Sevgilim yapsa direk ayrılırım büyük ihtimalle beni birey olarak görmüyir derim. Özellikle şu sevgilisinden hediye isteyen tipler nasıl çekinmiyorlar bunlar benim için gurur meselesi şahsen. İki elim kanda olsa sevgilimden hediye falan istemem bu konuda çok katiyim saygı konusuyla beraber.
Bir erkek benim yediğim içtiğim şeyin parasını ödeyemez kusura bakmasinlar ısrar ederse de yumruğu indiririm ağzının üstüne hiç acımam şahsen.
Sürpriz durumlar dışında benim dediğim durum
Bir erkek benim yediğim içtiğim şeyin parasını ödeyemez kusura bakmasinlar ısrar ederse de yumruğu indiririm ağzının üstüne hiç acımam şahsen.
Sürpriz durumlar dışında benim dediğim durum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
erkek öder hesabı genellikle
Allah akıl fikir versin inşallah
Siz alışmışsiniz sizi sömüren tipleri benim gibilerini görünce şaşırıyorsunuz. Bu ekonomide herkes zor şartlarda para kazanıyor benim babamda çalışıyor ordan biliyorum bu yüzden sevgilime maddi yük olmak istemem
Senin psikolojin baya bozuk Allah yardım etsin
Ne alakası var beyefendi
Nasıl ne alakası var aşağılık kompleksi var sende net
Ne alaka insanlara anlayışlı merhametli davranmak kötü mü. Neden brii benim yediğim içtiğim şeyin parasını ödesin herkes zor kazanıyor parayı sonuçta
Merhametli mi? 😂 çayının parasını ödese ağzının ortasına vuracakmışsın 😂
Ödeyemez bireyim çünkü ısrar ederse diyorum lafın gelişi zaten vurmam kimseye. Siz para yedirmeye alistiysanız beni ilgilendirmez şahsen
Yoo kimseye para yedirmeye alışmadım. Sevgilim olsa ilk 1-2 buluşmada nezaketen hesabı ben öderim ama ilerleyen zamanlarda yarı yarıya öderiz bunda bir şey yok
Nezaketen ısmarlar o normal abartma bu kadar
Nezaketlik maneviyat şeklinde olur bana göre karşımdaki kişi de zor şartlarda kazanıyordur büyük ihtimalle parayı vicdan azabı çekiyorum sonra
Valla parası olmayan dışarı çıkmaz fazla kasma düşünme bu kadar
O kendi harcayacağı kadar çıkar bende kendim harcayacağım kadar param olur zaten
Adam centilmenlik yapmış noldu yani
Centilmenlik saygıyla olur maddiyatla ilgili centilmenlik olmaz bana göre saçma bu ekonomide herkes zor durumda kazanıyor parasını ben vicdan azabı çekmek istemem şahsen
Diğer sefer sen ödersin
Benim gururuma ters o kendi yediğini ben kendi yediğimi ödeyim bence en iyisi
İlerde evlendin mı ne yapacaksın
Ben zaten bir maddi gelirim olmadan evlenmem. Evlenince de Alman usulü yaparız
Kanka harbi bir kızsın anlıyorum biraz erkeğe izin ver
O seni mutlu etmek istiyor
Sen ödersen o edildiğini düşünür
Böyle düşündüğüm için aldatıldım ama daha hala da akillanmadim ayrı bir mevzu takir takir enayi yerine koymak lazım ama vicdanım ve ahlak normum izin vermiyor bu duruma ailemden de öyle görmedim zaten hep bana kendin öde asla bir şey isteme erkek arkadaşındsn o da zor kazanıyordur parasını tarzda öğretti. Sevdigim adama yük olmak istemem o yüzden yeri gelir simit ayran tarzı da yerim bundan da utanmam önemli olan saygı benim için.
Düşüncen çok güzel sende onu çok pahalı olmayan yerlere götür
Önceden hesabın yarısını ben verecem de mekan a
Hesabın yarısı ona gelsin WC bahanesi ile yarısını öde
O da mantıklı aslında yani denerim sevgilim falan olunca
Hem o mutlu olur hem sen
Mekana gitmeye gerek yok
Git 4 simit alın iki içecek bir sahilde ya da yeşil bir yerde konuşun sohbet edin
Mekan takıntısı yapmayın
Bankta oturup Denizi seyret Mek en güzeli
Zaten dediğim gibi gösteriş meraklısı değilim sadece saygılı ve ilgili olsa bir kağıda seni seviyorum yazsa bile çok mutlu olurum
Sen çok iyi birisin inşallah hep mutlu olursun kimse almazsa ben seni alırım kız
Şaka bir yana hep mutlu ol
Teşekkür ederim umarım gönlünüzce olur her şey