Ben hiç sevmem, kutlamam da bomboş bir şey bana göre samimi de gelmiyor jdjfj

Ben hiç sevmem, kutlamam da bomboş bir şey bana göre samimi de gelmiyor jdjfj

Sevgililer Günü, pek çok kişi için romantik bir coşku ve özel bir gün olarak kabul edilirken, benim için anlamsız bir tarih olarak öne çıkıyor. Bu gün, bana özel anlamlar taşımıyor ve romantik ilişkilere özel bir vurgu yapmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Her ne kadar romantizmi ve duygusal paylaşımları desteklesem de, Sevgililer Günü'nün bir tarih üzerindeki baskısı ve beklentisi benim için yabancıdır. Gerçek ve samimi bir sevginin, her gün kutlanabilir olduğuna inanıyorum. Bu özel gün, ilişkilerde sürekli bir sevgi ve anlayışın ifadesi yerine, belirli bir tarihte gösterilen jestlere odaklanır.
Ayrıca, Sevgililer Günü'nün pazarlama stratejileriyle şekillendiğini ve genellikle ticari bir etkinlik haline geldiğini göz önünde bulundurarak, duygusal değerlerin maddi beklentilere dönüştüğü bir ortam yaratma amacını pek anlamlandırmıyorum. Gerçek anlamda değerli olanın, sevgililer arasındaki anlamlı bağlar olduğuna inanıyorum.
Sonuç olarak, Sevgililer Günü benim için bir anlam ifade etmiyor, çünkü sevgi ve bağlılık, belirli bir tarihte değil, her gün ifade edilmelidir. Bu tür özel günler yerine, karşılıklı sevgi, saygı ve anlayışın her an paylaşılabileceği bir ilişki idealimdir.
Sevmek, sevilmek güzel şeyler insanın hayatına anlam katan. Bizim sevgilimiz yok diye itibarsızlaştırmaya gerek yok.
Hee kapıtalızmın bıze dayatmasımı bıraz oyle lakin Kımse kımse ye bır hedıye aldı dıye fakırlesmezde gocunmamalılar.. Hedıyelesmek sünnettir.
Sevgiliyle alakası yok ki 🙄 ama bir güne sığdırmak saçma geliyor hediyeleşmek sünnet elbette ki ama bir güne özel değil ki
Sözlerim sadece o gün eğlenip, sevdiğinin gönlünü hoş edip, diğer günlerde onu ihmal edenler için geçerli değil.. Öyleleri genelde ergen tipler ben genel konustum
Anladım
Hayır sevgililer günü benim için hiç bir anlam ifade etmiyor çünkü hiç sevgilim olmadı sdfsdf bu kaçınca sevgilim olmadı görüşüm saymadım bile 14 Şubat gelse de kurtulsam :D
😂😂😂😂 barış yaa
😅😅
Cevap
37Cevap
Anlamsız sevgi varsa hergün sevgililer günüdür bir güne sığdırmak saçma.. zaten sevgilim olmadığına göre bana daha fazla saçma..
Benim için bir anlam ifade etmiyor
Ne güzel
Ediyor da yok sevgili o yüzden 😂
Hiçbir anlam ifade etmiyor.. Çünkü sevgilim yok.. 😅
"Ben hiç sevmem, kutlamam da bomboş bir şey bana göre samimi de gelmiyor" detayına random hariç katılıyorum : ))
Randomuma da katilacaksiniz
Katılmazsak ne oluyor randomunuza 🤔
Diskalifiye oluyorsunuz
Desene o zaman ramdom olmazsa olmazzzz
Kesinlikle
Hayır. İlgilenmiyorum yılbaşı gibi normal bir gün benim için
Ahh benim ruhumun ikizi 🎈
bal peteğimm 🌸
Özel bir anlamı yok. Normal bir gün gibi yine sorumlulukları yerine getirmek için verilen 24 saatten ibaret.
Tek bir güne sığdırıllıp alışveriş ve tüketim sağlamak maksadıyla pompalandığı kanaatindeyim. Seven için her gün sevgililer günündür.
Sevdiğin için gün , benim için sevdiğim anlam ifade ediyorsa mantıken ve mecburen gün de ifade ediyor maalesef. 😂
severim kutlanmasını isterim
İvet o gün internettimi kapatım kendimi eve kapatıyım
Hayır
İnsan sevdiğine her yenigün süprizler yapmalı mesela öperek uyandırmak iyi fikir.
Sevgililerin günü anlamına gelir benlik bir durum yok😂sizlik var mı?
Ozel gun olarak ifade edilen gunler bir sey ifade etmiyor.
Hayır, yıldönümleri daha değerli benim için.
Annemin doğum günü,
Çocukluk arkadaşımın doğum günü,
Sevgililer günü.
Valla bana her gün sevgililer günü. Ekstradan tüm dünyada kutlanınca daha özel olmuyor
Hayır etmiyor.
Hayatımın merkezinde değil
Hristiyan geleneklerini hiç bir zaman uygulamam
Ne mutlu size
Sevgilim varken ediyordu. 😅
Saçma bence seinj bey 😂
Saçma değil ya.
Tamam sevgilimle her gün güzel geçer elbette ama 14 Şubat bir anlamlı oluyordu bence. Ha, ben o kadar da şey etmezdim ama yine de es de geçmem. 😂
Aman neyse jfjf
Sevgilisi olanlar düşünsün
Olsa da olmasa da ne fark eder sevmeyen sevmez
Doğru, sevgilim varken de hep bu günü 'unuturdum'
Sevgilim olsaydi tabiki onunla vakit gecirmek isterdim ozel bir gun sonucta.
Sevgilim varsa bana zaren sevgililer günü ki sjsjs
Hiç bir şey ifade etmiyor
Zırva günü diye yorumlarım hep
Sevgilim olursa eder.
Hayır hiçbir şey ifade etmiyor
Hayır ifade etmiyor merakım yok.
Hayır etmiyor.
Gram umrumda değil.
Benim için de anlam ifade etmiyor.
Herhangi bir şey ifade etmiiyor
Bugünden bir farkı yok
Hayır sıradan gün yaa
Hayır etmiyor
Hayır etmiyor ve hiç sevgilim olmadı
Sevgilim olsa da bir anlam ifade etse
Pek bişey ifade edemiyor maalesef
Normal gün
Öyle
Sevgililer istese istediği günü özellestirir zaten insanın içinden gelmeli hediyelesmek
Etmiyor ablam
Eferim ablamm
Abla hala takip etmedin🤣🤣
Abla niye cevap vermiyon
Ablan iptal
Niye
Safsatadan ibarettir.
Sevene her gün sevgililer günü🥰
Artık ediyor
boş muhabbet
Etmiyor.
Sevgilim olmadığı için hiç bir anlam ifade etmiyor