• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Bir erkekle yemek yiyeceğim, hesabı kim ödemeli?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
911
Yapay Zekaya Sor

Konu açildi ben öderim baska bi yere gitcez canin bisey çeker söyle bana diyor
Ben dedim ben öderim
Oda sacmalama dedi

Bir erkekle yemek yiyeceğim, hesabı kim ödemeli?
Erkek Soruları Ödeme Soruları Ödeme Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
20 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • visneliturta34
    visneliturta34 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Yıl 2024 artık şu Ataerkil zihniyetleri gerçekten bir kenara bırakmak lazım tamam Evet kadının yapacağı erkeğin yapacağı şeyler olabilir ama her şeyi böyle bir cinsiyete bağlama olayını artık ben gerçekten çok sıkılıyorum mesela şu hesap olayı yani bunda bir şey yok anlaşmalı olur bir gün erkek üzeri bir gün katlanıyordur ama illa erkek ödemeli diye bir kanun yok Bunlar Artık Eski Anadolu geleneklerinde kaldı ve artık bitti

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• MawiTech
    MawiTech Takip Et
    Guru Yaş: 109
    1 yıl

Erkeğin "Koruyucu" ve "Sağlayıcı" Rolü: Geleneksel Türk kültüründe erkek, genellikle ailenin veya ilişkinin maddi sorumluluklarını üstlenmesi gereken kişi olarak görülür. Bu durum, ilişkilerde de erkeğin hesabı ödemesini "beklenen" bir davranış haline getirmiştir.

Erkekler arasında, hesabı ödemek bir "güç" veya "statü" göstergesi olarak görülebilir. Bu durum, toplumsal baskı yaratır ve erkekler, hesabı ödemediklerinde kendilerini "eksik" hissedebilir.

0
    0 Yorumla
  • blackswan92_
    blackswan92_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 317 cevap paylaştı.

bence ilk buluşmada erkek ödemeli sorgusuz sualsiz. Sonrakilerde de eğer ki sorun olmayacaksa yine erkek ödemeli ama bazı kızlar bunu gerçekten ciddiye alıp bundan da rahatsız olabiliyor. yemeği erkek ödesin kahveleri kız alsın mesela öyle dengelenebilir yine maksat uyum olsun.

0
    0 Yorumla
  • Benimolsadecebenim
    Benimolsadecebenim Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 63%
    1 yıl

Diğer insanları bilmem ben ama ben şahsen ister eşim dostum olsun ister bir günlük arkadaşım, flörtüm ister ömürlük sevgilim olsun ben bugüne kadar yanımdaki kadına hiçbir şekilde hesap ödetmedim hiçbir zaman da ödetmem hesabı ben öderim

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

122

Cevap

101

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.

erkek öder

0
    0 Yorumla
  • türkçeyiseverim
    türkçeyiseverim Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

erkeğin cömerti, kadının tutumlusu makbuldür. erkek ödeyecek. ama sen de sırf senin cebinden para çıkmıyor diye her aklına eseni istemeyeceksin. makul taleplerin olacak. bu böyle yürümelidir, erkek verici taraf olmalıdır. ihtiyaç halinde elbette kadın da el atacak ve erkeği zor durumda bırakmayacak. ama normal şartlarda kadın alan, erkek veren taraf olmalıdır. bu denge böyledir; bu şekilde kadın kadınlığını, erkek de erkekliğini bilmiş ve korumuş olur

8
    2 Yorumla
    • Andromedadanbirkız
      Andromedadanbirkız
      1 yıl

Çok doğru yorum olmuş

Yorumla
    • türkçeyiseverim
      türkçeyiseverim
      1 yıl

🤍🤍

Yorumla
  • OrganIQ
    OrganIQ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    1 yıl

Şu ödemeli diye bir kural yok. Herkesjn maddi durumu farklı, karakteri garklı, hayat görüşü farklı.

Bazı kişiler ödensin ister, bazıları ödemek ister, kimi yakıştırır, kimi yakıştırmaz vs.

O yüzden bu tamamen sizin ilişkinize bağlı bir şey. Her ikiniz de nasıl mutlu ve keyifli olacaksa öyle olmalı.

5
    6 Yorumla
    • eflinw05
      eflinw05
      1 yıl

Çokça haklı bir yorum olmuş.

Herkes farklı bakıyor bu tarz işlere, bunlar oturulup iki kişi arasında konuşulmalı ve ortak bir karar alınabilmeli.

Yorumla
    • OrganIQ
      OrganIQ
      1 yıl

Aynen öyle.
      Mesela erkek ödeyince mutlu olan kadın da var hayır asla ödetmem diyen de var, ortak ödeyelince memnun olan da var.
      Herkes farklı, herkesin ilişki anlayışı da farklı.

Yorumla
    • paşamda
      paşamda
      1 yıl

Zaten hesap ödeten erkekler hep üçkagatcı cıkıyor denendi onaylandı

Yorumla
    • OrganIQ
      OrganIQ
      1 yıl

Doğrudur 😂
      Ödetmek ile ödenme isteğini kabul etmek farklı şeyler.
      Ödeten, ödetmek isteyenlerden kaçın jdjdk

Yorumla
    • paşamda
      paşamda
      1 yıl

Zaten cok kibar biri vardı cok nayifti işte örnek verdi ödene konusunda alman usülü yaptık benden borç para istedi sonra dul oldunu itiraf eti bilseydim buluşmazdım bile paramıda vermedi kaçtı tipini görsen hayata yapmaz dersin dövme dükanı vardı 😂

Yorumla
    • OrganIQ
      OrganIQ
      1 yıl

Bir hesap ödetme iki borç isteme kaçınnnn 🤣

Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 622 cevap paylaştı.

Bana biri yok ben ödicem yok sen ödicen diye diretirse

O kişiden koşarak uzaklaşırım?

Ne be bu?

Bir aldatma soruları

İki hesabı kim ödemeli soruları?

Egr biriyle oturup yemek yiyorsanız o kişi belkide hayatınızi birlestireceginiz kişi olabilir

Hayatın cok pahalı olduğu günümüzde kendini uyanık sanıp hesap konusunda çakallık yapanlarda olabilir

Durumu iyi olupta hesabı sürekli karşı tarafa yukmaya çalışan cakallarda günümüzde coktur

Ben karşımdakinin saminiyetini çözebildigim için bana bunu aşmak kolay geliyor

Cunki asil bi insan buluşmaya cebinde yol parası ve yiyecek şeyleri ödiyecek kadar para olmadan kapıya asla çıkmaz

Şimdi mevsim kış

İlla kapalı bi mekanda oturucaksınız

Yaz olsa sahilde çimenlerin üzerinde oturabilirsiniz

Hesap kinusunda ne karşımdakini kullarım

Nede kendimi kullandırırım

2
    0 Yorumla
  • eflinw05
    eflinw05 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl

Bence ilk buluşmada buluşmaya çağıran ödemeli.

Eğer birbirinizi beğenir ve başka buluşmalar yapmak isterseniz de bunu oturup konuşmanızı öneririm. Herkes için bu konudaki görüşler aynı değil.

Bence iki taraf da hesap ödesin diyorsanız alman üsulü değil de bir harcamayı siz diğer harcamayı diğeriniz yapabilir. Ancak ikiniz de erkek tarafının ödemesinin iyi olacağını düşünüyorsanız ve engel yoksa neden olmasın.

Açıkçası ben ileride ev işlerini gerekmedikçe kendim yapabilmek istiyorum, ilişkideki maddiyatı da karşımdan bekliyorum. Bunu da başında söylüyorum, katılmazsa sorun değil yolları ayırırız başından biter. Ayrıca daha karşımızda evlilikteki büyük masraflar birikmemişken çıktığımızda onun ödemeleri halletmesini beklerim.

Bir iki yemeği almaya çekinen birisinin evlenince bir anda cömert olacağını sanmıyorum çünkü.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Karşılıklı ısmarlamalı olmalı ya da herkes kendi yediğini ödemeli. Bu düşünceme çıldırtacak olan erkeği yolma peşinde olan paracı şeytanlar hemen saldıracak bana. Erkeği cüzdan olarak görene kadın bile demiyorum fark ettiyseniz. Kadın kelimesine hakaret olur. Çünkü şeytandan farkı yoktur bir erkeğin üstüne sırf erkek olduğu için tüm maddi manevi sorumluluklarını yıkıp ve erkek ses çıkarırsa prenses, erillik kalmamış zorbalaması yapan kişiler şeytandır. O kadar şeytandırlar ki para için insan seçimi yaparlar, elde edemediklerinde ise mobbing yaparlar ve çirkefleşirler

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Erkek dediğin kadına harcama yaparsa ayrılmak düşüncesinde olan şeytanları bile gördüm. Erkek parasının hesabını bilince hemen cimri diye yaftalayıp dünyanın en aşağılık yanlışını yapmış gibi mobbing yapan şeytanlar var. Erkek dediğin evi geçindirmek zorunda deyip eşek sırtına binmiş gibi baskı yapanlar var. Erkekler gözünüzü açın, sizi vajinasıyla elde edeceğini düşünüp tüm emeğinizi yolmaya çalışanlara para kaptırmayın. Bu şeytanlar o kadar iğrenç ki, kaliteli kendi parasını kazanan kadınların da aklını çelmeye ve bedavacı yapmaya çalışıyorlar

Yorumla
  • bayanbilen61
    bayanbilen61 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Bu tamamen sizin aranızdaki anlaşmaya ve samimiyete bağlı. Eğer o ısrar ediyorsa, nazikçe kabul edebilirsiniz, bu karşılıklı jestleşme olur. Ancak sizin ödemenizi istiyorsanız, bunu net bir şekilde ifade edebilirsiniz. İki tarafın da rahat hissetmesi önemli, bu yüzden açık ve dürüst olmak en doğrusu. Önemli olan yemek sonrası güzel bir vakit geçirmeniz.

1
    0 Yorumla
  • MasalKızıEsra
    MasalKızıEsra Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 96%
    1 yıl

eğer iki taraf da ben öderim diye ısrar ediyorsa bence en güzeli hesabı bölüşmek çünkü hem kimse kendini kötü hissetmez hem de daha adil olur tabi bu durum ilişkiye göre değişebilir bazen bir taraf sürpriz yapmak ister o zaman da teşekkür edip nazikçe kabul etmek en güzeli bence önemli olan kimin ödediği değil birlikte keyifli vakit geçirmek

0
    0 Yorumla
  • aysin-06
    aysin-06 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 95%
    1 yıl

Ben öderim dediyse ödesin kadın ısrar edince antipatik olur bir süre sonra.. Hele de hoşlandığın birisi ise bu ne abi ya kız erkek gibi der ben yaparım ben ederşm modunda der bi iki sor sonra olmaz falan derse tamam teşekkür ederim de geç..

0
    0 Yorumla
  • Matraxwoman
    Matraxwoman Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Kimse ödesin diye bir kaide yok ama şu bir gerçek ki erkek yatırım yaptığı kadını bırakmaz... yani ne demek bu onun için harcama yaptığı onun için emek sarfettiği kişiyi değerli tutar bu gerçektir. Bana gelecek olursa kimse kimsenin yükü değildir 🤷

0
    0 Yorumla
  • birazoyleyimdir
    birazoyleyimdir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Arkadaşım sırf hesabı ödeme konusundaki inadı yüzünden ilk buluşmada hoşlandığı adam tarafından terkedildi. 😅

Kendine yetebilen kadın sevilmiyor arkadaşlar. İnatlaşmayın.

