+1 yılAnlaşılmaz farkında değilsindir bir gün gelir tanışırsın normal arkadaş gibi aradan zaman geçer anlamadan ölmüşun sevgili hayat devam ederken bi bakmışin nikah masasina oturmuş evlenmişsin o yüzden sen daha anlayana kadar aşk ta kör etmiş olur seni sevgide işte çocuğunu kucağına aldığında farkına varmış olursun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGerçekleri söylwyen bir dost olarak Vala şunu dicem
(Evlenmedim tecrübem yok çevreme dayalı konuşuyorum) herkes Nasib nedir bilir. Nasib e inanır.
Bir damla suyun senin nasibin olduğunu o suya bakarak anlayamazsın. Eline alıncada anlayamazsın o suyu satın alarak da anlayamazsın.
Ancak o suyu içersen dersin ki bu benim nasibim.
Evleneceğin kişide böyledir.
Biriyle çok güsel konuşuyıruz anlaşıyonuz die evleneceğin kişi olduğunu anlayamazsın.
İstediğiniz kadar tanıyın
Evlenmeden Evli gibi davranıyosanız da
(karım/kocam vs) anlayamazsınız.
Ancak evlenirseniz ve bunun hükmü şahitler huzurunda da verilirse evleneceğin kişiyi anlarsın.
O gün dersinki evleneceğim kişi buymuş.
Çünkü hayat (kader) öyle masallardaki gibi değil bir gerçeği var ve bu gerçek çok acımasız.
(Sen seçersin ama kader uygular.)
Seçimlerin sana aittir, ama her zaman kaderin planı uygulanır.
Her şey birden son anda değişebilir.
Bunca zaman tanıdığın birini bile tanıyamayabilirsin.
Evleneceğin kişiyi sudan sebeplerlemi anlayacaksın.
O yüzden kesin hüküm verilmeden anlayamazsınız.
Dikkatli seçimler yapın. Üzülmeyin.51 Yorumla- +1 yıl
Bravo valla 😄😊
- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılZaman gecirmem lazim.
Aynı şehirde
Mümkünse aynı evde.
2 günde bir buluşmam lazım.
Gözüne bakmam lazım.
Sorduklarıma verdiği yanıtlar , benden beklentileri
Bunları bilmem lazım.
Öyle bir bakışla ya da arabası varsa olur kafasiyla birine bağlanamam ya da onunla bir ömür geçirmek istemem.10 Yorumla
+1 yılKalbi sevdiğini bana hissettiriyorsa anlayabilir diye düşünüyorum ama herkes için zor hele günümüzde sapık pislikler doluyken kadınlarda pislik var erkeklerde
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.
u +1 yılaşık olduğum zaman
10 Yorumla Evleneceğin insan kitap gibidir; gerçek karakterini kapağına bakınca değil, zamanla sayfalarını okudukça anlarsınız
45 Yorumla- +1 yıl
Beğendim güzel mantık
- +1 yıl
@Baydiyeceksiniz teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlaşılmaz bence evlenene kadar.
Ben şimdiye kadar çok erkeğe ilgi duymasam bile illa birine ilgi duyunca “acaba kaderimdeki kişi bu mu “ düşüncesi oluyor. Ondan dolayı öyle kişinin tarafsız olarak hissedeceği bir şey değil bence312 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen doğru kişiyi mi soruyorsun kaderindeki kişiyi mi 😄
Kadere inanan bilir ki aslında önceden kiminle evleneceğimiz bellidir 😬
Cevap sahibi+1 yılKaderle ilgili bazı kuralları anlamamışsın bence mesela:
Her insanın kaderinde biri yoktur,
Bazı insanların kaderinde birden fazla kişi vardır.
Biz küçüklükten beri masal kitapları dizi filmeler ile büyüdüğümüz için sanıyoruz ki beyaz atlı prensi bulup sonsuza denk mutlu yaşayacağız 😄 tabii gerçekler her zaman öyle değil…
Cevap sahibi+1 yılHayır kaderde birden fazla kişi olabilir. Birden fazla evlilik yapan farklı insanlardan çocuğu olanlar bunun kanıtı…
Cevap sahibi+1 yılKader ve nasip farklıdır. Kader şunları kapsar: doğduğumuz aile, cinsiyetimiz, evleneceğimiz insan/lar, çocuk/lar , ölüm. Gerisi tercihler zinciri…
Cevap sahibi+1 yılBazı konular görecelilik kapsamıyor ki benim doğrum olsun 😬 kaynağı olan şeyde doğru tektir. Neyse herkes kendi doğru bildiğine inansın öyleyse 😄 sen belki cennette çok evlilik yapan kişinin hangi eşi ile olacağı konusuyla karıştırdın.
Ya beni tam anlayacak ya da beni tamamlayacak bir kadın.
"Bulmak zor ama imkansız değil" diye diye bitiyor ömür.13 Yorumla
+1 yılBir anda anlamak imkansız diye düşünüyorum. Süreç içerisinde tanıdıkça olacak bir şey bence
19 Yorumla- +1 yıl
Ona karşı bir çekim, ortak ilgi alanları, birbirini tamamlıyor olmak, benim için önemli gördüğüm özelliklere sahip olması.. Bunlar varsa bence tamamdır
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Evrene mesajı gönderdik. Artık beklemeye geçebilirim:)
- +1 yıl
40'a kadar düşünmem sonrasında azıcık umutsuzluğa düşebilirim
- +1 yıl
40'a kadar aksini düşünmem demek istedim. Evliliği değil
Aile & Toplum konusunda 433 cevap paylaştı. Daha önce o kişiyi bulduğumu sandım ama olmadı
11 Yorumla
+1 yılBakire ise hiçbir erkek popon elleyop opmemisse olur
127 Yorumla- +1 yıl
Ben varsam illaki bir kızda vardır niye olmasın
- +1 yıl
İnşallah çıkar diye umut ediyorum yakın zamanda
- +1 yıl
Amin Nalan seninde olur istediğin evlende kurtul
- +1 yıl
Eşsiz eş nasıl oluyor. Kurtuluş manasında demedim. Düzen manasında :(
- +1 yıl
Bu saydıkların bence çok normal djsks yani ben gelecekteki eşime ihanet etmemek için kendimi koruom fjdks yani bunlar seven insanın yapacağı şeyler.. sevmeyene zor gelir ama bence sevene çok kolay o yüzden seni taparcasına sevecek birini bulman lazım tabi sende sevcen
- +1 yıl
Sevmek güzel bir şey ya.. birini sevmeyeli yıllar oldu, artık nasıl bir his bilmiyorum. Umarım hep sever seviliriz
- +1 yıl
İnşallah ama zor be nalan.. adın gerçekten Nalan mı
- +1 yıl
💎 hiç adı Nalan olan bir kızla konuşmamıştim fjdks umarım sende istediğin gibi birini bulursun kalbini ferah tut yeter o karşına çıkar. Sadece çıktığında anlaman lazım fjdkd anlamazsan kayıp gider
- +1 yıl
Soğuma olayı olmaz işte o kişi de olursa da konuşur çözersiniz
- +1 yıl
Bilmiyorum bende hiç öyle ahım şahım aşk yaşamadım fjsksks yok mu hiç konuştuğun biri haftalardir aylardır falan
- +1 yıl
Zaten ilk başlarda o manada olmaz. Zamanla hissedersin. Duygular zamanla farkına varır. Önemli olan o hissi alıp almadığın, alamıyorsan da kimseyle konuşmanın manası yok..
- +1 yıl
Açık olman lazım o zaman karşıya diceksin bana açık ol. Kafandakiler neler diye çoğu tamam ben evlenmek istiyorum der zaten ama bu gerçek değil bana sorsan bende istiom fjdks ama asıl istediği şeyi öğrenmek lazım
- +1 yıl
Özelden konuşalım gel fjdjssj
Bu durumu öyle hemen anlayamaz ki insan. Yavaş yavaş tanıdıkça anlayabilirsin. Her şeyden öte güvenmen gerekiyor. Birlikte eğlenebildiğin, bir şeyler paylaşabildiğin ve sırtını kolayca yaslayabildiğin insanla evlenilirsin
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılYanında kendini eksik hissetmediğin doğal olabildiğin , anlayabildiğin anlaşabildiğin
seninle ilgili şeyleri daha sonra sana karşı kullanmayan güvenilir birlikte vakit geçirmekten sıkılmadığın biri ile evlenilebilir.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bilmiyorum ama işte o kişiyi gördüğün anda bu kişi ile hayatımı devam etmek istiyorm dersin yani ben öyle düşünüyorum 😅🙂🙂
10 Yorumla
+1 yılOnu ilk gordugumde bu benim kocam dersem eğer tamamdır. tabi bunu demem için de bir sürü sebep olur hepsi tamamlanmış haliyle olduğu zaman zaten bu benimdir diyo insan. Tabi onndan da eminsek çünkü sadece bizim fikrimiz degil karsidakinin de fikri çok önemli ve ondan emin olmak da çok önemli
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Nasibin 7 kat dağın altında da olsa gelir seni bulur merak etme. Nasibüke Yüsibüke...
10 YorumlaUyum-sevgi-tutku-karakter-eğlence-dürüstlük bir olduğunda çoktan tamamdır.
10 YorumlaEvlilik tam bi kumar hiçbir şey flört dönemindeki gibi olmuyor maalesef aynı eve girince herkesin huyu suyu değişiyor hele ki şu dönemde her şey menfaat üstüne kurulmuş biraz önce kızın biri yazmış nişanlımı çok darladım düğün filan diye herşeyini kaybetti ayrılmalımıyım diye soruyor hem adamın hayatını karart hem de ayrıl oh ne güzel dünya
10 YorumlaOrtak noktalarınızın olması, beraber eğlenebilmeniz ve en önemlisi size saygılı olması. Sizi değiştirmeye çalışmaması olduğunuz gibi sizi sevmesi, desteklemesi. Bunların dışında annesi ile iletişimi püf nokta, gerçek kişiliği burada daha çok ortaya çıkar.
10 YorumlaKalbinde bir kıvılcım çakar, gözlerine ellerine hakim olamazsın, ileriki zamanda sana her haliyle güven ve sevgisini sunuyorsa tamamdır
20 Yorumla
+1 yılValla ben anlamıyorum artık. Bilmiyorum. O kadar çok yanlış insana denk geldim ki karşıma şimdi doğru insan çıksa mesela artık ben onun için yanlış insan olmuşum gibi hissediyorum.
00 Yorumla
+1 yılBazı şeyleri dile getirmeden karşındaki kişi bunu anlayabiliyorsa bence evleneceğin kişidir. Bakışarak anlaşmak mesela. Bu tabi uzun uzun boş boş bakışmak değil. Senin istediğin ama dile getirmedigin şeyi anlıyorsa ve bunu sana söylüyorsa seni iondan başka öyle anlayabilecek birini bulamazsın, doğal olarak evlenmen gereken kişi o dur bence.
00 YorumlaYa aslında kendin de hissedersin bence. Mesela bir anda dersin ya ben bunla bir ömür geçiririm. Belli kriterler elbette var ama önemli olan uyum.
05 Yorumla- +1 yıl
Ben bunla bir ömür geciririm dedigin biri cikti karşina mesela ne yaparsın, kosar misin pesinden
- +1 yıl
İstemez diye tahmin mi yürütürsün vazgeçersin, yoksa ret yemeyi göze alir misin?
- +1 yıl
Bence de. Sürekli aklini onunla meşgul edeceğine en fazla ret yersin bırakırsın
Kendinize pek zıt davranışı yok ise, gayet anlaşabileceğiniz gibi ise ve kızışma olduğunda konuşup anlaşılabilecek biri ise bence evlenilecek kişidir. (Sadakat de önemli tabii.)
