Bir arkadaşım bana karşı bir şey hissetmeye başlamış olabilir ve şimdi artık konuşmuyoruz. Detaylı kısmında açıkladım. ?

1 sene arkadaşız ama çok iyi arkadaş olduk nerdeyse her gün konup dertleştik çıktık eğlendik.. Bir kere seninle daha çok görüşürken kızlarla konuşursam kendimi kötü hissediyorum, yapamıyorum. Hani sana karşı bir şey hissediyorum anlamında ve onlarla konuşup bana iyi gelmiyor.

Bir kızla gitmiş görüşmüş mesela hemen sonra akşam beni aradı modu düşmüştü, sesini duymak diye aradım dedi, napiyorsun vs normal sohbet.

Son görüşmede beni de uzdu, ve son konuşmada bana iy gelmiyorsun dedi o yüzden görüşmek istemiyorum. Çok şaşırıdm ve dedim ne olursa olsun biraz saygın olmalı, sana değer verdiğimden burdaydım bu tarz sözleri hakketmedim. Sonra seni arayacağım dedi konuşacağız tamam mı? Üzgün gibiydi. Yok, tamam eyvallah dedim. Hani değer verdiğiniz insandan seninle konuşmak istemiyorum bana iy gelmiyorsun duyunca insan bi kabalaşıyor üzülüyor. Bende o yüzden öyle dedim.

Fakat özlüyorum çok değer verdiğim insandı iyi bir arkadaş..

Ben egolu biri değilim arayabilirim, fakat aramakla yalnış mı yaparım? Aramam gerekiyor mu? Siz olsanız ne yapardınız?

Bir arkadaşım bana karşı bir şey hissetmeye başlamış olabilir ve şimdi artık konuşmuyoruz. Detaylı kısmında açıkladım. ?