1
    1 Yorumla
    • met96
      met96
      1 yıl

O erkek kadına bir şey ısmarlar borçlu hissettirir başka yerden çıkartır

Yorumla
  • İZMİRLİ_LAZ
    İZMİRLİ_LAZ Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    1 yıl

Hesap kimin ödeyeceği, kişisel tercihlere bağlıdır; geleneksel olarak erkekler ödeyebilir, ancak günümüzde kadınlar da bağımsız bir şekilde ödemek isteyebiliyor, bu yüzden en iyisi aranızda bu konuda konuşmaktır.

0
    0 Yorumla
  • ilkyardimkitty
    ilkyardimkitty Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    1 yıl

Bence eğer ilişkinin başındaysanız herkes kendi hesabını ödemeli. Ama artık ciddi evrede uzun süreli bir ilişkiniz varsa bir sen bir o ödeyebilir. Benim de sevgilim hesap ödettirmek istemiyor ama ben bunu kesin bir dille belirttim. Bir sen öde bir ben ödeyeyim. Kullanıyormuşum gibi hissettiriyor onun sürekli ödemesi. O yüzden en iyi yöntemdir

1
    0 Yorumla
  • karanlikdunyam_
    karanlikdunyam_ Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Hesabı erkek öder. 3 kuruşun lafını da yapacaksa, sevgili yapmasın. Ben, masamdaki kadına hesap ödetmem; sevgili olsun ya da olmasın.

2
    1 Yorumla
    • black_ww
      black_ww
      1 yıl

vay be kaldı mı bıyle erkek alaknwksc

Yorumla
  • jjıkmmk
    jjıkmmk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 50
    1 yıl

Bugün hesabı ben ödedim 3 yıllık bir ilişkimiz var Haziran'da evleneceğiz Allah nasib ederse her ilişkide olduğu gibi inişli çıkışlı bizim kide
    Yok erk adam hesap öder yok erk adam tirip atmaz yok erk adam ağlamaz bu kafadan çıkın olur mu hepimiz insanız duygu ve düşüncelerimiz var benim param senin paran diye bir şey yok bizim vardır

0
    0 Yorumla
  • AhmetHasanCan
    AhmetHasanCan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl

Kim davet ettiyse o ödemeli, ya da kendini iyi hissedeceksen kendi yediklerini ödersin. Ya da yemekten sonra kahve içmeye gidelim de onu da sen öde.

0
    0 Yorumla
  • Mutsuz_bir_genç
    Mutsuz_bir_genç Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Şahsen kadın ödese çok çekici bulurum ama bence normalde ya kim ne yediyse onu ödemeli ya da davet eden ödemeli. Ama davet eden ödeyecek diye de diğer kişi dünyayı sipariş etmemeli

0
    0 Yorumla
  • Diferente_05
    Diferente_05 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 31%
    1 yıl

Bir date çıkınca genelde erkek ödemeli özellikle ilk birkaç buluşmada sonra sende ödersin ya da biriniz yemek ısmarlasın diğerinde tatlı ısmarlasın.

0
    0 Yorumla
  • Mehder
    Mehder Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    1 yıl

Bence hesap bölüşülmeli ama erkek centilmenlik yapmak isterse ödeyebilir. Ama kadın çok ısrar ederse hesabı ödemek için bunu saygısızlık olarak görürdüm erkek olsaydım çünkü kensimi ezik hissederdim hey hatun ben buradayken nedir bu tavrın gibi hissederdim şahsen ama bu bir düşünce tabi

0
    0 Yorumla
  • lavinya08
    lavinya08 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Erkek davet ederse o öder. Ben davet edersem ben öderim. Sevgili durumları varsa o yemeği öderse tatlıyı ben öderim ama erkekler hicbir sey haketmiyor 😅

0
    0 Yorumla
  • mihrimahnr
    mihrimahnr Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    1 yıl

İlk buluşmanızsa tabi ki erkek ödemeli ancak sen yinede yanında para bulundurup elini cüzdanına at ödemeni kabul ediyorsa ver yolu gitsin aşkım arkandayız sonraki görüşmeleriniz olur ise ilk buluşma güzel geçerse sonrasında bir kahve ısmarlayabilirsin veyahut bir tatlı bunlar normal şeyler kendini enai gibi gösterip sürekli hesap öderim deme nabza göre şerbet her zaman en iyisidir😍

0
    0 Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı.