10 YorumlaYa aslında o kişi bir anda gelir ve hiçbir şekilde anlamazsın galiba öyle bir şey olduğunu düşünüyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. Endamı, duruşu, gözlerinin içi, bakışı, dvranış biçimi, başarıları, .. say say bitmez😅
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEzelden yazılmıştır kimin kime yâr olacağı. O kişiyi görünce değişik bir çekim hissedersin. Buna inanıyorum.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı. Kriterlerine uyuyorsa, senle iyi anlaşıyorsa, bir birinize uygunsanız , karşılıklı saygi, sevgi de varsa demek ki, senin için doğru insan odur.
00 Yorumla
+1 yılbu devirde sevgisine sahip çıkan insanları göremiyorum ben açıkçası en iyisi hayatı yaşamak
evlilik boş geliyor şu an
00 Yorumla
+1 yılHal ve hareketlerinden, enerjisinden, sana uygun gelen yönlerinden... Kısacası bir anda dank eder kafanıza
00 YorumlaBana şevkat gösterdiği, onun için tek kadın olduğumu anladığım, ve onu gerçekten çok sevdiğim zaman onun doğru kişi olduğunu anlarım bence.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılKarşındaki insan seninle ciddi düşünürse ve gelecek ile ilgili şeyler konuşursa ve ailesi ile tanıştırırsa o insan evleneceğim kişidir
00 Yorumla Anlamazsınız olay oraya doğru evrilir ve evlenirsiniz.
çok ütopik düşünmeye gerek yok.
00 Yorumlabence şüphe duymazsın hiç bi şekilde diye düşünüyorum. o duyguyu yaşamadığım için bütün insanlar güvenilmez geliyo bana ama bence hiç bi şekilde şüphe duymazsın ve çok uyumlusunuzdur
10 YorumlaEğer ciddi biriyse ve bunu dile getiriyorsa söyledkleriyle uyguladığı birse evet
10 Yorumla
+1 yılTarif edemeyiz kişiye göre deyişir ama sen anlarsın artık bu tamam dersin
00 Yorumla
+1 yılKarşına çıktığında doğru kişi olduğunu hissediyorsun.
030 Yorumla- +1 yıl
nasıl hissediyosunuz banada anlatın ya bende doğru diye hissediyodum ama ebemi tersten gördüm
- +1 yıl
Şu an nişanlıyım. Onu gördüğümde kalben hissettim doğru kişi olduğunu. Hayattan beklentilerimiz aynıydı. Oturduk konuştuk sevgili olduk. Sonra evlenmeye karar verdik. Tabi bu süreçte davranışları falan ele veriyor. Senin nasıl oldu da böyle söyledin
- +1 yıl
benimde biri çıktı doğru kişi olduğuna çok emindim hareketleride düzgündı ama 360 derece döndü bi anda anlamadım bende
- +1 yıl
Hayırdır inşallah. Onda başka bir şey vardır. Birdenbire öyle dönmesi normal değil. Ne kadar süre beraberdiniz
- +1 yıl
zamanın önemi var mı normalde bilmiyorum ama çok değildi 4 ay falan ama bu 4 ayda bile herşeyimiz uyuyodu hayata bakiş açımiz isteklerimiz bazı ilgi alanlarımız
- +1 yıl
Bizim de öyleydi. Şükür de öyle devam etti. Acaba partnerin anneci biri mi de annesi müdahale etti
- +1 yıl
ayy vallaaaa bildin tebrikler
- +1 yıl
annesi kesinlikle beni istemediğini söyledi hatta benle konuşuyoken başkalarını ayarlamış zaten ondan sonra baya gel git oldu aramızda en son bende bişey yaptım koptu ondan sonra onda her şey istemedi daha kestik konuşmayı falan
- +1 yıl
Yoksa başka türlü açıklaması olamaz bence. Doğeu kişi olduğunu hissettiğinde sakat da kalsa insan onu istiyor.
