Hoşlandığım kızın arkadaşları benden nefret ediyor ve beni engellettiler. Ne yapmalıyım?

Kısa süre önce eski arkadaşlarımın aracılığıyla bir kızla tanıştım, kıza karşı uzun zamandır hissetmediğim duygular hissedebileceğimi fark ettim. Gerçekten hoşlanmama rağmen kız geçmişimde a*mcı biri olduğumu bildiği için bana kolay kolay güvenmeyeceğini söyledi. Bizi tanıştıran arkadaşlarım ise kıza beni kötülediler, onu kullanacağımı ve yalan söylediğimi söylediler. Kıza onun için değişeceğimi söylesem de faydasızdı, arkadaşları (benim de eski arkadaşlarım) benden nefret ettiğini söyleyerek beni her yerden engellediler, kıza da engellettiler. Kız ise engellemek zorunda olduğunu, olaylara tam olarak inanmasa da bana güvenmediğini ve engelleyeceğine söz verdiğini söyledi. Whatsapp'tan engelledi ama telefondan engellemeyeceğini, ve sadece acil bir durum olursa onu aramamı söyledi. Kızın benden biraz olsun etkilendiğine eminim ama şu anda işin içinde kızın yakın arkadaşları girdi ve kız onları önemsiyor. Benimle konuşursa arkadaşlarının ona tavır alma ihtimali yüksek. Ne yapmalıyım?

Hoşlandığım kızın arkadaşları benden nefret ediyor ve beni engellettiler. Ne yapmalıyım?