En yakın kız arkadaşımla aram bozuldu, sınıf arkadaşlarımı bana karşı doldurdu. Ne yapacağım?

Arkadaşlar selam, ben üniversitede okuyorum, Herkesle hep aram iyi olmuştur, herkese karşi iyiniyyetli bir insanim kimse hakkinda kötü düşünmüyordum.2 ay önce en yakin kiz arkadaşımla aram bozuldu konuşmuyoruz şimdi. Ve o, siniftaki bazi kizlari bana karşi doldurdu, kizlar birden bana soğuk yapmaya başladilar, ama halbuki o kizlarla 2 ay öncesine kadar aram çok iyiydi beni severlerdi, sohbet edip gülüyorduk. şimdi eni umursamiyorlar, daha doğrusu ben onlari öyle görünce artik yüzlerine bakmadim. Eski arkadaşim bununla da kalmiyor resmen benim eski sevgilimle bana inat flörtleşiyor gözümün önünde, o yanina aldiği, bana soğuk yapan kizlarda hep onlari övüyor, gülüyorlar falan, o kada çoook ağırıma gidiyorki. Hiçmi deyer vermediler bana? hiçmi sevmediler beni? bana çok ayip ediyorlar. Şu an yakinimda olan kiz ve iki erkek arkadaşimda bana ayip ettiklerini söylüyorlar, gerçektende insanin çok ağirina gidiyor, benim yerimde kimse olmak istemezdi. hiçbirşeyi umursamiyormuş gibi davraniyorum, onlar her gün gözümün önünde böyle yaptikça benim içim yaniyor, sıkıldım artik yalandan gülmekten, umursamiyormuş gibi davranip dişlerimi sıkmaktan. Onlari görmek istemiyorum. Ne yapa bilirim? ne olur bana yol gösterin artik ben gerçektende hiç iyi değilim😔
En yakın kız arkadaşımla aram bozuldu, sınıf arkadaşlarımı bana karşı doldurdu. Ne yapacağım?