İlk görüşmede genelde erkekler öder ama o ödesin bu ödesin diye birbirlerine beklentiye girmemeli, ikinizde görüşü farklı olabilirsiniz, o erkek kendisi ödeyeceğini düşüncesi vardır.

0
    0 Yorumla
  • damizlikerkek00
    damizlikerkek00 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 19
    1 yıl

Geleneksel olarak erkekler hesabı ödeme eğilimindedir; ancak bu hesap ödeme muhabbeti kişiden kişiye değişir. Kimisi Alman usulü yapmayı tercih eder, kimisi de gurur yapar ve hesabı kendisi ödemek ister. Bu, ilişkinin akışına bağlı olan bir şeydir.

0
    2 Yorumla
    • paşamda
      paşamda
      1 yıl

Masada o muhabeti yapmıştı iki jagihve icmiştik dedimki ben öderim lütfen dedim arabaya bindigim gibi engelemiştim 😂 bir adam kahveyide ödeyemiyosa calıştıgı halde napsın bir genç kız onu ve o tipler hep üçkagatcı olur

Yorumla
    • damizlikerkek00
      damizlikerkek00
      1 yıl

@paşamda Ee, herkes biz değil. xfgdfgdf

Yorumla
  • WernherSchwarzchild
    WernherSchwarzchild Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    1 yıl

Kim davet ettiyse o öder. Ama ilk seferin erkek tarafından ödenmesi usulen daha şık durur. Flört aşamasında bazı kızlar erkeğin parayı hesapsızca hacaması gibi bir beklenti içerisine giriyorlar. Kendinize gelin, bu aşamada henüz birbirinizi tanımaya çalışıyorsunuz. Hiç bir erkeğin bunu yapma mecburiyeti yok.

0
    0 Yorumla
  • Sakaryalim
    Sakaryalim Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 38%
    1 yıl

Komple hesabı ne sen öde ne o ödesin.
    Herkes yediğini ödesin.
    Ödemek istiyorsa da üsteleme. Gururunu kırma.
    Sende ona başka bişey alır hediye vs. ya da bir zaman ısmarlarsın.

0
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Başka kadınların erkeklerini bilemem, benim sevgilim/eşim olsaydı hesabı o öderdi her zaman bence olması gereken bu her zaman🍎💎

1
    0 Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 719 cevap paylaştı.

Kim davet etmişse o öder bu seferlik o ödesin sen de makul şeyler sipariş verirsin. Bir dahakine sen ödersin.

1
    0 Yorumla
  • AlganBatur
    AlganBatur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Eğer ilk buluşma yaşanacaksa ve uzun zamandan sonra görüşeceksiniz erkeğin ödemesi daha uygun düşer.

0
    0 Yorumla
  • Alikonakaıp
    Alikonakaıp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 97%
    1 yıl

hesabı her zaman erkek öder ödemezse zaten erkek olamaz erkek dediğin parası olacak ve hesabı 9deyecektir

0
    0 Yorumla
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    Master Yaş: 60 , eic 98%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 368 cevap paylaştı.

Erkrr et k öder. Erkek ödemeli bence. Ama durumu o an müsait değilse tani kii iş sen de ödeyebilirsin. Bu çok normal.

0
    0 Yorumla
  • Vealin
    Vealin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

İki taraf da yediğini ödese? Bu neden çözülmesi bu denli zor bir duruma evriliyor anlayamıyorum.

0
    0 Yorumla
  • setanalsever
    setanalsever Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 86%
    1 yıl

görgu kurallari geregi davet eden öder ama aranizda öncesinden konusup alman usulü ya da kimin odeyecegine karar vermediyseniz

0
    0 Yorumla
  • Savaşçı-Türk
    Savaşçı-Türk Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Yemeğe Çıkacağın kişinin cebinde Bir Yemek parası bile yoksa ve bundan da eminsen bence o yemeğe hiç gitme.

0
    0 Yorumla
  • Birazsesizlik
    Birazsesizlik Takip Et
    Yoda Yaş: 125 , eic 100%
    1 yıl

Hala konu bu mu neden ülke gelişmiyor diye konuşup duruyoruz bu soruyu soran kızlar kapatılsın

1
    0 Yorumla
  • KadirAlmanya
    KadirAlmanya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 51 , eic 98%
    1 yıl

Soğan erkekleri kadına ödetir sapına kadar erkek kendisi öder nokta

1
    0 Yorumla
  • krenk23rense
    krenk23rense Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Bir erkek kadına hesap ödetmemeli ama kadın da erkeğe maddi olarak destek çıkmalı adamlık budur

0
    0 Yorumla
  • Tanısan-seversin
    Tanısan-seversin Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Ben öderim ama doğru cvp kim davet ettiyse o ödemeli

0
    0 Yorumla
  • MasalliaPolatova
    MasalliaPolatova Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl

Hak edecek bi tane adam bulsam ömür boyu bırak hesabı tüm ihtiyaçlarını bile karşılarım.

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı.

Yemekten sonra neler olacağına göre değişir 😈🤣

0
    0 Yorumla
  • masörrimminxx
    masörrimminxx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

erkek öder rajon odur bu yasıma geldım bır kadına cay ısmarlatmadım

0
    0 Yorumla
  • selinaymarji22
    selinaymarji22 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 38%
    1 yıl

Aaa olur mu öyle şey prensesimiz bizim erkekler öder mi hiççç tabiki kızlar öder kdjdkd

0
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    1 yıl

Evet erkek öder. Hesap ödemeyen erkekle 1 saniye bile durulmaz. Dişil prensesler hiç çekilmez

0
    0 Yorumla
  • BLACKPILL
    BLACKPILL Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Feminizm’i destekliyorum Kadın ve Erkek eşittir yani Kadınlar da ödeyebilir

0
    0 Yorumla
  • gecennöfkesıı
    gecennöfkesıı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 96%
    1 yıl

Hayır bende ödemek istiyorum ha illaki ödeyecekse de banane

0
    0 Yorumla
  • Boğaalfa
    Boğaalfa Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    1 yıl

Erkek ödemeli kadınlar erkeklerin hediyesidir

0
    0 Yorumla
  • Aslan-sama
    Aslan-sama Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

bu bence saçma bir konu günümüzde hesap ödeme işleri erkeklere yıkılıyor ama bence saçma

0
    0 Yorumla
  • KaplanKral101
    KaplanKral101 Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 98%
    1 yıl

Bazen erkek bazen kız öder, birinin maddi durumu kötüyse diğeri öder lafı olmaz ilişkide

0
    0 Yorumla
  • GiZLiZEVKLi
    GiZLiZEVKLi Takip Et
    Guru Yaş: 56 , eic 69%
    1 yıl

Nereye gittiğini göre değişir maddi olanaklar farkı !

0
    0 Yorumla
  • sezen_2318
    sezen_2318 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Kim davet ettiyse o ödemeli bence ama sevgilim de elimi cebime attırmıyor

0
    0 Yorumla
  • Pembiş_Kelebek
    Pembiş_Kelebek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 19 , eic 97%
    1 yıl

Erkek ödemeli bence en azından ilk buluşmada. Sonra kim isterse.

