Arkadaşlar bu konu hakkında düşünceniz nedir?

Ben biriyle tanıştım öyle ayaküstü kahve içtik ondan sonra normal sohbet muhabbetlerini işte telefonlar falan görüntülü konuşma ondan sonra birkaç kere bana buluşalım edelim dedi Ben de istemedim çünkü benle buluşup beraber olmak istiyor ben istemiyordum. Sürekli buluşalım buluşalım gibi nesle getiriyordu zaten ben beraber olmam benim için sonuçta ne faydası var onunla beraber olacağım bir de evli yani. Sonra baktım birden beni yalancılıkla suçlamaya başladı işte senin ismin yalan diyor isim yalan olmadığı halde kimliğimin bile attım kendisine ondan sonra işte sen beni diyor Şantaj mı yapacaksın şöyle böyle bahane uydurup uydurup birden benle konuşmayı kesmek istedi ben şeyden şüpheleniyorum aslında amacı benle beraber olmaktı olmayacağım için olmadım da Öyle bir bahane oldu. Yani şantaj yapacağım insan niye ilk başta benle böyle iç dışlı konuşsun o zaman düşünemedi mi o zaman aklına gelmedim benim yalancı olup olmadığım sizce haksız mıyım yorum yapın lütfen? Başta benle evlenmek isteyen bir insan ondan sonra çocuklarını falan bahane etti karısını bahane etti. Ama Sana dünyaları sererim yok bana oturum alabilirmiş dünyanın her yerinden bunun böyle bir gücü varmış böyle şeyler söyledi yeminler ediyor bir sürü. Bana iş bul dedim bir tane iş bulmuşta nerede bula bula. yok Çok çevresi varmış Türkiye’de tanımayan yokmuş da şöyle böyleymiş de bir sürü şey siz ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar bu konu hakkında düşünceniz nedir?