Şöyle bir bakarsak kadınlar da olgun erkeklerden hoşlanıyorlar. Kadınların olgun erkeklerden hoşlanma sebebi neyse erkeklerin de aynıdır. Bazı kadın ve erkekler tabii yaş olarak genç isteyebiliyor. Ama olgun isteyen erkek ve kadınlar asıl istekleri yaşlı değil, olgun düşünce de olan birisini istedikleri için tecrübe sahibi olduğunu düşündükleri için yaşı büyük insanlardan hoşlanıyorlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSöylediğim şeyi tekrar tekrar ve tekrar söylüyorum. Her erkrk aynı kadın tipinden hoşlanmazz. Neden her erkek aynı kadın tipinden hoşlaniyormuş gibi konuşuyorsunuz ki? Neyse. Şahsen ben olgun kadın severim çünkü saçma sapan düşünceleri yoktur, bir ilişkiyi düzgün bir şekilde yürütür öyle fasa fisoyla işi olmaz ve sırf sevgilim olsun diye sevgili yapmaz ve saçma sapan nedenlerden dolayı terk etme düşüncesinedr kapılmaz. Daha çok sebep var ama bu kadarı aklımda şimdilik...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlay sadece olgun erkek olayı değildir. Olgun karşı cins olayıdır.
Kendinden en az 10 yaş büyük ve 35 yaşını aşmış karşı cinse duyulan ilgi daha çok hayat ve cinsellik tecrübesine duyulan ilgi ve saygının dışa vurumudur bence.
Ayrıca özellikle 35 yaşını geçmiş erkek de kadın da çoğunlukla belli bir dinginliğe de ulaşmıştır. Tecrübeden öte huzur da katar insana.00 Yorumla
ergen davranmazlar ondan, ne istediklerini bilirler, istemezlerse de kimsenin zamanını yemezler. Cinsellik konusunda da çekingen değildirler canları çekerse yaparlar tecrübeliler erkekler bunu biliyor. Ama her erkek olgun kadın sever diye bir şey de yok ki.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
+1 yılGenelleme yapamayız ama şöyle bakıyorum ben duruma insan ne kadar olgunsa beklentisi de o kadar orta düzeyde oluyor sanırım.. Bazı şeyleri aşmış oluyor olgun insanlar, her konuyu didiklemiyorlar ve toy insanlara nazaran daha az yoruyorlar karşı tarafı.. Tabi ki şunu da belirtmek isterim ki olgunluk yaşla doğru orantılı değildir sadece, kafa yapısı olarak olgunlaşması en önemlisi insanın.. Yoksa sadece yaş almış olur.. Keyifli günler..
23 Yorumla- +1 yıl
@SmellSmoke 👏 bir soru , daha açık ve net nasıl açıllanabilirdi bilemiyorum sanırım konu hakkında akıllarda hiç bir soru işareti kalmamıştır tbr 👏👏
- +1 yıl
Teşekkür ederim 👏🥂
- +1 yıl
🚬🥂👏👏
Yıllar boyunca pek çok yolda yürümüş ve önceliklerini belirlemiş olan olgun kadınlar, hayallerini ya gerçekleştirmiştir ya da gerçekleştirmek için uğraşıyordur. Olgun kadınlar her zaman kendi önlerine daha fazla hedef koyarlar. Ne istediğini ve istediği şeyi nasıl elde edeceğini iyi bilir. İddialı ve korkusuz kadınlar erkekler için her zaman seksi bulunur ve tabiki Olgun kadınlar seks sırasında ne istediklerini bilir
Belli bir yaşa gelmiş olgun kadınlar hayatlarının en iyi cinsel dönemini yaşarlar. Çekinceleri, korkuları, seksüel fantezileri artık bir düzene oturmuştur ve kendilerini bağımsız hissederler. Genç kadınlar gibi nasıl göründüklerini düşünmezler, özgürce cinsellik yaşarlar20 Yorumla
+1 yılSahne 1! Çekim 1! Oyun!
https://www.youtube.com/embed/Y55_2_CT_vU
- Apti Abi be!
- Ne var?
- Sen olgun kadınlardan hoşlanırmızın?
- Lan Nuri.. senin bu soruların ne zaman bitecek?
- Söyle be Abi!
- Hoşlanırım!.. sırım gibi olanlardan ama!.. Ya sen?
( - gülümser - )
- Vallah aklımı okudun Abi ne diyim?
- Yok yaw!