0
    0 Yorumla
  • akillandimuslandim
    akillandimuslandim Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Erkeğin hesabını ödeyen çok kız kadın da var

0
    0 Yorumla
  • mertkayaci31
    mertkayaci31 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Ortak olabilir. ya da al.. bu kadarida benden olsun diye katkı sunabilirsin.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

2 defa date e çıktım. 2 sinde de alman usulü yapalım dedim. Hep karşı taraf ödedi. Muhtemelen erkek ödeyecek sizin yemeği

0
    0 Yorumla
  • ksjdkdmnxnxn
    ksjdkdmnxnxn Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    1 yıl

Ya bu durumu erkekler erkeklik olarak gorsede bence herkes kendi yediğini ödemeli saçma geliyor yetim doyurur gibi yani durumu yoksa karşı tarafın tabi ödenir ama saçma geliyor para üstüne kurulu gibi her şey

0
    0 Yorumla
  • prettygirlsalwayscry
    prettygirlsalwayscry Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    1 yıl

Bence centilmen bir erkekse hesabi o öder ve sana bunun tartismasini yapmaya firsat bile tanimaz fakat daha sade ve tırt bir erkekse ya esit odemek ister ya da tatliyi veya bir sonraki yiyeceği senin ismarlaman şartıyla hesabi odemeyi kabul eder

0
    0 Yorumla
  • Ezgibilgedyc
    Ezgibilgedyc Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    1 yıl

Bence herkes kendi yediğini ödemeli ama erkek tarafı öderse jest yapmak istiyor olabilir bazen de sen ödersin sen ona jest yapmış olursun önemli olan hesabı kimin ödediği değil o masada yapılan sohbet ve uyum olmalı..

0
    0 Yorumla
  • paşamda
    paşamda Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    1 yıl

Bir kadının ödemesi hesabı tuhaf yani tamam yanında para olmaz ödersin ama hesap ödeten yiplerden hayır gelmez yatın evine bakamaz o ve o tipler hep üçkagıtcı oluyor o yüzden hedap ödeyen erkek. Centilmen

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Bazı erkekler için kadının hesap ödemesi saygısızlık kabul edilir, bazıları içinse hiç problem olmaz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

kaybolan dişiliğimi arıyorumdur erkekler prensesleşince ortaya çıkan kişiliğim skhsösdjdl iş başa düştü deyip olaya el atmış ablam

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Ödesin aşkım senin için para harcayan erkek çok iyi bence cimri değil en azından

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet öyle ama ne bilim ya para göz oldumu sanmasin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

yarin restorant bisey demim degil mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hayır

Yorumla
  • Devamını Gör (163)
Devamını Gör(208)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Bir erkekle yemek yiyeceğim, hesabı kim ödemeli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgili ile yemek yenildiği zaman hesabı kim öder? 7 cevap verildi
Sevgilinizle yemek yediğinizde hesabı kim öder? 41 cevap verildi
Bir erkek sizi yemeğe götürse hesabı ödetir misiniz? 9 cevap verildi
Restorana yemeğe gidildiğinde hesabı kim ödemeli? 82 cevap verildi
Buket Aydın, hesabı ödemeyen erkek benimle yemek yemesin dedi! Sen biriyle yemek yerken hesabı... 13 cevap verildi
Bi erkeğin parasını yemek istiyorum nasıl yerim? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kivi marmelatı sever misiniz?
  • El yapımı defne sabunu kullanır mısınız?
  • Benim hakkımda ne düşünüyorsunuz, nasıl bir izlenim bırakıyorum?
  • Aşkta Tam olarak nasıl birini arıyorsun?
  • Banyo lifi alırken plastik içermeyen doğal ve kadın emeği markalara özellikle dikkat ediyor musunuz?
  • En son ne zaman birinden hoşlandınız?
  • Nikah hediyesi istemeyi düşünüyorum abartı mi olur bu😂?
  • Susuz çöllerdeyim! Son içtiğin şeyi bana verseydin ne içmiş olurdum?
  • Lokum sever misiniz?
  • Evde terlik nasıl yıkanır, çamaşır suyu ile terlik yıkamak doğru mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