Öhö, öhöö… Sevgililer Günü senin için ne anlam ifade ediyor?

Öhö, öhöö… Sevgililer Günü senin için ne anlam ifade ediyor?

Sevgililer gününün benim için anlamı yok. benim için hiç bir anlam ifade etmeyen sıradan bir gün sadece. hatta sadece sevgililere ürün satmak için ortaya çıkartılmış bir gün olduğunu düşünüyorum. tabi ki sevgilim olmadığı için de böyle düşünüyor olabilirim. ama genel olarak sevgilim olsaydı bile zaten benim için her gün sevgililer günü olurdu yani sevdiğim kadının sevgililer gününü her zaman kutlardım her zaman sevdiğimi söylerdim. bunu bir güne sığdırmazdım.
Ama yine de sevgililer gününde sevgilim olsaydı hediye alır ve sürpriz yapmak isterdim onu mutlu etmek için.
Zorla anlam yükletiyolar.. vıcık vıcık sosyal medyada birbirlerine seslenecekler... yan yana odalardan birbirlerine yazacaklar.. millette okuyacak.. kime neyi ispat ediyolar anlamış değilim..
Özel yaşayanlar ne güzel... varsın yaşasınlar.. sadece iki kişi arasında.. tadından yenmez ne güzel
Aslında güzel bir gün yani sevgilisi olanlar için ya da evli olanlar için güzelce yemek yiyebilirler bir güne güzel şeyler söyleyebilirler güzel bir şey aslında ama bizim kimsemiz olmadığı için bize saçma geliyor hani saçma da gelmiyor da kıskanıyoruz.
Cevap
9Cevap
Hayr kapitalist sistemin direttiği boş bir gün sevgilim olsaydı belki daha anlamlı bir gün sayardm
🐛 🐛
Off çok saçma ya hani bazen hediye falan alırsınız ama yani sevgililer günü insan şey diyo ne Alcam falan ne beğenir bir yandanda pahalı bişi olması gerektiğini düşünüyoruz verdiğiniz önemi göstermek için neyse sevgililer günü ayrılın sonra tekrar barışın
Şu anda yok hayat arkadaşımı bulabilirsem olabilir tabi
Bir anlamı yok sevgililer günü sevginin aşkın var olducu her gün dir 14 Şubat ne alaka
Bir buket çiçek iyi bir yerde güzel bir akşam yemeği olabilir.. Diye düşünüyorum birde muhabbet sohbet
babamla çiçekçiye gider anneme çiçek alırız benim için sevgililer günü bu yani
Anlamsız... Seven adama her gün 14 şubatı yaşatmalı sevdiğine... 🦂 '
Hayır yok
Hiçbir şey ifade etmiyor
Hiçbir anlamı yok
pek değil
yok.
Hayır çünkü ben sevgiye karşı inancımı kaybettim
Boş beleş birgün
Hayır yok
Tabiki yok
Hayır