+1 yılErkeklerin evrimsel süreci 20'lerindeki genç kadınları daha çok arzulayacak şekilde gelişmiştir. Kadınların 30'larından itibaren doğurganlığı azalıyor çünkü.
Milf kadın tutkusu büyük çoğunlukla 20'li yaşlarda olup da kendi yaş grubunda kızlara ulaşamayan erkeklerde görülür. 30'lu yaşlardaki kadınlarda bazı zamanlar özellikle 20'leindeki erkeklerle birlikte olmak ister ama bunun sebebi şu.
Teknik olarak erkeklerin en çekici oldukları zaman 30'lardır. 30'larındaki her erkek, yüksek değerli değildir ama yüksek değerli erkeklerin çoğu 30'larındadır. Lakin 30'larında hem fiziksel hem de statü anlamında kaliteli erkekler, 30'lu yaşlardaki kadınları öncelik olarak görmez, ikinci planda değerlendirir. Daha çok 20'lerindeki kızlarla partilerler.
Erkekler, 20'lerin başındayken çok iyi maskülen fiziksel özelliklere ya da iyi bir statüye sahip değilse kendi yaş grubu kızlar tarafından yetişkin bir erkek olarak görülmez. 20'lerindeki kızlar, çoğunlukla tek gecelik ilişkileri bile 30'larındaki alfalarla yaşarlar.
30'larındaki kadınlar ise yaş grubu erkekler tarafından öncelik olmaktan çıktığı için bazı dönemler 20'lerindeki erkeklerin radarına girdiğini farkettiği an onları eve alır. Özellikle 35 yaşını geçmiş bekâr ya da dul kadınlar, alfa dul döneminde oldukları için genç erkeklerin ilgisi onların hoşuna gider ama bu ilişki her zaman kısa süreli ve tek gecelik olacaktır.
35 yaşında yüksek değerli bir erkek, 25 yaşında bir kadınla uzun süreli bir ilişki hatta evlilik düşünebilir ama 35 yaşında hiçbir kadın ne kadar ilgi görürse görsün 25 yaşında bir erkekle uzun süreli ilişki düşünmez. 35 yaşında bir kadın, söz konusu evlilikse, 40 yaş ve üzeri yüksek değerli bir erkeği arayacaktır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. bilmem. yani bence senin deneyimlediğin yuksek ihtimalle soyle bir erkek. kız bulamayan ya da cok bulamayan diyim. baktı gordu bi büyükde olsa kızın ilgisi var niye reddetsinki. hani böyle akar sureklı ayse gider fatma gelir aman merve kenarda sonra serpil trip atara beni aramıyon diye. aklı gormez o zamanda. olan o ise hayır demez erkeler kızlara. mis gibi kız yani. olgun oluncada bi artısıda var mızmız değil. seksmi istiiyon direk de. kadın demez sana sapık. uslubunca dersen tek basınızayken. medenice karsılar. olgun olunca ne istediğin net belli olur ugras vs olmaz direk sonuc. genckızla ugras et aman aman off diyen erkeklerde olguna yoneliyor.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
u +1 yılÖyle bir moda varmış ondan. Geçenlerde benim küçük oğlan anlattı yaşıtları yani 19 20 yaşlarında çocuklar 30 lu yaşlarda kadınlarla oluyorlarmis. p*rno etkisi merak moda ve kolay seks tecrübeli diye düşünüyorlar galiba ve çok saçma bence...
34 Yorumla- +1 yıl
Tam tersini de saçma buluyor muyuz :D
- +1 yıl
Moda olan her şeyi saçma buluyorum🤣🤣 ask varsa saygı duyuyorum sadece😅 Bak seda sayan'a aşk var gerisi teferruat🤣🤣 ben de ayrilirsam eşimde Seda sayan'dan neyim eksik 🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Kocam da kocam :D
- +1 yıl
Aynen öyle 😃
Çünkü belli bı yaştan sonra vücut güzelliği değil akıl güzelliği olgun dusunme mantıklı sohbet edebilme gibi faktorler giriyo işin icine
62 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir bakış açısı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂😂 görsel tövbesteyşın.. onlara yürüyen tecrübe gibi gözüküyor olgunlar galiba..
