Aşk İlişkileri Evleneceğiniz insanı nasıl anladınız? Selinkiycakk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Evleneceğiniz insanı, o insanla evleneceğinizi nasıl anladınız? Güncellemeler11 ay Evli olanlar cevaplasın.. Evleneceğiniz insanı nasıl anladınız? Cevapla Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. İlişki analizi yaptım, çok fazla ruh eşi göstergemiz vardı kendisiyle yani belliydi mutlaka kadersel bir şey yaşayacağımız.. öyle de oldu.. 0 1 Yorumla Selinkiycakk 11 ay Yaaa bana da söyleyebilir misinn Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 962 cevap paylaştı. nasıl ki yanlış insan kendini belli ediyorsa doğru insan da kendini belli eder o şekil anlaşılır 0 0 Yorumla
Blackwordd Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% 11 ay Anlamıyorsun bir anda oluyor sonra ben ne tamam diyorsun hahaha 0 0 Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evli değilim ama karim var 0 0 Yorumla
yoruldumaw Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. kendisi robot anlamıyor daha adı da bilgisayar 0 0 Yorumla
m KasiKesh Takip Et Master Yaş: 37 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Daha o duruma gelemedik 0 0 Yorumla
furkanimya Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 79% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Anlamadım yok çünkü 0 0 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Daha anlayamadım 0 0 Yorumla
PrensTarık Takip Et Xper 5 Yaş: 31 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı. Anlamak derken? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İlişki analizi yaptım, çok fazla ruh eşi göstergemiz vardı kendisiyle yani belliydi mutlaka kadersel bir şey yaşayacağımız.. öyle de oldu..
Yaaa bana da söyleyebilir misinn
nasıl ki yanlış insan kendini belli ediyorsa doğru insan da kendini belli eder o şekil anlaşılır
Anlamıyorsun bir anda oluyor sonra ben ne tamam diyorsun hahaha
Evliler yanıtlayın aq
Evli değilim ama karim var
kendisi robot anlamıyor daha adı da bilgisayar
Daha o duruma gelemedik
evli değilim bekarım seninlee kaçarım
Zamnla
Anlamadım yok çünkü
Daha anlayamadım
Anlamak derken?
Bulamadım daha
ewlimsnz