( - Aptide başlar gülmeye, ikiside güler - )
Kestik! Harika!10 Yorumla
+1 yılyormuyor olgun kadınlar
takıntıları yok
her sözden bir anlam çıkardıkları yok
ne istediklerini de biliyor bir çoğu bilmeyen olabilir yani olsun :)20 Yorumlayoo genel olarak genc bayanalrdan hoslanirlar amma istisnalar var mesela bendegenc 18 19 25 28 falan cocuk gibi geliyor bana hic hoslanmiyorum cocuk yani beni etkilemiyor amma olgunlar 35 38 40 falan acaip super kendimi hiss ediyorum cok acaup ihtirasa getiriyor secimim olgun sitelerde cideolarda resimlerde hep olgun kadinlari izlerim bilmiyom neden? 🙃🙃🙃🙃
21 YorumlaOlgun erkek ve kadın daima 1 adım öndedir. Kim ister ki kendini şımartan ve her şeyi karşı taraftan bekleyen tipleri? Ve olgunluk yaşta değil karakterdedir. Öyle insanlar gördüm yaşı 26-27 ama bi konuşsan ergenlik zirve olgunluğun O su yok öyle insanlar gördüm ki yaş daha 20 ama bir konuşsan olgunluk akıyor her yerinden.
20 Yorumla
+1 yılÇünkü hissettikleri ve hissettirdikleri daha tutarlı ve gerçekçidir..
Uçucu hayalleri yoktur..
Daha içten ve samimidir. Anlık duygu değişimleri yaşamazlar.
İçindeki duygularını daha net tanımlarlar.. Nerde, nasıl ve zaman konuşacaklarını bilirler..10 Yorumla
+1 yılBunun genel bir durum olmadığını düşünüyorum. Yirmili yaşlardaki erkeklerden bazılarının evet daha tecrübeli ve kompleksi az diye olgun kadın sevebilir ama erkekte yaş ilerledikçe çıtır kızlara daha meyilli oluyorlar.
31 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru genel bı durum değil bazen nefes alması yetiyo
Çocukca kıskançlıklar, tripler, konuşma stilleri, şımarma vs gibi şeyleri olmadığı için. Tabi ki çok despot bi şeyden bahsetmiyorum. Tabi ki güleceğiz şakalaşacağız ama tadında. Çocuk büyütür gibi sürekli yapma etme dur otur bu ne ya.
10 Yorumla
+1 yılYormuyor, anlayışlı, boşa tribe girmeyen gibi olgun huyları ve ayrıca benim yüz hatlarındaki, göz kenarlarındaki çizgiler çok hoşuma gidiyor herşeye alınmıyorlar, o konuda tecrübeliler doyuruyorlar parternelirini bu kadar yanii
11 Yorumla- +1 yıl
Siz niye genç istiyosanız i
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bu tercih meselesi bnde olgundan yanayim ama bna 14 yasinda sorsaydin herlde parasutle atlicak kim varsa gelsin derdim meydanda kendince ciglik atip metroda kim sarki solicek gelsin derdim Şu an diyorumki kadinligi konussun anne ruhunu hissettirsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bazen değişkenlik gösterebiliyor efendim bu durum.. 25 37yaş arası benim ideailimdir fakat bu kadınlarımıza sevişilecek yaş aralığı olarak değil eş olarak gördüğüm yaş aralığıdır..
20 Yorumla
+1 yılOnların vermesi kolay oluyor. Bekaret gibi dertleri olmuyor pek, ondan. Bir de genç kız ilgi bekleyen iken, olgun kadın ilgi gösteren oluyor. Neticede kendinden genç, çıtır bir erkek bulmuş.
10 Yorumla
+1 yılçünkü kadınlar ergenliğe erken giriyor fakat düşünceleri çok boş ve çocuksu oluyor. erkekler genelde güçlü kadınlardan hoşlanır. bilgili, seviyeli, olgun.
10 Yorumla
+1 yılBu olgun kelimesi genelde yaş olarak algılanıyor ama bence olgunluk yaş ile alakalı değil... Olgun kadın çok daha fazla ne istediğini bilen, hayata ve dünyaya dair fikirleri düşünceleri oturmuş kadındır. Belki de kadınlar gibi erkekler de yanındayken rahat huzurlu hissedecekleri güven duyabilecekleri birisini ister... Bu sebeple olgun kadınları daha çok tercih ediyor olabiliriz.
