Bunun sebebi belli ama belki başka sebebi de varmidir diye sorayım dedim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlgunluğu yaşla ilintilendiriyorsak bu yanlış bir bakış açısıdır. Çünkü bana göre insanı yaşı değil yaşadıkları olgunlaştırır. 25 yaşında olgun insan da vardır, 65 yaşında çiğ insan da vardır. Yaşanmışlıklar noktasından ele alırsak konuyu olgun erkek veya kadın olayları daha soğuk kanlı ele alır, daha sakin, daha olumlu ve daha ılımlı yaklaşır. Tek taraflı veya eksik bilgiyle hüküm vermez. Verdiği kararlar daha sağlıklı, tutarlı ve isabetlidir. Olaya cinsellik boyutundan bakarsak yine yaşanmışlıkların etkisi, hem kendi vücudunu hem karşı cinsin vücudunu tanıyan, nelerden zevk alıp almadığını, nasıl zevk verip vermeyeceğini iyi bilen karşı cinsten elbette hoşlanır insan.
03 Yorumla- +1 yıl
Sence doğrumu bu her ne olursa olsun
- +1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz ibaresini düşmek gerekir elbette ama 49 yaşına kadar gördüklerim ve yaşadıklarım bana bunları öğretti.
- +1 yıl
Banada bunları öğretti maalesef
En İyi Cevaplar
+1 yılBen konuya hiç farklı yönden bakmadan sadece "iletişim" olarak değerlendirebilirim. Konuştuğun konu, sohbet, bakış açısı ve daha uzar gider bu. Sohbet ettiğin bir insanla dolu dolu vakit geçirmek "başkalarını konuşmadan" "bu benim hakkımda bunu demiş" dedikodularından daha farklı şeyler paylaşmak vaktin daha dolu geçmesine sebep oluyor. Sen hayatındaki insana bir şey katıyorsun, karşındaki senin hayatına. Bu sadece ilişki olarak değil, her konu için geçerli.
Bir kadınsın ve sürekli ilgini çekmeyen konulardan bahsedildiğinde o vakit sana sıkıcı gelir.
Bir erkeksin birilerinin dedikodusunun yapıldığı ortamda o vakit sıkıcı gelir.
Yukarıdakiler tamamen şahsi düşüncemdir :) Farklı düşünen olabilir. 30 yaşında evli bir insanım 33 yaşında bir hayat arkadaşına sahibim.
Teşekkürler lütfen :)) Linçlemeyin lütfen :)00 Yorumla
+1 yılİnsanların tahammül seviyelerinin maksimum olarak düştüğü bir dönemde, aklı başında ayakları yere basan ve ne söylediğini ne konuştuğunu bilen kadınların cazibesinin artmasıdır büyük ihtimal sebep...
03 Yorumla- +1 yıl
Güzel bakış açısı tebrik ediyorum sizi
- +1 yıl
Tesekkur ederim. Perspektif sahibi oldugunuz icin bende sizi tebrik ederim.
- +1 yıl
Mersi
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle bir şey. Hep dediğin için de itiraz edemezsin. İlk 15 yaşta dediğin doğru olabilir ama genel olarak erkekler olgun kadınlardan hoşlanmazlar. Kart gelir hatta çoğuna...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
56Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 207,8b cevap paylaştı.
u +1 yılOlgun kadınlar daha çekicidir fiziksel olarak.
00 Yorumla Tecrübe arayışı olgun kadınlar hayatlarında belli bir şey geçirmiş kişilik sahibi insanlar oluyor daha az bunalıp az dırdır etmelerinden dolayı diye düşünüyorum
Tabi öncelik olarak sexsteki biraz daha bilgileri olmaları42 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle ama bu doğru bir yaklaşım değil neden çünkü olgun kadınların çoğu evli bunu goremiyorlar olsun farketmez diyorlar akıllı diye evli kadini sevemezsiniz değilmi
şimdi olgun olmayan bir bayanla takıldıgında insanı boguyor attıgı tripler cıvık cıvık hareketleri oluyor aşkı sevgiyi nedeme tahtası yapıyorlar birde ayrıl barış çok oluyor genelde maalesef hem olgun kadın agır oluyor nerde ne yapmasını iyi biliyor bu her konuda geçerli tabi her olgun kadında bu özelliklere sahip olamıyor genelleme yapmamak lazım ama
00 Yorumla
+1 yılOlgun kadın:
Erkek ne ister bilir.
Gereksiz konuşmadan kaşınır.
Sevgili gibi değil yetişkin gibi ilişki yaşamak ister.
Derdin ve sıkıntın olduğunda daha güzel yorumlar.
Bir naz yapma devri bitmiştir.12 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel cvb teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılne istediğini biliyor olgun hanımlar
yani karakterleri oturmuş sınırlarının farkındalar..00 YorumlaBelli olan cinsellik değil kafa yapısı canım canım canım hallere girmiyor şıp sevdi yok değerini anlıyor genelleme yapmıyor tabiki şu an ki sevgilim 39 yaşında ota boka kavga etmiyoruz mutluyuz 😂😂
09 Yorumla- +1 yıl
Farkli düşünce
- +1 yıl
Enteresan
- +1 yıl
Üstünemi alindin evlencenmi
- +1 yıl
Noluyor burada hayirdir
+1 yıl15 yaşında 16 17 yaşında kızlardan daha çok konuşurum iletişimde olurumki şöyledir,
ergenlik dönemi gelişim dönemi kimisi erken kimisi geç herkes aynı olgunlukta olmuyor,
Akran çevresine bu konuda hiçbirşekilde güvenemem zaten. 16 benim için ruhsal ve iletişimsel olarak bana tamami ile uygun bir yaş.
Fırsatım olmuyor işte anca saf canım akran çevresi ne kim yerinde konuşup oturabiliyor.
İlk fırsatta yakalayacağım artık.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü ne istediğini bilen, nerede nasıl davranması gerektiğini bilen kadınlardan hoşlanıyoruz. buna da olgun deniyor zaten
08 Yorumla- +1 yıl
@yareencim olgunluk derken yaştan bahsetmedim ben? o nereden çıktı?
- +1 yıl
Nereye kadar peki
- +1 yıl
Ne nereye kadar?
- +1 yıl
Olgun sevdan nereye kadar devam eder
- +1 yıl
bu kişisel bir soru mu anlamadım? yanlış yere yazmış olabilir misin acaba :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlgun kadın severim neden mi çünkü ne istediğini bilen kadındır hayatı herşeyiyle yaşamış bilen biridir ne istediğini ve karşı tarafa ne katacağını ne vereceğini iyi bilir
Sadece cinsellik için olgun kadın isteyenlerin beyni olgunlaşmamış demektir00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılMilf ler en iyisidir ya kimi erkek çıtır gencecik sever kimi de milf olgun ben milf severim olgun olcak yani deneyimli
02 Yorumla- +1 yıl
Milfle olgunun arasında büyük bir fark var
- +1 yıl
@SalihBaşar farketmez
+1 yılOlgunluk göreceli kime göre neye göre yani bunun ölçüsü yok. Bence olgunluktan daha önemli bir var o da karakter ve kişilik sahibi olabilmek.
00 Yorumla
+1 yılSebebi belli ise niye soruyorsun ki. Alakası yok. Ben küçük severim 18-20 yaş. Ama çocuksu durmayan.
02 Yorumla- +1 yıl
Tek sebebi için olamaz ama dimi
- +1 yıl
Eee tabi ki yani. Başka ne olacak.
+1 yılAkıl oturduğu için, daha sakin, daha uysal, neyin ne olduğunu bilen, nasıl hareket etmesini bilen, tribi az, erkeği idare etmeyi bilen, vs.
00 Yorumla
+1 yılBen de şahsen yaş itibariyle daha küçük birisi ile evlenmek istiyorum da artık bakacağız 😊
02 Yorumla- +1 yıl
Doğru olanda bu zaten değilmi
- +1 yıl
Yooo peygamber efendimiz Hz. Hatice annenizle evlendiğinde yaş farkı çoook fazla imiş
+1 yılErgen ergen işlerle uğraşmamak için ben şahsen yaşıtım veya benden 2 yaş büyük birisiyle konuşurum
01 Yorumla- +1 yıl
2 yaş senden büyük olmuyor ya da olgun olmuyor
Güzel ve çekici oluyorlar. Yaş ilerledikçe daha da guzellesip çekici hale geliyor kadın. Fiziği oturuyor falan. Acayip hoşuma gidiyor olgun kadın.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 559 cevap paylaştı. Çoluk çocukla uğraşmayı sevmediğimiz için olgun kadınlar her daim önceliklidir.
00 Yorumla
+1 yılolgunlar kadınlar olayları çok güzel idare etmekte yönlendirmektedir
00 Yorumla
+1 yılOlgun olanıyla bile zor uğraşılırken çoluk çocukla mı uğraşıcaz
00 Yorumla
+1 yılTecrübelerinden faydalanmak istiyorlardır. Bende evli kadından hoşlanırım.
00 Yorumla
+1 yılAslinda olgunlardan hoslananda var hoslanmayanda.. bu kisinin istegi ile alakli gibi duruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar zor , naz niyaz çekmek istemiyoruz. Kırk dereden su getiriyorsunuz. Olgunlar öyle değil. Nokta atışı yapıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılolgun kadın severim ancak olgundan kastım 40 yaş değil 25-33 yaşlar olabilir beyin olgunlaşmış oluyor tabi türkiye şartlarından birçoğunda geçerli bir durum olmasa da
03 Yorumla- +1 yıl
Türkiye şartlarında herkes delirdi zaten
- +1 yıl
sorulması gereken soru şu: ne zaman akıllıydık ki?
- +1 yıl
Heyaa sorma biz hep deliydik Valla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendilerini anladıkların düşünüyorlar ve yatak da daha tecrübeliler. Aksine bende olgun erkek istiyorum.
42 Yorumla- +1 yıl
Olgun ve tecrübeli erkek sana olgun davranır, trip atmaz. Nazını çeker, anlayışlıdır. İlgi, şefkat ve sıcaklık gösterir. Sevecen olur ve iltifat ederek seni iyi hissettirir. Saygı duyar ve narin davranır. Hayır demez ve yapıcıdır. Seni cinselliğe tecrübesi ile hazırlar ve yaşatır. Tadını alınca vazgeçilmezin olur.
- +1 yıl
Olgunum gel😊
+1 yılYaşla alakalı bu... ilerki yaşlarda da taze kız sevimli oluyor
04 Yorumla- +1 yıl
Sen taze kız sevme sakın 42 ise Yaşın yaşına uygunu sev
- +1 yıl
😊
- +1 yıl
+1 yılKızlar erkeklere gore daha geç olgunlaşıyor san8rım o yüzden ergenlerle uğrasmak sıkıcı
01 Yorumla- +1 yıl
Bak bunda haklısın erkekler olgunlasamiyor bir türlü
+1 yılNazla niyazla uğraşmaya gerek var mı. Tecrübe iyidir 🙂
00 Yorumla
+1 yılİşi biliyor lar senle 30 yaşında kız olgun bir olmaz 🤪
00 Yorumla
+1 yılYatakta ne istediğini bilenler.. Olgun arıyor.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. Benden hep yaşça büyük erkekler hoşlanıyor ama
21 Yorumla- +1 yıl
Olgun ve tecrübeli erkek sana olgun davranır, trip atmaz. Nazını çeker, anlayışlıdır. İlgi, şefkat ve sıcaklık gösterir. Sevecen olur ve iltifat ederek seni iyi hissettirir. Saygı duyar ve narin davranır. Hayır demez ve yapıcıdır. Seni cinselliğe tecrübesi ile hazırlar ve yaşatır. Tadını alınca vazgeçilmezin olur.
Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. Anlayışlı aklı başında minimum trip daha ne olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Enteresan trip li kızları sevmiyonuz yani bunu dediğin iyi oldu olgun kadinlara diyimki trip li olsunlar hep😂😂😂
Başka sebebi yok, ne biliyorsan bildiğin kadar.
02 Yorumla- +1 yıl
Sen zaten olgunsun ki gençlere sorduk
+1 yılBaska bir sebebi yok bence
01 Yorumla- +1 yıl
Olması gerek
Kişilik & Karakter konusunda 316 cevap paylaştı. Belli olan sebebini merak ettim
01 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik belli olan ne olacak belli olmayanı soruyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun davranışlardn snırım
00 Yorumla
+1 yılÇocuk büyütmekten yorulduk ne yapalım
00 YorumlaÇocuk gibi davranmıyorlar o yetiyor
00 YorumlaŞımarık olmadıkları için.
00 YorumlaÇocuk büyütmekten sıkıldıkta ondan
00 Yorumlaİlgi cekiyorlar demek ki
00 Yorumla
+1 yılBende hoşlanırım çocuksu değiller en azından.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun oldukları için olabilir mi?
00 Yorumla Taze çıtır seviyorum ben
00 Yorumla
+1 yılhuzur varda onlarda ondan
00 YorumlaBaşka sebebi yok bildiğin sebeb tecrübe
00 Yorumla
+1 yılne istediklerini bildikleri için..
00 Yorumla
+1 yılolgun bir kadın yatakta seni ugraştırmaz hepsi bu
00 Yorumla
+1 yılOlgun oldukları için
02 Yorumla- +1 yıl
Zaten olgun kadın da nedeni ney bakış acinizda nasıl görünüyor bu olgun kadinlar
- +1 yıl
Saçma özentiliklerden arınmış insanlardır
Ben sevmem olgun
02 Yorumla- +1 yıl
İyi ediyorsunuz yanlış çünkü
Her erkekte öyle bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılçünkü çocuk değil sevgili istiyoruz
00 YorumlaGereksiz kaprisler, ilgi açlığı olmadığı için.
00 YorumlaMeyveninde olgunu sevilir demi yani
00 Yorumla
+1 yılHepsi değil
00 YorumlaBelli olan ne
00 Yorumlaolhun musun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılaşk da olabilir...
02 Yorumla- +1 yıl
Sanmıyorum
- +1 yıl
vardır istisnalar...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen akaine genclerden hslaniyorm
02 Yorumla- +1 yıl
Doğru olanda o zaten
Cevap sahibi+1 yılBencede
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler böyle
00 YorumlaMilf😍👌👈
00 Yorumla