Merhaba yağmurlu havada su bulamayanlar, yemekten böcek çıksın amenna fakat kıl çıkarsa midem bulanır, yiyemem diyenlerdenim. Öyle bir şey oldu bea, yemeğinden kıl çıktı. :/ Hem yemekten kıl çıksın hem de hesaba dahil et! İtiraz ettim tabi. ^^ Muhtemelen gözünden kaçmıştır diyerek hafifimsi polyanna oluyorum.
Bugün tavuk döner alacaktım, içinde turşu olmasın dedim tamam dediler. Sonra bir baktım turşu çıktı, söyledim tabii. İsterseniz iade yapalım ya da yenisini getirelim dediler, istemedim. Sanırım kıl çıksa da, öderdim hesabı ☹ama ödememek en doğrusu.
Yeni bir tabak isterim zaten onun için benden para istemeye hakları yok Sadece yeni tabağa para veririm o kadar Allah'a şükür bugüne kadar başıma öyle bir şey gelmedi de.
Dışarıda kıl çıkarsa yemeğimden, tabağı değiştirmelerini ve dikkatli olmaları gerektiğini söylerim. Fakat ailemin veya yakın akrabalarımın yaptığı bir yemekse, haberleri olmadan kılı elimle alır yemeğe devam ederim. :D Direkt söyleyemem yani onlara, üzülmelerini istemem.
Her zaman gittiğim dönercinin elemanın tırnakları uzundu yemeğimi yiyip hesabı öderken patronuna söylerim diye düşündüm. Tam söyleyecektim ki patronun da tırnaklarının uzun olduğunu gördüm o gün bugündür gitmiyorum oraya. Kıl çıksa muhtemelen yeni tabak isterdim. Sadece 1 tabak parası verirdim.
Bugün başıma gelen olay parasını falan geçtim ölüm tehlikesi var çünkü çıkan kıl bildiğiniz kadın saçıydı boğazımdan geri çıkardım upuzun saç yemeği yedim hesabı ödedim yalnız indirim yaptırdım ödemem diyemedim