Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında arkadaşlar?

arkadaşlar bizim durum biraz karışık ben Amerika da yaşıyorum sevgilim de İstanbul'da. Ben oradayken tanıştık ve 2 hafta boyunca her gün beraberdik hayatımızın en güzel 2 haftası. O sıra annesine söyledi beni bende benim anneme. Ben onun annesiyle tanıştım o da benim annemle tanıştı. Hepimiz farkındayız her şey çok hızlı geliştiğini ama Amerika gideceğim için ve ikimiz ciddi düşündüğümüz için böyle bişey gerçekleşti. Annesini çok sevdim o da beni aynı şekil annem de. Sonra benim Amerika’ya geri donmem gerekti. Toplam 7 aydır sevgiliyiz kısmetse yazın 3 aylığına gelicem. Okuyorum ben ve bu yazdan sonra 2 senelik staj görmem gerek. O sürede İstanbul'a gidemicem tatil yok. O yüzden bana bu yaz evlilik teklifi etmeye düşünüyor galiba ismi konulsun diye. Babamla konuşacak annem. Bizim ailede herkes biliyor onun ailesi de aynı şekil. Herkes çok mutlu ikimiz çok mutluyuz. Seni 2 sene beklerim hiç sorun yok sonunda kavuşmak varsa diyor. Zaten bu yaz augustos da 1 sene olucak. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında arkadaşlar?