10 Yorumla
+1 yılAnnesinin üzerinden kurar kadın kavramını. Anne de oldukça olgundur ve idare eder. O yüzden olgun kadınlar tercih eder. Yönetilmek, idare edilmek, acemiliğin yüze vurulmaması vs
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Evet iyidir hoştur ama her dk da ciddi olmasın bizim lisede bı kız vardı insana o kadar ciddiki bı şaka yapıyım dedim bı silkmedigi kaldı bide bazen çok sinirli oluyolar ayarında olsun
10 Yorumla
+1 yılKızların saçma sapan ergen ergen ergen davranışları erkeği öyle bir zevke itebilir bide kadınların çook konuşması onun için uysal kadınları daha olgun kadınları seçerler ama bence bu hiç farketmez anlaştıktan sonra yaşın pek de bşr önemi olmamalı hayvan gibi fark da olmaz tabide
10 Yorumla
+1 yılÇocuksu tripleri yok, kıskançlık nedir seviyesi nasıl ayarlanır biliyorlar, aşk/sevgi kavramının ayrımını biliyorlar. Kısaca tecrübeliler o yüzden. Cinsellikte de tecrübeliler bu da etken.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yasitlarimla sohbet edilmiyor her seyi erkekden bekliyorlae cok nazli ve tripliler , olgun kadin dusuncesiyle konusmasiyla senide konusturuyor ve heyecan veriyor hem dusunceli anlayisli yaklastiklari icim kolayca saglikli bir iliski yasanabiliyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Erkekler en kıda zamanda yatağa atacağı tüm kadınlardan hoşlanır.
.31 Yorumla- +1 yıl
😂 😂 😂 😂 Bu çok iyiydi gerçekten 👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü olgun vücut seviyorlar kişilik gelişiyor daha anlayışlı sabırlı olur bana göre
30 Yorumla Genetik olabilir. Yanlız Bende olgun Twsetturlu Hanımefendi ler den Hoşlanıyorum . Kadının kapalı olmadı Heryonden güzel dir
10 Yorumla
+1 yılTabi olgun oldugu kadar güzel ve zeki de olmalı ben 21 yaşındayım ama 26-28 yaş bayan zeki ve güzelse o yaş sadece bir rakam.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Genelde çok fazla egolu olmuyor, insanları daha iyi kavramış ve kendilerine bu doğrultuda şekillendirmiş oluyorlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Hoşlanma durumu yok onları tavlamak daha kolay sadece; genç bir kıza göre çok daha az seçenekleri var.
10 Yorumla
+1 yılKendi adıma şöle söyleyim bazı konularda daha tecrübelidir diye ama bilmiyoruzki ya değilse durumuda söz konusu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirikim var birikik he he😂
17 Yorumla- +1 yıl
Senin mutlu olmaman gerekir 😀
- +1 yıl
Niden🤔
- +1 yıl
Yaş 18 diye genelde kızıyor gençler
- +1 yıl
Anlamıyorum neyse
- +1 yıl
Erkeklerin olgun kadın tercihine genç olanlar kızıyor
- +1 yıl
Ha😂 ben tercih edilmem ederim😎😂😂 ondan sorun yok😂
- +1 yıl
Bal kiz🌸🌸
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne istediğini bilir olgun kadın, tecrübeli ve akıllıdır...
Gozlemledigim kadarı budur..20 Yorumla
+1 yılErgen tribi yapmaz olgun kadınlar diye düşünüyorlardı muhtemelen.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılOlgun kadınlar ileriyi gördüğü için erkekleri pek yormuyor diye düşünüyorum
20 Yorumla
+1 yılAnlayışlılar benimde benden baya büyük birine uzun süredir ilgim var
20 Yorumla
+1 yılolgun her anlamda işini bilir. Nerede ne yapacağını, seni nasıl mutlu edeceğini. Trip atmaz özellikle seni cinsel anlamda tatmin etme konusunda başarılıdır. O yüzden olgunun tadına bakan bilir 20'liklrle uğraşmaması gerektiğini.
10 YorumlaYooo
Yok öyle bir şey
Ben taze çıtır seviyorum
O değil de sevgilin hesabını kapatmış10 Yorumla
+1 yılTecrübeli veya dolgun vücut sevdiği için olabilir ben şahsen yaşıtlarımla ilgileniyorum.
