Bana kıskançlık duygusunu hatırlattı yani hiç olmaması da kötü abartılı olması da çok kötü dozunda sağlıklı düzeyde olması iyi gibi sanki
siz ne düşünüyorsunuz?

Bana kıskançlık duygusunu hatırlattı yani hiç olmaması da kötü abartılı olması da çok kötü dozunda sağlıklı düzeyde olması iyi gibi sanki
siz ne düşünüyorsunuz?

Evet kaybetmekten korkmayan insanın sevgisi falan yoktur kaybetmekten korkan insan özenli davranır zaten
Teşekkürler
Rica ederim
Partnerini kaybetme korkusu hissetmemek bence sevmemek demek değil 😌 Aşk tek duygudan ibaret değil çünkü; güven, saygı, huzur da var işin içinde 💫 Sağlıklı ilişkide hafif bir “onu kaybetmek istemem” duygusu normal, hatta tatlı bile olabilir. Ama bu duygu kontrolü ele geçiriyorsa, huzuru bozuyorsa orada sıkıntı başlıyor 🚫 Sen kendi ilişkilerinde nasıl hissediyorsun, huzur mu baskın yoksa kaybetme korkusu mu? 💭💬
Cevap
14Cevap
Yani pek alakası yok kaybetmeye alışkan biri asla korkmaz
seven kaybetmekten korkar
Sevgi eksikliği vardır gadası
Yani karışık işler aslında. Nasıl desem ki.. hmm.
Bir kısmında ses gitmiş ya.
Olsun anladim ben sagol
Bence kaybetme korkusu olmayan insan sevmiyor demektir
Neden böyle bir korku olsun ki? Korkulu olan ilişki sağlıklı değildir.
Azicik olsun bence
Insan sevdigini kaybetmekten korkar bence
Yani azıcık olabilir evet kayıp kötü bir şey her anlamda.
İlişkilerin çoğu menfaatler üzerine kurulu olduğu için çok bu konular çocuksu kalıyor
O zaman ben çoçuksuyum
Teşekkür ederim
Korkarak ilişki olmaz, kimseyi zorla tutamazsın ve ilişkide hep veren taraf olmak doğru değil, ne demiş büyükler,
Ben var seversen
Çay var içersen
Yol var gidersen...
Kaybetme korkusu yoksa güven vardır
Evet de ölümlü dünya hic mi insan korkmaz kaybetmekten her an demiyorum tabiki dozunda
Kaybetmekten korkmayan biri sevmiyordur
O güveni veriyorsa korkmayabilir
Dozunda iyidir
kesssinnnnlikkkkle
Belki güveniyordur
Çok çeşitli şeyler var
Sevmiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?