1 sene arkadaşız ama çok iyi arkadaş olduk nerdeyse her gün konup dertleştik çıktık eğlendik.. Bir kere seninle daha çok görüşürken kızlarla konuşursam kendimi kötü hissediyorum, yapamıyorum. Hani sana karşı bir şey hissediyorum anlamında ve onlarla konuşup bana iyi gelmiyor.
Bir kızla gitmiş görüşmüş mesela hemen sonra akşam beni aradı modu düşmüştü, sesini duymak diye aradım dedi, napiyorsun vs normal sohbet.
Son görüşmede beni de uzdu, ve son konuşmada bana iy gelmiyorsun dedi o yüzden görüşmek istemiyorum. Çok şaşırıdm ve dedim ne olursa olsun biraz saygın olmalı, sana değer verdiğimden burdaydım bu tarz sözleri hakketmedim. Sonra seni arayacağım dedi konuşacağız tamam mı? Üzgün gibiydi. Yok, tamam eyvallah dedim. Hani değer verdiğiniz insandan seninle konuşmak istemiyorum bana iy gelmiyorsun duyunca insan bi kabalaşıyor üzülüyor. Bende o yüzden öyle dedim.
Fakat özlüyorum çok değer verdiğim insandı iyi bir arkadaş..
Ben egolu biri değilim arayabilirim, fakat aramakla yalnış mı yaparım? Aramam gerekiyor mu? Siz olsanız ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ciddi soruyorum bunları nerden bulunuyonuz düzgün erkek yok mu? Biz bir tane kız bulamazken manyaklara bak sen
Kendisi arkadaşımdı. Arkadaşı olmak istememiş sanırım
Valla bilemiyorum çok değişik erkekler dikkat et kendine bu zaman da ne diyim
Yani pek bir şey demedi aslında sadece ben ona iyi gelmediğimi ve yakınımds olduğunu kimseyle bulaaşamadığını ne diyim belki farklı gözle bakmış
Ben sadece bir arkadaş olarak onu kaybetmek istemedim
Hiçbir erkek hoşlanmadığı kadınla aşırı derecede yakın arkadaş olmaz. Anlaman lazım.
Hiçbir kadın yoktur ki sevildiğini bilmesin. Az da olsa anlamışsındır
Yani çok da duygu beslendiğini düşünmemiştim. Hep arkadaş olarak vardı hayatımda. Keybetmek de istemedim açıkcası. O yüzden dedim ararsam saçma mı olur
Son konuştuğumuzda üzüldüm diye, kendisi arayacağım birazdan konuşacağız twmam mı diyice yok eyv dedim tamam
Sen bilirsin senin hayatın istersen gel konuşalım
Ara ara :) Başka biri olunca değere binmiş çocuk resmen, hep diyorum Türk kızları işin içindeyse kadın kadının yurdu değil kurdu oluyor. Herkes için geçerli değil ama geneli böyle bozuk, sağlıksız ilişkiyi seviyor
Canım öncellikle ben turk değilim :) sağlıksız ilişki de sevmiyorum. O arkadaşla yaşadığım konuştuğum derleştiğim şeyleri sevdim. Son olaylara bakacak olursak bana karşı beslediği duygudan dolayı mı uzaklaştı saçmaladı anlayamadım? Sanırım sende yazdıklarımı doğru anlamadın. Bozuk sağlıksız bir şey de yoktu okursan bir daha anlarsın.
Ve hani bazen değer verdiğin arkadaşları oluyor ya onları kaybetmek istemezsin, anlaşılmak istersen tam da vöyle bir şey.
Başka kadın de işin içinde değil. Ne mutlu bana sevgili yaparsa severse sevilirse. orada dedim kızla date gitmiş ardından mutsuz olup beni arayıp kızdakı sohbetten rahats olduğunu söyleyen kendisi. Bende arkadaş olarak dertleştim. Sonra o kızla yapamadım dedi sohbeti kestim
Fransada mı yaşıyordu daha önce?
Yok neden ki Fransa nerden çıktı
Nolmuş
Oku.
Gerek yok
Boş yorum yazma ozaman
İnsan gibi cevap verdim senin seviyene inemem
İnsan gibi cevap verseydin bende boş konuşmazdım. İnsan soru sormuş açıklama yazmış gelip ne olmuş diyene birdaha mi anlatalım? Bir kere okumayan bir daha anlatdak mi okur? Sonra kendni akıllı gösterdiye senin seviyene inmem dersin. Tabi
Nolmuş dediysem nolmuş yani bunun neresi kötü bir şey sana birşeyi anlat diyende yok zaten sen oku dedin baktım epey uzun gerek yok dedim aslında insan gibi cevabı sen vermedin
Tamam istediğin gibi olsun. Zaten okumaya niyetli değilsen bir şey yazmasın. İnsanın sorusuna gelmişsen demek okuyacaksın sonra cevap yazacaksın. Okumadan cevap versen ne anlamı kalır? Neden okumadan bir şey yazıyorsun? Sonuöta soruma gelen sensin. Ben merak ettim neden diye. Boyle tartışacağına insan gibi bir dk ayırıp okuyup düzgün crvap yazardın bukadar
Bak kardesim ben art niyetle bir şey yazmadım sadece soruyu gördüm detay dikkatımı cekmedi nolmuş dedim ve sende oku dedin ben de aaa Baska şeylerde mi yazmış diye diğer yazdığın şeylere baktım ve uzun geldi sonrasında gerek yok dedim ilgimi çekmeyen bir soruya girip saçmalayacak değiliz bukadar