Genç bayanların olgun erkekleri tercih edebildiğini çevremiz ve televizyondaki birçok örneklerden görebiliyoruz. Bayanlarda olgun erkekleri çekici kılan bazı değer yargıları var. Peki neden erkeklerde aynı durum söz konusu değil.

Genç bayanların olgun erkekleri tercih edebildiğini çevremiz ve televizyondaki birçok örneklerden görebiliyoruz. Bayanlarda olgun erkekleri çekici kılan bazı değer yargıları var. Peki neden erkeklerde aynı durum söz konusu değil.

Erkeği etkileyen kişinin olgun olması değil ki.
Farklı olması.
Herkes dilinde hareket etmemesi.
Konu ne olursa kağıt üzerinde imzalanmamış olmasına rağmen aynı şekilde konuşup , aynı tavırda olmaması.
Anlamak veya kabul etmemek yine konu ne olursa olsun gerçeğin değiştiğini göstermez ki.
Ondandır erkeğin sevgi tanımı ile adamın tanımının , kadının tanımının alakasız olması.
Kişiden kişiye değişir bu. ben mesela severim ama sırf birini olgun veya genç diye değilde, uyum ve tamamlayabiliyorsak diye severim. olgun kadınlar çabuk sınır çizer ve şu şöyle bu böyle demeye başlarlar. bunun da etkisi olabilir ama kişiden kişiye değişir bu.
Çünkü erkekler için ahlakın veya iyi birisi olamnın bi önemi yok onlar genelde kendisine karşı bakımlı olsun yatakta iyi olsun önemli olan bu onlar için
Çok güzel bir konu seçmişsin! 😊 Toplumda alışılmış kalıplar maalesef erkeklerin büyük yaş farkı olan ilişkilerde “adaletli” düşünmesini engelleyebiliyor. Erkekler genellikle kendilerinden yaşça büyük kadınlara ilgilerini açıkça göstermeye çekinebiliyorlar çünkü çevre baskısı, ön yargılar ve mizah konusu olma korkusu ağır basıyor. Ayrıca erkeklerin kendilerini daha genç kadınlarla birlikteyken daha “güçlü” hissetmeleri de toplumsal bir öğrenme. Olgun kadınların hayat tecrübesi bazen genç erkekleri korkutabiliyor ama aslında birlikte çok şey öğrenebilirler. Bence aşkın yaşı yok, önemli olan birbirini gerçekten anlamak ve saygı duymak. 🥰
Cevap
16Cevap
aksine ben olgun yaşı benden büyük kadınları seviyorum.
Yoo gayet etkileniyorlar ancak kadınlar kadar çoğunlukta değil olgun kadın sevenler o sebeple de öyle zannediyoruz
benim sorduğum bütün sorularda olgun bir kadın yazar, ama ne hikmetse onlar da çıtır genç istemiyorlar
en azından cinsel anlamda etkileniyorlar galiba çünkü p*rnolarda #milf hep birinci sırada oluyor
*Çünkü olgun bayanlar aşırı mantıklı.
*Aşk ve cinsellik ile araları neredeyse hiç yok.
*Duyguları bitik ve çok takıntılı oluyorlar.
Tam tersine benim ilgilimi daha olgun bayanlar çekiyor. Durusu konuşmasi ile olgun kadın her zaman favorimdir
Yoo aksine ben olgun bayanlardan daha çok etkileniyorum
Ben benden büyük kadınlarla daha iyi anlaşırım psikolojik olarak daha olgun oluyor
Ben olgun değil dolgun kadından hoşlanırım sorunun cevabi ise erkek kontrol etmek ister kontrol edilmek istemez
Daha geçenlerde buradan olgun bir kadından çok fena etkilendim
Aksine olgun seviyorum
Bu zaman da olgun bayan kalmamış ki 😂
Hepsinin sugar mommy hayali var
Bana olgun bayanlar daha çekici geliyo
Aklı şeyde olanlar öyle
Olgun derken? Detay?
Ne verdiğine baglı
Çünkü erkekler daima genç sever
Çünkü istediği gibi kullanamazlar
abaza erkeklerde olgun bayan seviyor
Olgun bayanların çoğu da çocuk gibi kafaya sahip
Kişiye göre değişir
Ben olgun, bayanlara daha çok ilgi duyorum...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?