Genelde ben öderim, lafı bile olmaz ama böyle iddialı konuşan insanlar çok antipatik geliyor. Sen yemek yediğin kişinin hesabını ödüyor musun?

Genelde ben öderim, lafı bile olmaz ama böyle iddialı konuşan insanlar çok antipatik geliyor. Sen yemek yediğin kişinin hesabını ödüyor musun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben hesabı öderim her zaman
Erkek öder, erkek onu yapar bunu yapar, erkektir yapsın.. Kadın ödemez olmaz olmamalı… Ya herkesten farklı cevap. Yemeğini yiyen ödesin bunu sadece erkeğe dayatmak saçma geliyor bana. Ben öderim, aaa ödemedi hesabı da demem yani.. Kadınız, çalışıyoruz güçlüyüz, yiyeceğimiz yemeği de öderiz.
Birilerinin bunu tartışma konusu yapması çok ayıp geliyor bana ya. Ne farkeder ki oysa kimin ödediği. Sonuçta hergün her öğün yemeğe çıkılmıyor. Fakat yinede erkek bunu yapmalı, şunuda bence erkek yapmalı vs demek çok antipatik değil mi sencede? Lütfen bana hak verir misin😂
Bana da saçma geliyor işte.. Ne demek erkek ödesin, erkek yapsın.. ne bu bana acizlik geliyor. Aşalım artık ya bunları. Hesap ödemeyen erkeğe erkek demezmiş yahu bunun ayrımımı var dimii ama ay sinir bastı. Haklısın tabi be ya😁
Gerçekten bende çok sinirlendim. Çok teşekkür ederim bana hak verdiğin için 😂 benzer durumlar olursa hak vermek için buradayım. Destege devam sonuna kadar :)))
Her zaman 😁 Lafı olmaz. Valla kim ne düşünürse düşünsün ama soruyu okurken halen mi diye düşündüm eee o zaman yemeği hep kadın yapsın var mı böyle mantık yoook. Ay biri beni sustursun sinir oldum 😬😂
😂 Allah'a havale ediyoruz, boşveriyoruz
Kesinlikle öyle yapalım en iyisi ☃️
Bir kadının yemek hesabını kocası babası erkek kardeşi ve oğlu dışında hiçbir erkek ödemek zorunda değildir.
Ancak tanıdığın bir erkekle bir çay filan içersen o zaman hesabı ona bırakabilirsin. Çayın parasını ben ödemeye kalksam bu sefer karşımdaki adam '' ben kadına bir çayı bile ısmarlayacak güce sahip değil miyim?'' diyerek tribe girer.
bir erkeğe bunu dersen ilk aklına gelen yemek ücreti sorun değil gecelik ne kadar diye sorar
yani erkeğin ödemesinde bir sorun yok ama erkeğe sırf para gözüyle bakıyorsan erkekte sana sırf güzel vücut olarak bakar
Daha güzel bir yorum olamazdı..
Ata Erkil bir toplumda yaşadığımız için erkek ödüyor zaten genelde kadın ödemek istese de erkek bunu kabul etmiyor saygısızlık olarak nitelendiriyor
Ben kendim de öderim tabiki. Ezik miyim ben de başkasının üzerine atayım?
Yani ben bazen bazende ikimiz bazende karşıdaki kış fark etmez 🤔🤔🤔
Sadece evli erkek evli olduğu kadının hesabını öder.
kadın haklı erkeğin doğasını bozmaya gerek yok yeterince kız gibi oldular zaten
Vayy işine gelince feminizm isine gelmeyince cinsiyet rolleri. Kadınların insandan sayilmasini en istemeyenler yine kadınlar.
Ben rahatsız olurum ödemek isterim
Ben öderim
Ödenen tafra