2 ay

Yakın arkadaşım Aysu bana küstü, grupla aramız bozuldu, bu liseli arkadaşlık dramında ne yapmalıyım?

Benim sınıftan baya baya yakın bi arkadaşım vardı. İsmi Aysu.

Biz sınıfta grup olarak takılıyoruz Aysu Mine Ayla ben bi de İrem.

Neyse bu Aysu yazdan beri bize karşı değişik davranıyor, sürekli bizi küçümsüyor, her şeyimizi eleştiriyor ama biz hep sabrettik sustuk ama artık Aysu'dan nefret etmeye başladık. Aysu bi gün okul dönüşü grup açtı grupta Aysu ve İrem bi de ben vardık. Birden ikisi de Ayla ve Mine hakkında bir sürü şeyler söylemeye başladı, konuşmayı onlarla kesmek istediklerini söylediler. Ben onlara yani Aysu ve İrem'e katılmadım ve tarafsız kaldığımı söyledim. Mine'ye de bu grubu söyledim. O günden beri hep kavgalar, hep birbirinin arkasından konuşma olayları oldu, olay büyüdü. Aysu İrem'i kendi tarafına çekti ve kendisi Mine ile konuşmayı kesti, bizim de kesmemizi istiyor içten içe. Artık eskisi gibi değiliz, o kadar değişik ki onun yüzünden o okula gitmek istemiyorum, nefret ediyorum, her günümüz olaylı geçiyor, içimi dökmek istedim gerçekten artık çok doldum napıcam

Yakın arkadaşım Aysu bana küstü, grupla aramız bozuldu, bu liseli arkadaşlık dramında ne yapmalıyım?