13 Yorumla- +1 yıl
Görsel efso 😅
- +1 yıl
Mütüş,😂😂😂
- +1 yıl
Çok çokkk.. 😅
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çocuksu davranışlardan hoşlanmayansa o yüzden tav oluyordur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,9b cevap paylaştı. Ben olgun olduğum için bana tav olurlar 😎
17 Yorumla- +1 yıl
Sorumu sabote etme 🙄 seni sormadık herhalde
- +1 yıl
Ya bi git uyuz çocuk ddhaj
- +1 yıl
Seni kim anlasın bea :D
- +1 yıl
Aptalların problemi 😮💨
Erkeklerin olgun kadınlara ilgi göstermesi birçok farklı nedene dayanabilir. İşte bu durumu etkileyen bazı olası faktörler:
Duygusal Deneyim: Olgun kadınlar genellikle hayatta daha fazla deneyim yaşamış olabilirler. Bu, duygusal olgunluklarına katkıda bulunabilir ve bu da ilişkilerde daha anlayışlı, sabırlı ve dengeli olmalarına neden olabilir.
Güven ve Bağımsızlık: Olgun kadınlar genellikle kendi kimlikleri üzerinde güvenilirler ve bağımsızdırlar. Bu, erkekler için çekici olabilir, çünkü sağlıklı bir ilişki, her iki tarafın da bağımsızlığını koruyabilmesine dayanır.
Kendine Saygı ve Özgüven: Olgun kadınlar genellikle kendilerine saygı duyan ve sağlam bir özgüvene sahip bireylerdir. Bu, karşı tarafı da etkileyebilir, çünkü özgüven ve kendine saygı, bir ilişkide sağlıklı etkileşimler için önemlidir.
İyi İletişim Becerileri: Olgun kadınlar genellikle iyi iletişim becerilerine sahiptirler. İletişim, bir ilişkide anlayışı, duygusal bağlantıyı ve uyumu destekleyebilir.
Hayatın Zorluklarıyla Başa Çıkma Yeteneği: Olgun kadınlar genellikle hayatın zorluklarıyla başa çıkma yeteneklerine sahiptir. Bu, birlikte zor durumlarla başa çıkma becerisi açısından çekici olabilir.
Duygusal Stabilite: Olgun kadınlar genellikle duygusal olarak daha istikrarlıdır. Bu, bir ilişkide partnerlerin birbirlerine destek olmalarına ve birlikte büyümelerine yardımcı olabilir.
Her ne kadar genellemeler olsa da, kişisel tercihler ve çekicilik faktörleri bireyden bireye değişebilir. Bu nedenle, bir erkeğin neden olgun bir kadına tav olduğu konusu genellikle kişisel ve duygusal bağlamda değerlendirilmelidir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kadın Duygusal zekaya sahiptir genelde
Erkek ise mantıksal zekaya sahiptir.
Kadının yaşı gençken ve tecrübesiz iken herşeye trip atar çocuksu davranışları vardır en ufak şeylerden büyük problemler çıkarır.
Bunları yaparken anın duygularıyla hareket ettiği için farkında olmaz.
Erkekler ise çoğu zaman kadınların bu davranışlarına anlam veremez çünkü ona göre basit sebeplerden bu kadar büyük kavgalar çıkması mantıksızdır.
Kadın olgunlaştıkça mantıklı olur Erkeklerde bunu sever.10 Yorumla
+1 yıl
Olgun kadınlar genellikle deneyimli ve hayatlarıyla ilgili daha dengeli bir perspektife sahiptirler. Bu durum, erkeklerin olgun kadınları daha anlayışlı, destekleyici ve güvenilir bulmalarına neden olabilir. Olgun kadınlar genellikle kendilerine güvenen bireylerdir. Bu özgüven, erkekler tarafından çekici bulunabilir çünkü karşısındaki kişinin kendi kimliğine ve özgünlüğüne olan inancı, ilişkilerde sağlıklı bir dinamik yaratmaya yardımcı olabilir.
Olgun kadınlar genellikle empati yetenekleri gelişmiş ve anlayışlıdırlar. Bu özellikler, erkeklerin duygusal bağlamda kendilerini desteklenmiş hissetmelerine ve ilişkide rahatlıkla iletişim kurmalarına yardımcı olabilir.
Olgun kadınlar genellikle kendi hayatlarına sahip çıkan, bağımsız bireylerdir. Bu özelliği, erkeklerin ilişkilerde denge ve karşılıklı saygı arayışlarını karşılayabilir.
Ama tabii her insanın da düşüncesi isteme şekli veya beğeni şekli farklı olabilir10 Yorumla
+1 yıl
Tum erkeklerin azina s*im ☆*: .。. o (≧▽≦) o.。.:*☆
32 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol yavru ceylan djsja
- +1 yıl
onarın hak ettiği bu amaa
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bende anlamış çözmüş değilim.
20 yaş altı ilanı aşk eden olunca kafayı tırlatıyor sanıyordum. Böyle saçmalıkta ilk defa başıma gelmişti. Bunu da gördüm. 🙄🤦🏼♀️ Direk engelledim.
Hele sosyal medyada yaşımı bilmeyip atlayan sazanlar. Onlarda var.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar zeka olarak erken olgunlaşıyor ama karakter olarak çok geç olgunlaşıyor erkekte karakterli kadın arıyor erkeğinde duygusu erken yaşlarda başlıyor geç yaşta yok oluyor mantığı geç oluyor erkekte onun için erkek yaş büyüdükçe zeki kadını daha çok arıyor karakterli kadın istiyor o da maalesef küçük yaşlardaki kadınlarda az var onun için olgun seviyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesine çok düşkün yönlendirilmeyi seven erkekler olgun kadınlara karşı zaaf duyabilirler evlilik yoluna da gidebilirler de genel olarak erkekler olgun kadınlarla kısa süreli takılmalık ilişki yaşasalar da evlilik vs yoluna pek girmezler, olgun kadının doğurganlığı düşük ve yönlendirilmesi zordur.
10 Yorumla Trip atılmasından hoşlanmayan ,
Sürekli sorgulayan ,
İlişki ciddi aşamaya dahi gelmeden aşırı üzerine düşen,
Bir süre yokluğunda aldatıldığını düşünen kadınlar bu özellikleri sevmeyen erkeğe denk geldiği zaman olgunluktan söz etmek zor. Bir de erkek tarafından bakmak lazım o ne kadar olgun da , karşısında olgun kadın istiyor.
Saygılarımla10 Yorumla
+1 yılHer insan ilk gençlik çağlarında olgun sever. Yaş ilerledikçe optimum seviyeye düşer, daha sonra herkes ve her cins çıtır ister.
Şu an sen olgun ile optimum arasında istiyor olman gibi..
118 Yorumla- +1 yıl
Ben ne alaka
- +1 yıl
İlla ki soruyu sana bağlamam lazımdı
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Soru sahibi olduğun için.
- +1 yıl
Soru’nun soran’la alakası yoktur.
- +1 yıl
Sorunun soranla dâimâ ilgisi vardır. Bu siteye özgü olsun, günlük hayatta olsun herkes kendinden birşeyler sorar. Ya gerçekleri ya hayallerini..
- +1 yıl
Peynirci kendi adınıza yazın ne yazıyorsanız. Kafanızda bir şeyler kurmayın üyeler hakkında.
Master sen de karışma rica edeceğim - +1 yıl
Üyeler hakkında mı? Üyeler insan değil mi? Her insan sorduğu soruda kendinden az da olsa bir şey katar. Hayır yani absürt bir şey mi dedim 😅
- +1 yıl
Evet, kendimden bir şey katmadığım tonla soru var
- +1 yıl
Bu durumda absürtlük sen de, ben de değil
- +1 yıl
Bu durumda herkesi aynı kefeye koymayı bırakırsın diye düşünüyorum. Absürtlük burada çünkü tam olarak.
- +1 yıl
Ne yani sen ilk gençlik çağlarında olgun erkek tercih edip, şimdilerde ise daha sana yakın erkekleri çekici bulmuyor musun?
