Ayrıca cimrilerde defolsun
Para yedirmeyen erkekten soğuyorum, haksız mıyım?
Ayrıca cimrilerde defolsun
Erkek dediğin para yedirecek abi
Erkek paralı olacak ve kadına fazlasıyla yedirecek hediye alacak para verecek zenginse altına araba çekecek böyle erkeğe saygım artıyor
Aç erkekler benden uzak dursun lütfen parasız erkeği anası sever ancak
Kadın Zengin ve parali erkek sever haksızmiyim parası olmayan erkeği ne yapım?
45 bin, yüksek lisans, kariyer... Bu niteliklere sahip olan kişilerin böyle ucuz laflar etmeyeceğini öğrenseydin keşke bir yerden. Ufak at civcivler yesin ablası kimi kandırıyorsun sen? Hayat müşterek elin kolun tutuyor çalışacaksın tabi.
Yemin ediyorum doğru
erkeklerde dilenci menfaatçi senin gibi aç kadınlardan uzak duruyor zaten meraklanma kimse senin peşinden koşmaz.
kadın kendi değerini kendi belli eder ve erkek o kadına yapacağı güzelliği fazlasıyla yapar
Cevap
40Cevap
Olaya şöyle bakıyorum elinde varken benden sakınan erkek gözümde ölmüş demektir. İki tarafında imkanı varsa birbirinden sakınmamalı. Parasını vermeyen canını hiç vermez
Aynen canım
Erkeği maddi güç aracı olarak görmek psikolojik destek gerektiren bir ruh yapısını yansıtıyor
Tercih meselesi seni yargılamak yadırgamak haddim değil. Nasıl mutluysan öyle yaşa. Kendi adıma konuşmak gerekirse ortaokuldan tut yüksek lisans eğitimimi tamamlayana kadar hem çalıştım hem okudum. Hayatım hiç kolay olmadı. Baba parası dahi yiyebilmeyi gururuma yediremedim kaldı ki bir başka erkeğin parasını yemek bana göre değil.
Ben de erkekleri para makinası gibi gören, sömüren kızdan soğuyorum nedense rabbim böyle kişilikleri evlerden ırak etsin 🙏 kadın dediğin üretmeli çalışmalı kendine yetebilmeli
Kendi paramı kazanıp kendi paramı yemek için çalışıyorum. Senin gibi düşünmüyorum dengim olmalı
Yuksek lisans mezunuyum 45 bin maaşım var ama erkek zengin olmalı benden üstün olmalı
Bu da tercih meselesi gerçi. Daha zengin değilde daha zekisi çıkarsa karşıma aşık olurum bende. Zekasıyla beni etkilemeli adam
Bukadar rezil olmayı nasıl başarıyorsunuz hayret ediyorum kadınlara ön yargıyı sizler yapıyorsunuz sonra herkesi aynı kefeye koyuyorlar o erkeklerin hayatında siz sadece figüran oluyorsunuz benden söylemesi 😉
Parası olan erkek seni napsın Allah’ın fakir aç kopeği
Para yediren erkek daha iyisini bulunca ona para yedirir seni bırakır sen aç kalırsın. Aldığın 45 bin maaş da para değil bu zamanda.
Değil işte aynen
Param var ama bir kadina asla para yedirmem sana vermek icin mi kazandım o paraları ben git çalış yarım ekmek ye otur evinde benim paramla hamburger yeme
Böyle bir erkek sevgiliye para saçan erkler aile babası eş ola bilir mi sence
Babam öyle
Çok güzel oluyor
Hm güzel
Baban Her bir sevgili mi oluyor kadınlar ile onlara para mı yediriyor demek istedin anlamadim
Anneme yediriyo
Bu gün eşine yedirmek başka sevgiliye yedirmek başka
Bu güzel eşine yedirmek başka sevgiliye yedirmek başka
Peki senin bu ilişkide payın ne olacak sadece verecek misin jajs
Orasi seni baglamaz
Aferin aşko arkandayım 🌸 ye bunların parasını. Hakediyorlar
Gidin eskort olun madem bu kafadasınız
Eskort olamayacak kadar klas ve kaliteliyim. Zaten buna gerek yok ki. Yediriyorlar zaten sbsnjskwk
Öyle canım para yedirmeyecekse ne işe yarar
Klas ve kaliteni anlatsana biraz. Tüm kızlarda olan 2 delikle, 1 meme ile mi klassın. Neyinle övünüyorsun yeteneğin ne, kaliten ne? Hiçbir katkın olmayan sana verilmiş bedeninle mi kendini övüyorsun? Eğer durum bu ise zavallısınız, acınası haldesiniz
Tahsilim, kariyerim ve entelektüel birikimimle övüyorum. Güzellik de ek Allah vergisi. Onla ovunulmez
Bunlara sahip olmadığını gayette biliyoruz. Cahil bir zihniyetin sözleri bunlar. Dediğin şekilde olsa kşmseye ihtiyacın olmaz ve hatta erkek bile istemeyebilirdin hayatında. Sadece 2 ergenden öteye gidemez ve hayal dünyasında yaşarsınız ikinizde.