- +1 yıl
ben razıydım ama onu edemedim
- +1 yıl
ailesiz bir ilişki istemiyorum dedi
- +1 yıl
Aman kalsın. Anneci erkekten olmaz. Benim de arkadaşım var annesinin sözünden çıkamıyor. Şu an evli mutlu ama hiçbir şeyi yok. Anca annesi gidip alıverirse bi şey sahibi olur. Diğer türlü olamaz
- +1 yıl
Kaza bela ölüm vs durumlarda iki tarafın da ailesine bakmak vazifemiz. Ama normal hayatta olmaz. Öyle şey mi olur.
- +1 yıl
aileside aile olsa ya bir sürü sorunu var ben ona ailesini silsin demedim sadece biraz arkamda durup sabretmesini istedim
- +1 yıl
Ne kadar iyi olursa olsun bir yerden sonra açık veriyor. Hatta ailenle yakın yerde bile oturmayacaksın. Nişanlıyım ben, nişanlımla annem arasında o kadar çok kaldım ki annem anlayış göstermesine rağmen. Çok zor bir durum. Anneci erkek direkt annesine hak vereceği için sorunsuz yürümez o ilişki.
- +1 yıl
o zaman iyi ki gitmiş diyebilirmiyiz
- +1 yıl
bide gerçek sevgi herşeyi aşardı dimi sorun ne olursa olsun sorun başka erkek ya da biriyle yaşanan geçmiş değil bu arada kişisel bişey
- +1 yıl
Gerçek sevginin üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey yok. Biz ailemizi karşımıza aldık. Kaçmayı düşündük. Zor oldu ama şu an aileler seviyor birbirini şükür her şey yolunda.
Evet iyi ki gitmiş. İnan sana hayatı zehir eder. Yeri geldi nişanlım haklı oldu anneme kızdım. Yeri geldi annem haklı oldu nişanlıma kızdım. Gerçekten çok zor anne ile eş arasında kalmak. Anneci erkek zaten ilk fırsatta annesini haklı bulur. O da seni yıpratır - +1 yıl
peki bu arkadaşın dediğine göre sevmeyi ve sevilmeyi bende öğrenmiş bunlardan yola çıkarak aradan biraz zaman geçtikten sonra pişman olup gelme olasılıgı var mı çok istediğimden degilde benim değerimi anlasın istiyorum
- +1 yıl
Olasılık var evet. Ama yine anneci olacağı için bşr şey değişmez. İlk bikaç ay seni dinler, sonra baktın eldesin; kaldığı yerden devam
- +1 yıl
Sevmeyi ve sevilmeyi senden öğrenmesi güzel bir şey. Ama yeri geldiğinde ikinize de hayır demesini bilmeli.
- +1 yıl
belki ilerde bişeyleri değiştirip geri dönmek ister çok zor ama teşekkürler yinede fikirlerin için:)
- +1 yıl
Dediğim gibi isteme ihtimali var. İster de ama sana çok büyük fedakarlık düşer. Üstesinden gelirim katlanırım dersen sorun yok.
- +1 yıl
bende belli bi yere kadar katlanırım onunda elini taşın altına koyması gerek tek tarafli olcak şeyler değil bunlar
- +1 yıl
Bak ne güzel anladın. Tek taraflı olmuyor bu gönül işleri. Belki de sen sevdiğin insanla olmaktan huzur duyarsın ama o seni mutlu etmedikten, sana zarar verdikten sonra ne anlamı kalıyor. Zarardan kastım maddi manevi duygusal psikolojik hepsi. Aynı şey erkek için de geçerli. Yıllardır tanıdığımız anne babamızın bile katlanamadığımız huyları oluyorken sevgilinin neden olmasın
- +1 yıl
doğru söze ne denir ki o beni kaybetmeye üzülmedikten sonra galiba benimde üzülmemem gerek zaten biraz gözü dışarı kayabilicek bir tipti biz 3 ay falan konuşmadık hemen rus biriyle görüşmüş bişeyler yaşamaya çalışmış ama sarmamış o kadar düşüncesiz bi insan yani
- +1 yıl
Doğrudur. Bütün bunları düşünerek karar ver. Hayat senin. Her ne kadar seni tanımasam da kötülüğünü istemem. Senin de nasibin çıkar elbet gönlünü ferah tut
- +1 yıl
teşekkür ederim umarım gelicek olan anneci olmayan düşünceli biridir
- +1 yıl
Rica ederim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah her şey gönlünce
- +1 yıl
amin hepimiz için inşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılHissediyor insan işte bu ya benim ömür törpüm ya da hayatımın aşkı diye
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılpişme şekline bağlı tatlım az pişmis tat vermez, çok pişmiş de yenmez, orta pişmiş de tuturmak zordur ama tuturursan da yemede yanin da yat
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüven verdiği zaman, fedakarlık yaptığı zaman, sevgisini hissettiğim zaman, bana her anlamda saygı duyduğu zaman
00 YorumlaOluruna bırak insan sıktıkca hata yapıyor nasibinde varsa olur anlıyacan diye, birsey yok söyle yapar böyle yapar diye bir şey yok ortalık şerefsiz kaynıyor istediğini almak için yapmıyacagı yok evlenilecek dersin çakalın önünde, gideni cıkar
00 Yorumla
+1 yılOnun yanında güvende hissediyosam, gelecek planları kuruyosak…vs ama herşeyden önce zaten evleneceğimiz kişi zamanla kendini bi şekilde belli eder kaderimizde yazılı sonuçta.
Bu yüzden anlamaya çalışmaktan çok zamanı beklemek önemli.00 Yorumla
+1 yılEğer konuştuğunda seni ekstra açıklama yapmak zorunda bırakmıyorsa, beraber doya doya gülebiliyorsan, benzer şeylerden keyif alıyorsan aradığını bulmuşsundur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalbinle anlayabilirsin ki eğer kalbini tamamlıyorsa
00 Yorumla
+1 yılZaman geçirmen lazım belki evlenilecek biri ama sana göre değildir. Birşeyler paylaşmadan anlayabilmek zor
00 Yorumla
+1 yılAilesine sizden bahsettiyse ciddi düşünüyordur aksine saklamaya çalışıyorsa gönül eğlendiriyordur bu kadar basit
00 YorumlaCiddi olmasiyla bence ama tabi her ciddi olan evliligi surdurebilme kapasitesine de sahip olmayabilir
00 YorumlaBu devirde evlenenin aklı yoktur net bir şekilde söylüyorum bunu ilişkiler çıkar ilişkisi oldu artık kimse kimseyi kalbi için sevmiyor
00 YorumlaAnlayamazsın bu devirde
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılanlaşılmaz yaşanır :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO yaşa gelemeden dertten intihar etmesem iyi
10 Yorumla
+1 yılSevişeceğime inandım ise
10 Yorumla
+1 yılDaha sevgilim olmadı ki anlayayım…
10 Yorumlamerhaba bu kisiye ve duruma gore degisir herkesin bakis acisi farklidir...
00 Yorumla
+1 yılSaygı çok önemli. İlişkiyi ayakta tutan tek şey saygı
00 YorumlaNişan tarihi aldığımızda ancak anlarım kiminle evlenecegimi 😂
00 YorumlaO anlamadıktan sonra sen anlasan ne olur ki :)
00 YorumlaTen uyumu ve haz alıyorsan bide fikirler uyuşuyorsa ya da saygı çerçevesinde yaklaşılırken olabilir
00 YorumlaOturmasini bilir sana sesini yükseltmez supriz yapar gezmeye götürür elinden tutar
07 Yorumla
+1 yılAnlayamıyorum.
10 YorumlaBeraber 4 mevsim yaşayarak anlarım
10 YorumlaKimse bir b*k anlayamaz yaşadıkça anlayacaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılne evliliği ya bi kadınla anlaşamam ben
11 Yorumla- +1 yıl
abi gay misin
O fuyguyu yasamak lazim
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!