olgun kadından hoşalanan bir erkeğin amacı ne sizce düşüncesi
?=
?=
bence birincisi s. eks ihtiyacını gidermek yani at gibi yatağa attı mı? erkeği evirir çevirir kendini becertir rahattır deneyimli kadın her zaman başkadır. Düşünsene deneyimli bir kız (bakire olsun olmasın) her zaman + dır çünkü deneyimi erkeğe zevk verir. düşüncesi uyuyordur. Genç kızlara sorduk mu? vay kızlı. ğım vay kıllar vay şu ama erkek için verdiği zevk ve kadınlığı önemli düşünce uyuşur olgun elmadır yenir yani. ham elma yenmez. hesabı basittir deneyimli artısı. yoldan çıkartık kendini becertir ve iki tarafta zevk alır patlak mı diye düşünmezsin istediğin zama ayrılırsın kime ne __? seversen evlenirsin kime ne ama kız. lığm patladı demez kimse:)
Netice de olgun.
Kızlar kadar zor değiller.
Daha rahat oluyoruz.
Düşüncelerini kolaylıkla paylaşabiliyor insan.
Engel, kapris, trip vs yok denilebilecek kadar az.
Ve bunlarda daha cazip hale getiriyor.
Nasıl diyeyim eriği yeşilken yemek var ayrı bir zevk ve istek, bir de bunu olgun yemek var tatlı, sulu ve lezzetli.
İkisi de farklı bunların ama olgunlarda buna benzer bir şey işte.
Cevap
26Cevap
gülüşleri efsane olan kadınlardır konuşma şekilleri üslübu kimsede yoktur hatta fazla kibarlardır kimseye trip atmazlar kolay kolay he biraz alıngandırlar ama kim alıngan değilki bence çok iyiler ama napalım onlar beni evladı gibi görüor bu yüzden yaşı yaşıma uygun tercih etmek zorunda kalıyorum :)
Genç kızların hymen engelinden bir kaçış şeklidir olgun bayanlara takılmak. Ve çok sanatkar olurlar olgun bayanlar..
şu an resmen çaktım olayııı teşekkürlerr :)
naz yok kapris yok trip yok ikide birde arayıp mesaj atmak yok hesap sorma yok. erkeğe saygı insana saygı vefa fedakarlık her istediğine karşılık verebilme çene az kısacası tam doanımlı
https://vocaroo.com/i/s0oFlzi8hJ4V sesli anlattım
Başkasını bilemem ama kendimden örnek vereyim. çocuk gibi hareket edeceğine... oturup kalkmayı nerede ne yapacağını bilmesi ve tabiki yaşamış olduğu tecrübelerinden dolayı tercihimdir
Hayatta daha tecrubeli oluslari bak yatakta demiyorum hayatta ;)
olgun kadın anlayışlı oluyor, genç kızlar gibi aptal saptal şeylere trip atıp hayatı zindan etmiyor daha var da bunlar özet
Anlayisli olmalari sikbogaz etmemeleri tecubeli olmalari asiri kiskanc olmamalari fedakar olmalari erkegin dilinden anlamalari say say bitmezzz
Aşk veya hayatta tecrubeli
Ve daha iyi anlayışlı olduğu için onu daha iyi anlaya bildiği için olabilir
Tamamen karakter meselesi :) ya da yeni nesilin kaşarlıklarından bıkmış olması :)) düzgün arama yolu diyebiliriz :P
kimse kusura bakmasın oma o yatakta harika olur diye herkez sever
Olgunlarin amaci bellidir ama digerlerinin amaci coktur olgunlarin tektir
Ben daha çok hoşlanırım 21 sem 24 isterim. Ona destek olduğumu anlamalı trip atmamalı. Çocukça aaa şu mu ıyk mıyk dememeli.
ben tam bir mature ciyim, gencler cocuk gibi geliyor dusuncelerın fılan olgunlar hem anlayıslı hemde güzel :D
tecrübesnden olabilir ya da hatların daha belirğin olgun olmasında:D
Genelde oyle dir ama ben sahsen cocuk ruhlu hatunlardan hoslanirim
Diğerleri çocuk gibi de o yüzden aklı başında ne yaptığını ne istediğini bilen kadınları severim.
18 yaşındayım ve 40 yaşındaki seksi bir kadın beni çok etkileyebilir.
tamamen zevk meselesi
Valla Hala Bende Anlayamadım Bu Türleri.
Ben hoslanıyorum daha cekiciler.
seks seks seks tecrübeli oldugu için
Her şeyi iyi yapar muamele iyi olur
tecrübe meselesi
bilgisi çok olur :D
Onlar matureci
kalça gögüs büyüktür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar