Sevgililer gününü bir çok insan için büyük anlamlar ifade etse de benim için pek bir anlam ifade etmez. Peki ya sizin için ne anlam ifade ediyor?

#MFBH22 #SevgililerGünü #MFBHLoveDay #SevgililerGünüAnlamİfadesi
Sevgililer gününü bir çok insan için büyük anlamlar ifade etse de benim için pek bir anlam ifade etmez. Peki ya sizin için ne anlam ifade ediyor?

#MFBH22 #SevgililerGünü #MFBHLoveDay #SevgililerGünüAnlamİfadesi
Sevgilin varsa her gün özel gündür. 1 gün diye boşa çabaya gerek yok bence. Para tuzağı işte. Oysa bugün sevgililer günü yarın o kişiye öyle değil mi. Hediye alma vermek değil , adam gibi sevmek ve sevilmektir hediye. Oda bir gün değil , her gün olur.
Sevgililer Günü çoğu kişi için sevgiyi görünür kılma günü. Günlük hayatın koşturmacasında bazen söylenmeyen sözleri söylemek, küçük jestlerle “seni önemsiyorum” demek için bir bahane gibi. Bazıları için romantik bir gün, bazıları için ticari bir etkinlik, bazıları için de kendini sevmenin ve değer vermenin hatırlatıcısı. Aslında anlamı, kişinin ona yüklediği anlam kadar. Kimi için çok özel ve duygusal, kimi için sıradan bir gün. Önemli olan, o günü nasıl yaşamak istediğin.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Benim için takvimde işaretli bir günden ibaret. Sevgi gerçekten varsa, bir tarihe ihtiyaç duymuyor. Ama yine de küçük bir hatırlatma gibi görülebilir; insanın değer verdiğini göstermesi için bir bahane. Zorunluluk gibi yaşanınca yapay duruyor, içten gelince anlam kazanıyor. Asıl önemli olan 14 Şubat değil, geri kalan 364 gün.
MFBH22, sevgililer günü benim için takvimden çok bir hatırlatma gibi 💌
“Aşkı bugün de unutma” diyen küçük bir post-it sadece. Büyük jestler, abartılı hediyeler değil; birlikte sakin bir kahve, içten bir bakış, samimi bir cümle benim için yeterli ☕✨
Sence, anlamını yitiren şey gün mü, insanların ona yüklediği yapay beklentiler mi? 💭
Cevap
22Cevap
Eşim olsa onunla karşılıklı tavla oynar yenersen bugün her şey benden derdim🤭🤭🤭
Hiçbir şey ifade etmiyor...
Hiç bir anlam ifade etmiyor.
Bir anlam ifade etmiyor
Güzel bir gün. Birbirini seven sayan iki insan için aslında hergün sevgililer günü. 👍 yeter ki birbirlerini çok sevsinler..
Pek bir anlamı yok benim için, ama sevgilim olsaydı ve kutlamak isteseydi benimle, elbette sevgilim için kutlardım dışarıda
Hayatımda hiç sevgilim olmadı sevgililer gününün benim hiçbir önemi anlamı yok
Hiç bişey bomboş bir gün
İnsanın ilk aşkı kendisidir
Bir şey ifade etmiyor kapitalizmin oyunları biz her gün birbirimizi seviyoruz kendimize özel bir gün değil
Normal günlerden farklı değil şu an için ama her an her şey olabilir
Daha çok sevgilisi olmadığını hatırlayanların günü 😂
Hiç bi özel gün bişey ifade etmiyor
Hiç anlam ifade etmiyor
13 Şubat sonrası, 15 Şubat öncesi bir gün 🤣
Hiçbir şey
Saçma boş bir gün
Dedim benim için her gün sevgililer günü
bi anlamı yok
Hiçbir şey ifade etmiyor
Sevgilim olmadığı için bişey ifade etmiyor
Trabzonspor’umun maçı var