@BitterChocolat3 Benim de kariyerim ve fazlasıyla güzelligim var
Senin hakkımdaki fikirlerin umrumda değil çünkü ben kendimi biliyorum sana ispatlamak zorunda değilim. Tabiki bir erkeğe sırtımı dayamaya ihtiyacim yok kendime yetiyorum. Ama flört ve cinsellik için mecbur varlığınıza ihtiyacım var.
Bizim bu zihniyetle işimiz olmaz. Olanlarda IQ suzdur net. Öyleleriylede takılarak sizinde IQ nuz eriyecek o net.
@soran kızçe maaşın iyiymiş ne iş yapıyorsun
Mühendisim tatlım bu zamanda bu para değil
Aynen maalesef paramız pul gibi değersiz durumda. Neyse kaçıyorum Allah gönlüne göre yakışıklı zengin el üstünde tutan versin inşallah 🌺🌺🌺
Sağol canım 😘😘😘
Ya bi boş ver git aq varoşu. Kalk kendi paranı kazan ne kaşar mide bulandırıcı hemcinslerim var yaa rezaletsiniz. Açlıktan ağzınız kokuyo bi de böyle adam arıyosunuz, senin neyin var :d? 200gram et
bunu yatağa atın s. ikin bırakın başka işe yaramaz :D
Her erkeğin, dönem dönem macera ve eğlence için ayırdığı, belirli bir bütçesi olur.
Öyle bedava yedirmez ama bir posta da çakar sana anca işte
Yanlış erkek çevren var ise böyle olur bana gel
#Mirliva
Kaliteli erkek bunu yapmaz. Kendi kulvarında bulacağın çok adam vardır
kadin dedigin erkegin parasini da yer aletini de yer
Aynen öyle olmalı.
Koca g@tlü eşofmanlı ergen yurdum kezzzosu sorusu 😁
Aynen öyle kesinlikle katılıyorum. Adam dediğin sevgilisine para harcatmamalı. Sevgilisine para harcatan erkek gitsin ruj sürsün.
Anında saygım kalmıyor o tarz insanlara canım
Erkekler parayi gomecegi kadini iyi bilir endişelenmeyin hanimefendi.
asalak olduğunu bu kadar net belli eden birisinin gizli üye olarak soru sormasına şaşırmamalı
ben de 200K alıyorum genç kızlara yediyorum hak ediyorlar. çıtır kadın gördün mü içimden geliyor
@Pelinoz işte bende öyle değil al gülüm ver gülüm. evliyim sonucta :)
Bütün kadınların iç sesini buraya yazmışsın şimdi en çok onlar linçleyecek :D :D
Aynen öyle 🤣 öyle içimi okudun ki
Böyle diyenlerin genelde fakir erkeğe denk gelmesi şoku
Allah korkusun de kiz
Çevremde gördüklerim hep böyle maalesef şu an hepsi çulsuzlarla
Allah korusun diyelim Allah'ım uzak tuttsun
Ahahhaha
Bende 2 bacagi ile 2 dudağını paraya tenezzül eden zihniyete anlam veremiyorum
Kadını satın alacak gibi bir görüş, inanılmaz utanç verici.
Çok doğru ben deli gibi yediririm daha mı gelcem dünyaya
Helal erkek be
Sen mutlu edeceksin ki o da seni mutlu edecek
Aynen öyle zengin ve para yediren erkeğe saygım inanılmaz yüksek
Ahahaha bana saygılıssın o zamann
Gotüm, babandan ne gördünde konusuyorsun
Babam zengin zaten
Ya bi sg. Hayal görmeye devam et
he bir de araba çekecek altına 😂😂😂
Zengin arıyoruz
45k kazanıyorsan zengin aramazsın çünkü gözün tok olur diye düşünüyorum
45 paramı ya 🤣🤣🤣🤣🤣 bu zamanda
asgari ücretle geçinenler ver nankörleşme
Evet ama ben mühendisim
o hâlde kendin al herşeyini kimse sana parasını yedirmek zorunda değil
Öyle birini bulursan banada haber ver 🤣
ismail abi işin yokmu senin
Haklısın öyleleri cimri bende istemem
Demekki ablamın da bir fiyatı var 😂
Ne yapacaksın parayı yaw. Para p*şta yakışır
Mesaj atsana bana hesabına atıcam 10 bin
Paraya tapan kadından hayır gelmez..
Doğru, öylelerini kullanıyorum ben de zaten:)
Babasından harçlik alamayan atar ergen😃😃
Ahahah 45bin maaş alıyomuş😃😃😃😃
Haklisin abla
para avcisi
Tanışmak isterdim
Para gözünü boyamış biraz
Yek yeaaa 💃
Parasız erkeği annesi bile sevmez 🙃
Hakli kiz
Neden gidip kerhanede calismiyorsun
sen ne verıcen karsılıgında
Kullanmadığın erkekten yani