafurlah
- +1 yıl
60 küsür kilom
- +1 yıl
Boyuna uygunsa kilon ve bölgesel fazlalığın yoksa şu an vermene gerek yok ama beslenmene dikkat etmeye devam etmelisin.
- +1 yıl
kaç kiloydun ki sen o kadar çok kilo verdin...
04 Yorumla- +1 yıl
kilomu söylemem ama obez değilim :) sadece kilo fazlalığım vardı.
- +1 yıl
kızım nikahıma alcak değilim 85 kilodan 8 verdiysen normal ama 60 kilodan verdiysen normal değil...
- +1 yıl
60 küsürden
- +1 yıl
bu kadar hızlı kilo vermen iyi değil bi doktora görünmende fayda var.
bitter çikolata mı zayıflatıyor beni de?:(
00 Yorumla- +1 yıl
13 kilo fazlan vardı yani :D yuh :D
00 Yorumla Vay beeeee.. tebrik edildinn
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
başlangıç olarak normal .
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. sipor yapıyon mu
01 Yorumla- +1 yıl
bende aldım :D:D:D
02 Yorumla- +1 yıl
sen alacan :))
Detaylı bilgi