AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Tabii ki de kasada erkeğin kadının arkasında durması kadar itici bir durum olamaz Bence her zaman için erkek bu konuda ön planda olmalı erkeğin her zaman bir ağırlığı olmaları gerek maddi gerek manevi
Erkeğin eril enerjisi yüksekse öder peki sen eril enerjisi yüksek erkeğe itaat edecek misin?
Eskiden olsa öderdim artık ödememkten yanayım arkadaş değilsek eğer erkek ödemeli.
Ortaklaşa ödeyin ya da kendi hesabını sen öde
İlk başlarda erkeğin ödemesi daha uygun olur ama tabi ki sürekli erkeğin ödemesi de bence hoş olmaz sonradan kadın da ödemeli. Ya da erkek sana yemek mi ısmarladı sende ona bir kahve ismarlayabilirsin
Siz iyice delirdiniz jest ile zaten erkek ödemeli ama parası yoksa gerektiğinde sizde ödemeli siniz
Bence ikiside yanlarında ne kadar para varsa harcasın ne fark edicek önce erkeğin parasını yerler sonra kadının. Ama aralarından biri tek çalışıyosa o ödesin
O kişiyi beğenirsem ödesin beğenmediysem kendim öderim. 😅😅
Erkek mecbur değil ödemeye hatta hep ben öderim amaaaa bence erkek ödemeli, bırak ödesin ben ödedim de ne oldu aldatıldım. Paragöz diye de düşünmez teklif et ama ısrar etme.
Bence buluşmalar da erkek ödemeli. Kadinlar da karşılığında bir kahve, çay ve ya tatlı gibi şeyleri ikram etmeli
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
Hesap çok fazla geldiyse bölünür daha azsa erkeğin ödemesinde bir sorun yok bence ama tabiki kişiden kişiye değişir
Ya kimin ödediği ne fark eder. Sen ya da o veya her ikiniz. Geçirdiğiniz zaman ne kadar güzel önemli olan bu
Ya bence davet eden kişinin ödemesi hoş görünüyor. Ama tarafların rahat edeceği şekilde kararlaştırılmalı. Bir de bu konularda çok tartışmamaya çalışmak da önemli. Bir şeyi sen ödersin Bir şeyi o öder.
Sen teklifini et bence öylece ona birakmakta biraz ayip karsilanabilir ama normalde onun ödemesi gerekiyor
Bence kim davet ettiyse o ödemeli erkek eğer eril enerjisini yüksek tutmak istiyorsa yanında kız arkadaşının cüzdanıni açmasına bile müsade etmemeli
İlk erkek öder centilmenlik olsun felan diye sonra tekrar buluşma olursa kız öder ha kızda para olmazsa tekrar erkek öder
Erkek öder tartismaya acik bir konu deyil. farzetki erkekte yok giriste bayan cebine soksun erkegin parayi
Erkek ödesinn herkes kendi konumunu bilsin arkadaş sonra eril dişil karışıyor ayril boşan bilmem ne kimin isi neyse o onu yapsin
Şimdi aslında bölüşmek daha mantıklı ama romantik bir yerdeysek o bir jest yaptıysa kesinlikle kendisi ödemeli
Erkekler odemeli eger zor durumdalarsa kizlar gizliden kartini onlara uzatip erkegin KIZIN kartiyla odemesi
Ya şimdi kuşlar öderse erkekler kendini mahcup his eder yani bu benim düşüncem ama yeri geldiğinde de bence kız ödemeli
Parası olan ödesin kadın erkek farketmez. sen bunu yaparsan oda seni örnek alır ve hesabı öderken ona hiç bakma o an yokmuş gibi davran
O anki duruma göre pazarlık yapmadan duruma anın akışına göre değişir şahsen ben sen öde ben odiyim saçma biraz
Kadın erkek ilişkilerinde bu para konusu bir tek tcde sorun hep nedense
Aslında ilişkinin ciddiyet seviyesine göre değişebilen bir durum
İlk buluşmasayla eğer erkek ödemeli ama sonrasında ortak ödenmeli hesaplar bence
Alman usulu yapicaksiniz bu kadar zor degil bunu dusunmek
Öyle dediyse o ödesin.
Millet vekiliysen halkın vergileriyle ödensin 😅
Erkek ödemeli erkeğe yaraşır, kendi adıma sevgilim öderse çok kızarım hakaret kabul ederim.
Erkekse öder erkek değil karı kılıklı nonoşsa ödemek istemeyebilir
Atasözü der ki
Erkek masada kadın yatakta öder
O an kimin parası varsa o öder bişey fark etmiyor ki
Eskiden ben öderdim. Sevgilime harçlık bile verirdim ama artık yok öyle huylarım 😁
Yani farkeden bir durum yok ama erkeğin ödemesi daha güzel
Bence kartını falan uzatmalisin zaten centilmen bir erkekse buna izin vermez kendisi öder
Kadın isterse kendi hesabını ödeyebilir tabikide illa ben öderim diye bir şey olmaz
Aynı şeyi yaşıyoruz bana hiçbişey ödetmiyor bence iki tarafta ödemeli
Herkes kendi yediğini içtiğini ödemeli benim Annem Avrupalı mesela bu olayı anlattım aşırı ayıp bir şey bu durum diyor sadece erkeğin ödemesi
Bence öyle dikilme sen de ödemek için çabala
Her zaman ben öderim maddi durumum iyi
Ne iş yapiyorsn
Ufak demek finans altin
Ben her zaman hesabı herkes kendi yediğini içtiğini ödemeli şeklinde veya sırayla yapılmalı diye düşünüyorum
Restorantin sahibi odesin
Abdurrahman sen sus
Konu açıldıyda hayır gelmez
Erkek. Parasızsa takılmasın
Erkek götürüyorsa o ödemeli
Alman usulü her zaman iyidir
Yani ortaklaşa ödeyebilirsiniz.
Erkkeeek olan ödesin 🤣
Erkeğin ödemesi lazım.
Hesap ortak ödenmeli.
Date kim çağırdıysa o
Buluşmaya kim çağırdıysa o,.