10 Yorumla
+1 yılOlgun ve matureler tecrübeli ve yaşları bakımından oldukça iyiler çünkü
10 Yorumla
+1 yılBen kucağıma alıp seveceğim 170 boyunda zarif zengin kız severim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılNadiye vallahi çarpışırsın, yalana girmeyelim böyle))))))))
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Daha mantıklı ve hayat onlarla daha kolay. Üstelik tecrübe çok önemli. 😌😎
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGöreceli bir kavram, zaman ve imkan fikri değiştire bilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamasını bekler, trip pek atmaz, cinsellikte ne istedigini bilir Cocuk gibi davranmaz
10 Yorumla
+1 yılolgun kadınlar daha anlayışlı hayatı görmüş yaşamış aklı oturmuş ne aradığını bilen sır tutmaya daha yatkın neyin ne olduğunu daha mantıklı düşünebiliyor olmasından olabilir benimde tercihim olgun bayan arkadaşlıklarından yana olgun bir erkek olarak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkege nasıl davranacagını her konuda ıyı bılırler yormazlar her seyın dozunu bılırler ve bakımlıysa cekıcı olurlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılKim demiş olgun kadından hoşlanan erkek maddiyatla ilgili beklentisi vardır genellikle erkekler çıtır kadınlara ilgi duyarlar istisnalara bakma
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılolgun kadınlar bır erkegı nasıl mutlu edeceklerını cok ıyı bılıyorlar onlarda bunun farkında aynı sey genc kızlar ıcınde gecerlı onlarda olgun erkek sevıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli aynı soruları önümüze çıkartan fenomenleri saygıyla yad ediyorum
20 YorumlaŞöyle söyleyim bu cinsellik ile ilgili
Olgun kadın ile yapılan seks güzel olur
Ama acemi bi kız ile kötü
Yok acıyo yok orama koma burama ko
Çekilmez10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolgun derken davranış düşünce olarak mı yaş olarak mı hangisi olduğuna göre cevap değişir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltecrübeli futbolcular da hep bir adım önde olmuştur
10 YorumlaYıllanmış şarap gibidir olgun kadınlar yıllar geçtikçe güzelleşir 👌
00 Yorumla
+1 yılNe istediğini bilen kendinden emin oldukları için ve saçma sapan tripleri olmadığı için olabilir mi acaba 🤔
10 YorumlaHem performans hem de farklı bir çekim , biraz da küçük yaşlarda başlayan bir şey bu. Ayrıca benim şahsi tercih sebebim tombul olmaları 🙂
10 YorumlaBence erkrkler geç olgunlaşır ve anneleri gibi olsun diye erkekler anneye fazla düşkün ve kadın olgun olursa annesi gibi olucağı için seviyor bence
17 Yorumla- +1 yıl
e ebesinin dünyanın sırrını çözdün yorulmuşsundur bi bardak su iç onu bunu boşverde alakası yok boş cevabı şu boşboş trip yapmıyor yani ilişkiyi yok eden kötü taraflar barındırmadığı için 2 saat çıkmamazlık yapmıyor olgun oluyor yerinde gülmeyi biliyor sırnaş dolaş olmuyo o kadar
- +1 yıl
Bakın ben ana kuzusu demedim erkekler annelerinden gördüğü sevgi çom farklı çünkü anneleri onu koşulsuz sever, bşr erkrk de o yüzden annleri gibi kendilerine koşulsuz sevecek olgun kadın deme istedim hem anne kuzusu iyi bir şey annrsini seven adam karısını da sever annesine saygı duyan karısını da saygı duyar umarım bu sefer anlarsınız
+1 yılÖyle bir şey yok sadece genç erkeklerde ki meraktan ötürü. Bir telep var bir de cinsel yönden kolay lokma oldukları için tercih edilenler oluyor
10 Yorumlaolmadığı için larallarala its a madafakin nigonigo ni smoke down down lararlalal
10 YorumlaÇoluk çocukla uğraşmaktansa olgun bayanla direk sonuca gitmek daha iyidir 😇
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim demiş onu 😀😀
Biz çıtır kızlardan hoşlanıyor, boşuna kendinize pay çıkarmayın.22 Yorumla- +1 yıl
Sen genç olmuyorsun zaten😀
Cevap sahibi+1 yılİşte tam da bu😀😀 çıtır kızlar bizden bizde onlardan hoşlanıyoruz. Siz olgun kadınlar boşuna kendinize pay çıkarmayınb😀😀
+1 yılevli kadınlar daha seksi ve azgın oluyorlar olgun kadınlarda
10 Yorumla
+1 yılKadınlara olgunluk yakışıyor çünkü kadın dediğinde olgun olmalıdır zaten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılDaha mantıklı iliişkiye daha çok sahip çlktıklarını düşünüyorum.
10 Yorumla - Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat