Biz İnsanlar bazen bazı şeyleri çok severiz bir insan veya bir eşya ya da herhangi bir hayvan ve çok sevmenin yan etkisi de kaybetmekten korkmaktır kaybetmekten korktuğumuz şeyleri canımız pahasına koruruz her şeyden sıkınırız kendimizden bile korumaya çalışırız en ufak hamlemizde bile onu kaybetmek korkusu oluşur içimizde ve kaybetmekten korktuğumuz şeyleri korumak için bazen İstemeyerek de olsa bazı şeylere kalkışırız çoğu zaman bu işe yarar çoğu zamansa o kadar korumacı davranırız ki kaybetmekten korktuğumuz şeyi Belki de kaybetmeyecekken kendi baskımız yüzünden kaybederiz İşte Bu yüzden de kaybetmekten korktuğumuz şeyi çok severiz ama sevince de fazla korumacılığımız yüzünden kaybederiz 😔
Sevdiğin kişiyi kaybetmekten korkarsın. Korktuğun için sevmezsin. Gerçi bazı zamanlar oluyor ve bu kaybetme korkusu bile hikâye oluyor. (Çünkü insanın şalterleri atıyor.)
Sevgi anlaşmak değildir, nedensiz de sevilir. Ayrıca insan sevdiğini kaybetmekten korkar, yani kaybetme korkusu sevginin ana etkeni değildir, sevgi sonucunda ortaya çıkan bir korku türüdür..
Bazen küçük bir an için ömür bile verilir dırı dırımmm🤣🤣🎶🎶Sevmek için neden arıyorsan o sevgi değildir zaten... Çok doğru çok doğru... Her lafına katılıyorum...:d
Geri geldim hahaha 2 gün kafa dinlenmesi yaptım... Kendime biraz geldim , düşündüm... Kaderime baktım , kaderimde kimsenin olmaması gerektiğine karar verdim :d Ona kızdım, kendime kızdım. Bir kağıda ona tüm duygularımı yazdım. Yaklaşık arkalı önlü 3 sayfa sürdü dfjdjrj onları teker teker yaktım... Külleriyle birlikte gittiler... Şimdi rahatlamış hissediyorum , düşünmemeye ve sadece kendime odaklanmaya çalışıyorum, yapıyorum bunu :)
Gerçekten seviyorsa kaybetmekten korkar. Sevince kaybetmek diye bir şey yok ki, bi taraf daha az veya hiç sevmiyor diye “kaybedilir”. Kayıp olarak değerlendireceksek.
Kimse için yaşamıyorum. Kendim için yaşıyorum. Kendimi sevdiğim, değer verdiğim için... Ama insanın korkuları olabiliyor ve yaşıyor bunu ister istemez... Artık korkmuyorum... Evet seni anlamayan biri ise kaybetmek iyidir... Yorumun için teşekkür ederim. İyi geceler :)
Hayat bir bilmece değil mi zaten djrhrh Sevincede kaybeder insan... hahah Çok severse... Niye kaybetmesin ki? Belki daha fazlasını istiyordu ya da tercihleri farklıydı... Ve sen gitmek istedi... Karşısındaki daha mutlu olsun diye...
İstisnalar hep vardır. Karşısındaki daha mutlu olsun diye gidenler de var dimi. Oda mantıklı. Ama genelde sevince kaybetmez... Ya kafamı yoruyorsun :) Az düz sorular sor :) Mesela ; Hayat bilmece mi diye sor... Ewet veya hayır diyeyim olsun bitsin :)
İstisnalar kaideyi bozmaz diyesim geldi jdjejej Evet karşısındaki mutlu olsun diye gidenler var. Ben öyle yaptım. Pişman değilim. Her ne olursa olsun pişmanlığım, düşmanlığım ya da kinim yok... Sadece mutlu olsun istiyorum , yürekten... Ben kaybettim , kabullendim... Yoluma bakıyorum ve memnunum. Kafanı yorduğum için kusura bakma hahah soru yok bitti. :d hayat bilmece mi diye sormama gerek yok. Karmaşık ve elbette bir bilmece hahah evet ya da hayır demene gerek yok. Soru bitti. :) Saol sağlıcakla kal. İyi geceler :)
Mantıklı şeyler yazan kişilere saygım var. O kadar çok aptalca muhabbetler geçiyor ki , buna tahammül edemiyorum. Yazdıklarını sevdim. O yüzden kafamı yormadın. Başka bir konuda kesişmek dileğiyle.. Sende sağlıklı kal. İyi geceler...
Zor değil aslında... Sadece derinden bakmak , anlamak ve emek gerek... Çok bir şey istemiyoruz aslında... Gerçekten anlaşılmak belkide... Becerememek pes etmek gibidir bence ve cesaretsizlik... Önemli olan çabalamak bir şeyleri becermeye çalışmak değil midir? Sevgi emek , mücadele ister...
Derler ya kelin ilacı olsa başına sürer hahah O hesap... Bazı şeylere hepimizin beyni yetmiyor. Dört dörtlük değil herkes sonuçta. Aman boş ver gitsin. Hayat bu :d