Lise (kız meslek) biteli 5 yıl oldu ve çok yakın olduğumuz bir arkadaş grubumuz var. Bayağı uzun süredir hep beraber buluşamiyorduk ve geçen hafta onlardan biri sözlendi, hep beraber oraya gitti. orada artık bu gruba ait olmadığımı hissettim. Onlar birbiyle çok yakınken kaynaş dolaşken ben sanki yokmuşum gibiydi. Zaten wp grubunda da uzun zamandır aktif değildim ve gruba girdiğimde de sürekli dedikodu ve koca, sevgili muhabbetleri dönüyordu. Evet lisedeyken ergendik bu tarz konular bi heyecanlı geliyordu o zamanlar ama artık onlarla ortak bir noktam yok gibi. Onlar da ne genel kültür ne de popüler kültüre hakimler. Kitap-film ile alakalı değiller, genel kültür ile de ilgilenmiyorlar. Onlar sevgili muhabbetleri yaparken ben dahil olamıyordum ve boş boş hayalet gibi durup onları dinliyordum sadece. Söz gününde de sürekli "sen sus, konuşma" gibi söylemlerde bulundular. Kendimi gerçekten hiç rahat hissetmiyorum onların yanında. 2 gün önce gruptan da çıktım ve kimsenin umrunda bile olmadı. Lisedeyken sıkı fıkıyken şimdi yollarımız çok ayrıldı. Bir daha da yazmayı düşünmüyorum onlara
Ne yalan söyleyeyim, gruptan çıkmam bile beni çok rahatlattı.
Sizce bu şekilde uzun süreli bir arkadaşlığı bitirmek doğru mu yoksa daha düzelme şansı var mıdır?
Ne yalan söyleyeyim, gruptan çıkmam bile beni çok rahatlattı.
Sizce bu şekilde uzun süreli bir arkadaşlığı bitirmek doğru mu yoksa daha düzelme şansı var mıdır?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer