Bütün sınıf üzerime geliyor en yakın arkadaşlarım dahil ne yapmalıyım?

Okulun belalı kız guruplarından biriyle kuzenim sevgili ve o sebeple konusuyoruz (sahur gurubumuz var orada) o belalı kız gurup benim gıcık olduğum kişiyle kavgalı neyse biz konuşurken o kuzenim ve belalı sevgilisi (belalı olan kişi kız) hakkında atıp tuttu bu gıcık kız bende gaza geldim sınıfta başka gıcık olan biri vardı ona sordum söyliyim mi kuzenimin sevgilisine diye evet dedi bende işte söyledim yok kimseye söylenilen falan diye ısrar etti isimde verdim mal gibi ertesi gün sınıfa gittim gıcık oldugum kız M.( belalı kız gurubundan başka okulda M.) Beni çıkışa çağırdı dedi ben sıctıgımı anladım ders başlamadan dedim işte dedi senin adın geçmiyecek falan dediler bu benim dediğimi anlamıs işte arkadasım dedi git kuzenıne sevgilisine söyle E.(gıcık oldugum kız) özür dikesin iş bitsin dedi bende gittim dedim hatta oda özür dıledı sonra dediler ki konu o degil bizim diğer arkadaşlarımızda dişlek demiş dedi sonra diğer sınıftaki kız geldi parkın önünden geçmeyin Muş’ta falan toplamıslar dedi bu aglıyo en yakın arkadaşlarım bana bagırdı SANA GRAM GÜVENİM YOK Şu an diye bagrıyolar kız annesini aradı sonra hoca öğrendi dedi bana niye söylemiyorsunuz falan sonra sıra bana geldi sorgu sırası dedim aralarından bir tanesiyle konuşuyor oda kuzenimle arkadaş dedim aslında sevgililerde neyse hem E laf atmıs o yüzden tehtit ediyolar falan dedim işte hoca bana laf sokuyo habire laf taşımacılıgı yaptın diye sonraki ders oldu Nöbetçiler o belalı iki kızı toplamış ben ve E yide çagırdı işte anlattık bana bişey demediler sen ona güvenip anlattın oda seni hop satış falan dedi bu E dedi beni öncesinde kıstırdılar dedi parkta o zaman niçin kıstırdılar falan dedi bende anlattım bu E birini seviyo sanmışlar oyuzden diye aslında gerçekten seviyodu da kim dedi bende orasını ben bilmem dedim E soylesın dedi oda mal gibi sınıf ad verdi ama hocam valla yok öyle biliyor dedi hoca kızdı buna bu belalılarada kızdı her hafta burdasınız kertenkelesiniz diye E yede niye anneni çagrıyosun suçlu olan sensin ben ne diyim git kendin söyle dedi o da ben okulumu değiştirmek istiyorum 🥺 yaptı kopek hocada değiştir o zaman falan dedi sınıfa gönderdi hepimizi arkadaslarım falan kimse bana ne oldu falan diye sormadı birsey demedi E gelince sınıfa hepsi ona ilgi verdi işte okuldan gidicek misin ne olduu falan diye Tamam ben suçluyum biliyorum ama ztn ama bu gitmiş aralarında kızı parcalıyacak olan kişiye gitmiş laf atmış daha önceden neyse abi gün boyu aklımdan çıkmadı Pazartesi ne yapıcam bilmiyorum sınıf benimle konuşulalar mı ya da olayı öğrenen hoca sınıf hocamız şehir dışında o gelince ne yapıcak çok korkuyorum yalnız kalıp linçlenicem diye

Bütün sınıf üzerime geliyor en yakın arkadaşlarım dahil ne yapmalıyım?