Hayır diyeceksin çünkü iflah olmaz bir inatçısın - +1 yıl
İflah olmaz bir inatçı olduğumu nerden çıkardın, nerden biliyorsun sshsj? Yok, ilişkilerimden iki tanesi benden iki yaş küçük birileriyle idi. Yani ben 24 o 22 mesela 😅
- +1 yıl
" E tamam işte. Bu durumda ilk sevgilin olan erkekler kendilerinden hem yaşça büyük hem de ciddi anlamda daha olgun olan seni sevmiş ve tercih etmişler. Bu açıdan da seni doğrudan ilgilendiren bir soru olduğu aşikar " Şeklinde psikolojik analiz yapardım ama dışarıdayım, soğuk ve karnım aç 🙃
- +1 yıl
Senden analiz yapmanı istediğimi hatırlamıyorum aksine kes şunu analiz yapmaya çalışma diyorum kaç yorumdur. İyi akşamlar
- +1 yıl
Siteyi terk ederken sana çatmış olmak gerçekten keyif vericiydi 😄
Görkemli bir kapanış oldu benim için.
İyi akşamlar - +1 yıl
Niye terk ediyorsun ki
Yanlış bilgi herkeste öyle işlemiyor mevzu. Tav olmak değil de erotik konuda mantıklı olabilir ama tav olmak nope. Çoğunda aşk yok cinsellik odak atlamamakta fayda var.
13 Yorumla- +1 yıl
Sana nope be
- +1 yıl
Çok suratsız gördüm seni :D tamam bb
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. 30 dan sonra gence düşüyor onlar.
Hem görünüş olarak hem de tecrübe olarak iyi olduklarından olablr. Öyle her şeye trip atmazlar. İnsan gibi konusarak çözemeyeceğin hemen hemen bir problem de olmuyo. Ama gençler genelde ergen gibi takıldıklarından olmuyo yani
23 Yorumla- +1 yıl
Kral güzel açıklamış tabi söylemediği şeylerde var
- +1 yıl
@CarryTokatlayan İlla gözden kaçırdıklarım olmuştur. Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
:)
- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılSen şimdi hangi olgunluktan bahsediyorsun bence seks için olgun kadın mı düşünce yapısı olgunluktan mı
12 Yorumla- +1 yıl
Hertürlü olgunluk
- +1 yıl
Düşünce yapısı olarak olgun kadın iyidir ne istediğini nasıl birisi aradığı bilir ergen ya da ergenlik kafasından çıkamamış kızlar gibi herşeye bir trip atmaz karşısındaki kişiyi anlayabilir.
Cinsellikte olgun kadında onu yapma bunu yapma gibi gereksiz diyaloglara girmez hem kendi alacağı zevke odaklanır hemende partnerine vereceği zevke odaklanır.
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bu devirde olgun kadın aldatmayacak yuva kurulmalık ciddi güven kalesi aklı başında kadın olarak görüldüğü için daha çok olgun kadın tercih ediliyor. Kafası ergen gelişmemiş tiplerle uğraşmak zor oluyor.
20 Yorumla
+1 yılOlgun kadin surami elleme burama dokunma abim görür babam duyar suraya gitmeyelim vs gibi sözler kullanmaz, yas ilerledikce kadinda daha ozgur olurlar ve daha istekli davranirlar. Zira cok net bilirim kactigimi :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların neden hoşlandığı belli sahiplenilme duygusu ve yanında güçlü birisinin olduğu hissi önemli onlar için.
Erkeklerde de izledikleri p*rno görüntülerden kalma bir psikolojik rahatsızlık diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin tav olmak için kadının yaşının önemi yok 🤷🏻♂️ avlağa girmiş ceylan genç ise genç sever olgun ise olgun sever.. yemeyin beni ben yemem 🤨 kadınlar da olgun sever ama 40 tan sonrası kendinden küçük erkek sever
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkekleri daha iyi biliyor ve daha iyi anlıyorlar... Erkeklerin beklentilerini ve nasıl yaklaşıp, nasıl davranmaları gerektiğini, ne tür davranışlardan hoşlanmadıklarını, kısacası neredeyse her konuda👍
10 Yorumla Kadın yol yaparsa erkek tav olur
Tıpkı Kızılcık Şerbeti ndeki kadının Metehan a yol yaptığı gibi14 Yorumla- +1 yıl
ashsja o her zaman öyle olmuyor alt tarafı dizi yani
- +1 yıl
Aaa ne münasebet
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılOldgun olup ta bakımlı kadın çekiciliğinden ziyade ilişkide çekingen olmuyorlar. Jenifır lopez gibi
13 Yorumla- +1 yıl
Jlo örneği nerden geldi djdjs
- +1 yıl
Bana vahiy geldi lsdfs
- +1 yıl
😅😅
+1 yılYatakta çok ateşliler ay oram ay buram yavaş biraz demek yerine hadi dahad a diyiyorlar ve ne istediklerini çok iyi biliyorlar ve şeyin iyisinden de anlıyorlar büyük olmaları onlar için çok iyi oluyor
10 Yorumla
+1 yılMerhabalar
Bazen yaşıtları öyle saçma davranıyor ki olgun kadınların giyimi tavırları hoşlarına gidiyor otomatik olaral onlara düşüyorlar olgun kadınlarda genç sevdiklerinden hemen zaten onlarda yatkın oluyor10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılBu çevre ile alakalı. Çoğumuz büyüklü ailede büyüdük. Genel olarak da komşulardan tut, bakkaldaki yakın çevre bile orta yaşta olunca onlardan da çocuk sevgisi alınca alışkanlık oluyor sanırım
10 Yorumla
+1 yılOlgun kadın genç erkeği daha değerli kılar.
Olgun biri tarafından talep görmek bir çok konuda olgunluğa erişmiş hissi verdiğindendir.
10 Yorumla
+1 yılÇeşitli sebepleri var ilki kafa yapısı olarak erkeğini anlıyorlar ne demek istedi ne yapıyor biliyorlar ekstra bir açıklama gerek duymuyor kadınsı cazibe yönü ile ciddiyeti tam ayarında yapıyorlar çünkü sadece cazibe ve ciddiyet de sıkıyor insanı ve o. kisinin kalbine girdiğinde bir ömürlük seni seviyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı. Erkekler çocuksu şeylerle uğraşmak istemezler. Ne istediğini bilen darlamayan bir insan ister. Aynı zamanda kabullenmesede birazcık sığınacak bir dağ ister. Bence bundan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben öyle bir erkek görmedim ama Cinsellikte rahat olsun, vidi vıdı etmesin, ilişkimizin adını koyalım, biz ne zaman evleneceğiz demesin diyedir muhtemelen. 😂
10 Yorumla
+1 yılTav olmak fazla kaçar gibi ama erişmiş olan her zaman daha bi cazip gelebilir gerekli olan anlayışa sahip oldukları düşünülür farklı düşünceleri olanların amacı da farklıdır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılBu tamamen doğanın kendisi ile alakalı küçükken büyük büyükken küçük olmak isteriz. Gençlerde olgun kadınlardan hoşlanıyor sonra yaş ilerleyince genç seviyorlar olay tamamen bundan ibaret
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ben olmuyorum, olanlara da bir şey demiyorum şanslarını büyüklerde deniyorlar demek ki ben denemem hayatta
20 Yorumla
+1 yılHayat tecrübeleri yüksek olduğundan ve ergence tavırlara sahip olmadıklarından dolayı olabilir diye düşünüyorum.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı. Walla yaş geçtikçe çıtırlar daha çekici geliyor.. Kendim gibi kartlaşmışı ne yapim 🙃
14 Yorumla- +1 yıl
Çocuğun yaşındakilere göz koyma da dhshab
- +1 yıl
Tamam o vakit.
