Çocukluğunuz, okul yıllarınız, Üniversite yıllarınız vs. hep beraber geçmiş. Sağlam bir arkadaşlık kurmuşsunuz diyelim. Ama bir gün sevgiliniz oldu ve sırf karşı cins olduğu için onunla iletişiminizi kesmenizi istedi.
Böyle bir şey yapar mıydınız?

Çocukluğunuz, okul yıllarınız, Üniversite yıllarınız vs. hep beraber geçmiş. Sağlam bir arkadaşlık kurmuşsunuz diyelim. Ama bir gün sevgiliniz oldu ve sırf karşı cins olduğu için onunla iletişiminizi kesmenizi istedi.
Böyle bir şey yapar mıydınız?
Yok sevgilim için kimseyi silmem doğruyu söyleyeyim eğer gerçekten rahatsız olduğu bir durum varsa ve o kişiyle benim de hoşuma gitmeyen şeyler varsa kendi isteğim doğrultusunda hareket ederim ama öyle normal konuştuğun bana zararı olmayan 3-5 ayda yılda bir sohbet ettiğim bir insanım sırf saçma sapan kıskançlık yapıyor diye iletişimi kesmem yani bana %100 geçerli mi neden olması lazım zaten böyle insanlarla güvensiz insanlardır bunlarla ilişki yaşanmaz çünkü kafaları şuna basmıyor eğer ben o insanla bir şey yaşamak isteyecek olsaydım onunla birlikte olmazdım
Bence onlar çoktan evlenmişlerdir zaten, böyle bir sorun yaşanmaz bile, ben Heidi ve Peter in bile büyüyünce evleneceklerini düşünüyorum daima 😃böylesi mükemmel bir uyum olan çocukluk arkadaşı olursa insan bence başkasına bakmaz, direkt teklif yapar evlilik için 😃✨
Çocukluk arkadaşımın kime ne zararı olabilir ki? Böyl boş kıskançlıklar için çocukluk arkadaşımı silmem. Bariz belli şekilde yanlış hareketi varsa o zaman ancak silerim onun dışında nayırrr :D
Teşekkür ederim :)
Rica ederim
Hayir. Boyle bir sey isteyemez.
Tesekkur ederim
Ne demek. :)
Cevap
8Cevap
Kusura bakabilir, silmem. Arkadaşlarımı silmemeyi öğretti yaşadığım ilişkiler bana :D değmiyor çünkü.
Tanıdık bir soru sdfsdf sevgilim istedi diye arkadaşımı silmem tabi ki de.. ister çocukluk olsun ister 2 aydır tanıdığım arkadaşım olsun.. bana silmem için mantıklı bir neden sunması lazım ki sileyim.. bunu da zaten ben kendim fark ederim.. karşımda ki insanın bana ayda sevgilime bir saygısızlığı yoksa bize zarar vermiyorsa neden sileyim? ne gerek var çocukça işler..
Sağlam bir gerekçe olması gerekiyor.. hak vereceğim benim göremediğim bir durum ise mesafemi koyarım ama onun dışında arkadaşlarımı kolay kolay silmem sevgilimden önce o vardı ve sevgilimle başlamadı benim hayatım..
Eğer mantıklı bir açıklaması varsa, bana göremediğim bazı gerçekleri gösteriyorsa elbette silerim.
bunu ben istemeyeceğim için bana yapılmasını da istemem
Mesafe koy demesini anlayabilirim ama durup dururken iletişimi tamamen kes demesi saçma olur
Silmem. Aşk yalan dostluk gerçek... Bir gün bitebilecek bir ilişki için arkadaşlığımdan vazgeçmem.
Asla. Isterse cocukluk arkadasim olsun isterse 1 dakika once tanisdigim yeni bir arkadas olsun, mumkun degil.
Hayir Silmem. Bazi erkekler bunu ister ama bence az özgüven gerek onlara
Yarın öbürgün sevgili gider o kalır.
Hayır o kadar geçmiş varsa silmem
Hayır tabii ki. Herkes yerini bilecek.
Hayır silmem.
Sevgilimi silerdim arkadssimi niye siliyim
Öyle birisi yok ki.
mesafe koyarim ama silmem
Demez demezzz
hayır
"geçerli bir sebebi yoksa hayır" desem daha doğru olur
hayır