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. çünkü olgun oldukları için mesela böyle gereksiz kıskançlık, kavga olmaz
30 Yorumla
+1 yılYormayan insana oncelik verirler daha dogru bir ifade.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıltecrübe edinmek içindir başka neden olsun ki. ya da paralı kadınlar herkes mutlu yani bi şekilde
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirçoğu ne istediklerini biliyorlar der tecrübelidir der vs vs. Olgun sevdalısı olarak ben öyle düşünmüyorum, dış görünüş olarak çekici geliyor felaket bı çekim hissediyorsun. Sanırım hoş karşılanmadığı için daha heycanli geliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü olgun ne yaptığını biliyor sizin gibi şımarık değiller
13 Yorumla- +1 yıl
Kim şımarık be
Cevap sahibi+1 yılsenin yaşındakiler değil 20 civarı ve daha küçük olanlar
- +1 yıl
He “sizin gibi” yazınca tabii
Basit; ne istediğini bilen sorunları olgunluk ile karşılayan gerektiğinde konuşan her şeyi karşıdan beklemedikleri için umarım bulurum ben de
10 Yorumla
+1 yılNe istediğini bilen, saçma sapan triplere girmeyen, en önemlisi iletişimi becerileri gelişmiş.
10 Yorumla
+1 yılTek sebepleri cinsellik bence. Ben olgun görünen kadına değil, olgun davranan kadına tav olurum. Akıllı, birisi mesela
10 Yorumla
+1 yılNe istediğini bilen, erkeğin/kadının dilinden daha iyi anlayan, hayatı, duyguları oturmuş bir insanı, her iki cinsten insanlar tercih eder ki
10 Yorumla
+1 yılÇünkü olgun kadınların genç erkekleri istediğini biliyor genç erkekler ve bu yüzden daha istekli oluyoruz milflere karşı çünkü onların da bizi istediğini hissediyoruz.
13 Yorumla- +1 yıl
Bundan ibaret olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
Kanka kadınlar olgunlaşınca daha güzel oluyorlar. Bizim burada bir kadın var 40 yaşlarında kadının fizik 18 ki gibi, tipi bebek. Kalçalar on numara bacak pürüzsüz. Çoğu genç kıza tek atar. Birde asıl sebep şu ki olgun kadınlar aşktan anlıyor. Aşkı biliyor ve aşka gerçekten ihtiyaçları var hem aşk hem cinsellik aynı anda istiyorlar o yüzden bize çekici geliyor. Genç kızlar ise aşk olsun cinsellik olmasın dediği için vasat geliyor bize.
- +1 yıl
Ayrıca olgun bir kadının kalçası her zaman genç kızınkinden büyüktür tartışmasız bu yüzden bile yeterli olgun kadın sevmeye
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun erkek genç kadını, grnç erkek olgun kadını daha çok arzuluyor galiba. Kadınlar için de aynısı geçerli diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılBazı olgun kadınlar hem neşeli hem de ne istediğini biliyor kıymet veriyor o yüzden tercih edilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir şey yok karakter olarak olgunluk ararlar yaş olarak değil. Her zaman genç kadınlar erkekler için daha caziptir.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yani sanırım daha olgun bir ilişki istediklerinden. Çocuk ruhlu insanlar eğlenceli gelsede çok yoruyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olgunlara yürümenin tek nedeni ;olgunların verici olmaları ve işi bilmeleri.
10 Yorumlaİki tarafta ilk tercih bence daha olgun buluyolar ama bence en önemlsii kafaların uyuşması
10 YorumlaDaha bir bakımlılar ve çekiciliğini kullanabiliyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılOlgun kadınlar, davranışları ile daha çekici olduklarındandır.
10 Yorumla
+1 yılNe ilgisi var genç kızlar olgun erkek arıyor aslında kendimden biliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz önce bu soruyu bende sordum profilimde ama net cevap yok kadınlarda böyle bu arada, galiba olgun meyve sever gibi daha çekici geliyo gibi hem fiziksel hemde yaş olarak bilemiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılKendini bilen aklı başında çoğu konuda tecrübeli ve davranışları olgun olduğu için
10 Yorumla Bir cok sebebi varda simdi girmiyim o konulara
10 Yorumla
+1 yılOlgun kadın boş boş teip yapmaz mız mız olmaz ne istediğini bilir o yüzden
10 YorumlaBende bi cacık yok bari oradan kurtaralım diye 😂😂
10 Yorumla
+1 yılşahsen ben yaşıtlarıma tav oluyorum. arada yaş farkı olunca ortak noktalar azalıyor ne konuşacaksın
10 Yorumla
+1 yılYalan bilgi Bebeğim ben taze çıtır seviyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler